Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Tu ai fost motivul pentru care am ramas, aveam de gand ca la rank 3sa imi depun demisia, dar m-am gandit ca te voi dezamagi, eu ma asteptam sa mai ramai, nu m-ai dezamagit, chiar din potriva, inteleg cum e sa stai 6 luni intr-o factiune, sper sa faci ceva in Tow Truck Comp., poate o sa dau testele cu tine cand-va :)

@,bafta frate! Iti multumesc pentru toate rank-urile date la timp si pentru ca ai fost un lider bun, in ciuda faptului ca a fost prima factiune si nu joci de foarte mult timp pe acest server. Sunt lideri care nu au facut cea ce ai facut tu si aceia au vehime si toate cele...

Ne auzIm pe /c

Ce faceti nabi? Ma gandesc la o activitate ceva interesant, hai sa va aud ideeile, totusi facem party, a plecat Sparg-o.

@, Tin minte, le-am dat la toti 3/3 si dupa 2 runde nu a mai ramas nici un paramedic =)) Dar voi nush daca o sa puteti da cu deagle...

@, da ba, nu zic ca toata factiunea e praf, dar dupa ce am facut cateva duele cu niste membrii, si + acum avem multi newbie de rank 1, nu prea cred ca e momentul de deagle, insa daca insisti, gasesc eu factiune cu care sa facem.

@, Ba Dya apai sunt unele zile in care nu am tinta deloc :)) . Si in plus nu am mai jucat de mult timp CS si pe SA-MP cu armele. =)) .

@,omg...cu tinta aia vi tu la war ma? Tu esti sanatos?:)))'

Mi-am facut eu taote modurile ca la carte si le-am bagat ca sa fiu pregatit pentru diseara cand imi da firu invite:))

@, lasa, am facut rost de arme. Mersi oricum! Dar totusi mai am nevoie de ceva de la tine. Cand intru cu changeskin.asi in joc iau crash imediat si jocul merge dupa, dar nu merge /cskin etc... Stiu ca trebuie niste fisiere vorbiss.dll. Le ai cumva?

Ba, de cand s-a bagat noua versiune nu gasesc timp sa-mi bag cleo si dupa deja toate modurile pe care le-am avut, asa ca shhh. Tot va dau 3/3 chiar si fara tinta.