Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Lasă Ana că este bine și așa. Și eu fac la fel câteodata, dar aproape mereu trag tare la inceputul săptamânii și la sfârșit sunt cam liber. Bafta tuturor la licențe!

Ce fac bajetii/fetele?? Cum merge treaba cu raportul? Azi ma apuc si eu sa-l fac, sa scapppp de el.

Salutare LSSI! Din cate am auzit,mulţi va faceati planuri cu viitorul lider. Să ştiţi ca nu aţi scăpat de mine,in 4-5 zile revin,azi am reuşit sa plasez comanda pe emag. #cnfereacaieseurat

Ce calculator iti iei? Ce componente are?

ON: Neata! Acum m-am trezit si eu. Ne auzim.,.

Salutare LSSI! Din cate am auzit,mulţi va faceati planuri cu viitorul lider. Să ştiţi ca nu aţi scăpat de mine,in 4-5 zile revin,azi am reuşit sa plasez comanda pe emag. #cnfereacaieseurat

Uite ba, dintr-o replica mi-ai distrus toate planurile mele =)) =)) Hai ba vina in game odata, deja m-am saturat sa fac misto de ei ca tu pleci =)) =))

Salutare lume, dyablox, ai vorbit cu spargo daca licentele se vor pune la raport?

Salut, @Spargo, normal ca "tovarasii" isi faceau planuri pentru leader, dar ei nu si-au dat seama ca mai e DyabIox, astia care vor leader, mai intai sa-l inlaturati pe @Dyablox, dupa pe Spargo =]]

P.S: Glumesc, ORICE FUNCTIE E O RESPONSABILITATE MARE, chiar daca si eu ma gandesc cum e sa fii lider, toti isi doresc o functie, doar de dragul de a fi cunoscut pe /lc, normal. Inca un P.S: Aveti toti report, este interzis sa nu facem spam in fiecare zi la discutii LSSI :)

Edited by TwixQ VIP