Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cat a fost zeek super acuma de cand cu Dyablox e aiurea !!

Da, ai perfecta dreptate, al drq de aiurea ce sunt. Dyablox e un prost, nu stie nimic, se crede sub si se face mare ca da sanctiuni, eu zic sa-i facem posturi pana il scoatem din factiune, ce zici? Dya intr-una ne zice ce sa facem, ce nu, adica ne foloseste ca pe niste sclavi. Cand nu e Spargo o face pe liderul si nu stie deloc sa conduca o factiune. E inresponsabil, nu poate vorbi corect romana si ne sperie cu sanctiuni. Merita demis Dyablox.

Te credeam de treaba, pana nu ti-ai inceput "show-ul" in fata mea. Ai uitat cum se comporta un membru SI LS? Si dupa cand ai vazut ca gata, nu mai rezisti, ti-a venit o idee geniala "Sunt fratele lui" =)) =)) =)) =)) Ba ce penibil esti. Ai avut noroc de Saprgo ca s-a grabit putin, eu iti dadeam 2 FW si te scoteam singur. Tu esti dintre acei membri despre care am vorbit ca ne pateaza reputatia factiunii.

#SALP@ :*

@,multi sunt si pupincuristi ba dya...Si in lv s.i nu mai stii ? aia de rank mic se dadeau bine pe langa rank mai mare doar pentru a castiga anumite avantaje...ca si aici.

Mai lasati jos din "smechereala' aia ca nu o sa ajungeti departe

Bine bine, Dyablox mi-a placut mult cum ai tinut sedinta de aseara. Aseara dupa ce s-a restartat serverul mie nu mi-a mai mers deloc.. :( Iar Star pentru ce a facut isi merita asa-zisa ,,pedeapsa''.

Salutare Los Santos School Instructors. Stropy here, aleg sa parasesc factiunea deoarece nu pot face fata raportului si la News Reporters si la Los Santos School Instructors. Va doresc tuturor o experienta cat mai placuta aici. Spargo, un om adevarat! Apreciez ca mi-ai dat o sansa aici. Stim amandoi ca nu am avut o experienta prea placuta impreuna ( conflictul din Cosa Nostra ) ! Dar acum, cuvintele sunt mai sincere ca niciodata! Ai grija de aceasta factiune si pastreaza liderul cat de mult poti! Timpul ne va face pe amandoi sa redevenim persoanele de alta data! Numai bine, SaRtOR 21.04.2015! Si acum, in ultimul moment nu ma pot controla replica este replica! Sa traiesc!

La multi ani tuturor celor din aceasta factiune ce isi serbeaza ziua de nastere astazi.Mult noroc si tot ce va doriti.