Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, ce sa ma uit la facebook ei? o am pe wazz si mie de ajuns =)) Isi schimba pozele in fiecare zi.

Seara al toti, azi am fost toata ziua ocupat, am reusit cea pentru ce am luptat 1 an intreg, si anume cucerirea cupei Moldovei, cel mai prestigios turneu din Moldova, da stiu, mersi mersi, sa va mandriti ce sublider sportiv aveti.

@, ce sa ma uit la facebook ei? o am pe wazz si mie de ajuns =)) Isi schimba pozele in fiecare zi.

Seara al toti, azi am fost toata ziua ocupat, am reusit cea pentru ce am luptat 1 an intreg, si anume cucerirea cupei Moldovei, cel mai prestigios turneu din Moldova, da stiu, mersi mersi, sa va mandriti ce sublider sportiv aveti.

Bun venit celor noi.

@, interesant avatar

Buna dimineata noii mei colegi, eu sunt PhArEs

Sper ca ma voi integra printre voi si sa ne intelegem

Edited by mindreanu

Baieti si fete, asta este ultimul meu post aici.

@@South zeEk, vreau sa-ti multumesc in primul rand tie pentru sansa acordata si pentru aceaste vorba "nu pui nimic" pe care ai zis-o de doua ori, stii tu ;)

@@Dyablox4, mana mea dreapta, imi pare rau ca ai fost scos de la sublider, dar daca Maya asa crede ca e mai bine, nu te supara, ai stat destul. Vreau sa-ti multumesc si tie pentru ajutor si sfaturi tine bine de factiune ca ai ramas singurul rank 5 !

@, stiu ca ai avut multe probleme, dar toate se vor rezolva cu timpul, eu insa iti urez bafta si sa ai grija de tine, cu toate probleme tale ai stat aici aproape 6 luni, sper sa ramai incontinuare !

@, cel mai bun membru al meu, m-ai ajutat cand am avut nevoie, multumesc pentru tot. Stiu ca te dezamagesc cu demisia mea, insa chiar vreau sa intru in TTC, mi-au ajuns 6 luni aici. Sper sa tinem legatura !

@, frate, nu prea am vorbit noi, dar cand am vorbit ne-am ajutat unul pe altu, pot sa te consider un prieten asa ca iti urez si tie mult succes si sper sa ajungi undeva sus de tot in aceasta factiune !

@, tine bine de functie, daca ai nevoie poti oricand sa-mi dai un PM pe forum, ori un mesaj pe skype. Ai grija, la fiecare colt sunt oameni care vor sa te dea jos din functie.

Vreau sa va urez succes tuturor, mai ales celor noi ! Va pup si va respect, treaba mea aici s-a terminat !

@, Imi pare rau ca pleci... Ai fost un lider bun, eu te-am ajutat cu tot ce am putut si de cate ori ai cerut, pacat ca nesuferitii din CN te urau... Tinem legatura noi 2 oricum ;)