Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

, Multumesc. Esti foarte dragut, pot zice la fel, esti un om deosebit si sper sa ne intelegem cat timp sunt eu pe aici. Multumesc si pentru ca ai dat edit, secretul meu este in regula, pot sta linistit. O zi buna sa ai. #pa

@South Zhao, Esti un player foarte activ, imi place de tine. Felicitari pentru functia prezenta, sper sa ajungi cat mai sus. #pace

Activitati nu o sa mai avem prea curand, Twixq. Cand vi s-au organizat activitati nici nu v-ati dat interesul.. De acum va gasiti si singuri un mod in care sa va distrati.

Edited by NUSUNTMAYA JELEU

@, Am facut Deagle cu Para, mai bine nu faceam =))

@, Pai daca ai multe in minte go sa faci revolutie in SI LS =)) Faci din noi mafie? Eu sunt pro.

@@rTn Dyablox VIP,Eu vin : ) De ce frate, adica activitati nu, dar hai sa facem ceva, o activitate cu LV s.i, deagle, si cine nu vine = fw, asa lumea s-ar invata minte, de ce sa ti in factiune inactivi ?

Poate dai si cu mine simularile maine,frate...

Ps: sunt pe telefon si d.asta am dat quote

Salutare,

Daca vreti sa faceti o activitate, faceti-o la o ora de varf, ca 20:30 - 21:00 , cand toata lumea e acasa, daca o faceti in timpul zile la 5 normal ca nu vine nimeni . Si daca vreti sa vina toata lumea sa oferiti si premii .