Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

'seara!

, nice avatar!

Ana, neaparat vreau sa-mi multumesti si mie pentru o intrebare. Ce faci?

, mi-e dor de dumitale, nu ne-am mai nimerit online, mai ales luni, cand, am avut probleme cu netu'. :( Te astept in-game!!

Pwp, cred ca ma bag la un "pescuit" de clienti... :*

Vreau sa-mi cer scuze, , pentru gura mare pe care am avut-o astazi.

Recunosc, mereu spun direct ce nu-mi convine... Dar, asta nu mai conteaza... luand in calcul si faptul ca eu, dupa scoala, sunt mai indispus si ma enervez rapid, pwp!

#vinaafostamea #eunusuntasa

Heyy buna Ana :*. Merge cat de cat acolo. :)) Cu toate ca eu astazi nu am facut deloc dapai..e bine si asa cum e..am facut mai mult zilele trecute.

Felicitari celor ce au primit in seara asta rank-up ! Sper sa nu ma dezamagiti sa inaintati demisia, eu va ofer o sansa sa intrati, iar voi faceti rank 3 si puneti demisia, ganditi-va ca aici aveti sansa de a obtine o suma de bani fata de celelalte factiuni, iar fata de mafii, aici e liniste, acolo va faceti nervi aiurea la waruri. Cei ce au primit rank 3, ganditi-va ca este o functie importanta unde imi oferiti mie cel mai mare ajutor, acela de a da simularile cu cei noi. O seara buna incontinuare !

Felicitari celor ce au luat rank 3!

Sa aveti grija de functie! Va spun din experienta, o puteti pierde foarte usor!

Edited by Coko IN PERSOANA

Felicitarii celor care au avansat in rang, sper sa nu-l dezamagiti pe Spargo (Eu unul nu o s-o fac ), sper sa ramaneti alaturi de factiunea School Instr., si sper sa nu mai existe certuri pe /f, cat si pe /sx, S@LP@, Kf ? :))

Edited by Tovarasu TwixQ