Jump to content

LS School Instructors - Discutii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Offf regret enrom ca nu o sa fiu...incerc sa ajung, sunt in excursie cu scoala si vin duminica dar nush la ce ora dar daca e ptr rank up... fac ceva sa vin mai rpd, la ce ora era?

Va urez mult succes in continuare. Va pup pe toti colegii,liderul meu si fostul lider, fostii colegi va urez multa bafta si cititi demisia mea. :( imi pare atat de rau.. dar asta e..ce sa facem? ... cine vrea sa mai vorbeasca cu mine imi da PM eu voi mai intra de pe telefon cateodata pentru ca sigur o sa mi se faca dor de voi..

Va urez mult succes in continuare. Va pup pe toti colegii,liderul meu si fostul lider, fostii colegi va urez multa bafta si cititi demisia mea. :( imi pare atat de rau.. dar asta e..ce sa facem? ... cine vrea sa mai vorbeasca cu mine imi da PM eu voi mai intra de pe telefon cateodata pentru ca sigur o sa mi se faca dor de voi..

Succes in tot ceea ce vei face in viitor

Multumesc fostii mei colegi va urez si eu tot ceea ce mi-ati urat si voi. Va salut si se pare ca asta o sa fie ultimul meu post in LS SI (deocamdata)

Edited by Rowy aka NAB

Salutare tuturor we ! :)) Cum o mai duceti, Rowy, insfarsit ne scapam de tine ?, glumesc. :((

Chiar daca mai bagam o cearta cateodata ne impacam si totusi ai fost de treaba ne-am inteles noi bine si spor la /buylevel in continuare domnule veteran.

@, Si tie la fel Row, bafta in gang/departament..

Deocamdata am spus ce fac in topicul demisii. Si daca ma voi intoarce nu merg in niciun gang/departament daca liderul mai este si cel actual. Salut si spor la joc, bafta in viata reala va indrum sa cam lasati PC-ul...nu prea face bine..dar asta depinde de voi este decizia voastra.