Jump to content

Actualizare Regulamente Factiuni / Faction Rules Update

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Doresc să vă informez că am făcut o mică actualizare regulamentelor generale ale facțiunilor. Am șters unele reguli care nu-și mai aveau rostul și adăugat niște mici reguli unde era cazul. De asemenea am contopit regulamentele RPG1 și RPG2, atât regulile general ale facțiunilor cât și regulamentul serverului, așadar sunt la fel.

În cazul în care considerați că se mai poate îmbunătății ceva la ele puteți posta în acest topic într-un mod explicit și politicos, iar dacă noi vom considera propunerea voastră una bună o vom adăuga în regulament.

Vă mulțumim pentru atenție.

Administrația B-Zone

Hello everyone,

I wish to inform you that we have made a small update to the general faction rules. We have deleted some rules that were old and have added some small new ones where it was necessary. We have also merged the RPG1 and RPG2 rules, both general faction rules and server rules, so they are now the same.

If you consider we can further improve the rules you can post in this topic in an explicit and polite manner, and if we consider your suggestions to be good we will add them to the rules.

Thank you for your attention.

The B-Zone Administration

Eu as propune ca sa se scoata regula referitoare le cerintele necesare pentru a intra intr-un gang, mai exact propun sa se scoata regula cu rank3 anterior intr-o factiune pentru a putea aplica la gang. De ce aceasta regula? Consider ca ar fi mult mai bine si pentru jucatorii incepatori. De exemplu cineva care a facut level 10 si vrea sa aplice direct intr-un gang nu va putea si va trebui sa intre obligatoriu intr-o factiune pasnica desi lui nu ii place.... Sau macar sa se modifice asa cum era odata sa poate intra in ganguri si cei care nu au avut nicio factiune anterioara.

@, Acea regulă în care nu poţi intra într-un gang fără un rang 3 anterior a fost (re)adăugată pentru evitarea codaţilor şi este foarte folositoare, nu ai rang 3 anterior nu faci parte dintr-o mafie.

Edited by South Skipper

Eu,propun sa se scoata regula cu rank 3 + pentru a intra intr-un gang ,pentru ca poate unora nu le place intr-o factiune pasnica,ca de exemplu sa vinzi licente sau sa duci playerii cu taxiul , inteleg partea ca terbuie sa ai experienta cu playerii pentru a intra intr-un gang dar, sa se puna rank 2+ ca sa nu se mai chinuie lumea asa mult.

@, Acea regulă în care nu poţi intra într-un gang fără un rang 3 anterior a fost (re)adăugată pentru evitarea codaţilor şi este foarte folositoare, nu ai rang 3 anterior nu faci parte dintr-o mafie.

Serios?? Si acum vrei sa zici ca nu sunt codati?Treaba cu codatii nu are treaba cu rankul, oricine poate lua coduri si cu tot cu aceasta regula sunt pline unele ganguri de codati... Daca ar intra un admin ca supraveghetor sa vezi cum incep sa se duca turfurile 1 cate 1.

Ce am propus eu e foarte bine pentru cei incepatori care sa aiba posibilitatea sa aplice din prima la un gang fara sa fie obligati sa intre intr-o pasnica...

Eu , propun sa se mareasca raportul la cei din PD deoarece este prea mic adica in maxim 2 zile faci un raport la PD si restul saptamani pana postezi raportul care l-ai facut stai degeaba si asa toti o sa faca DM pe tine, o sa ramai cu wanted 6 pana iti expira toti fac acidente , merg neregulamentar , incalca viteza sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.

Eu , propun sa se mareasca raportul la cei din PD deoarece este prea mic adica in maxim 2 zile faci un raport la PD si restul saptamani pana postezi raportul care l-ai facut stai degeaba si asa toti o sa faca DM pe tine, o sa ramai cu wanted 6 pana iti expira toti fac acidente , merg neregulamentar , incalca viteza sper ca ai inteles ce am vrut sa zic.

Fiecare lider decide ce punctaj pune la raport. Nu toata lumea are atata timp liber.

Eu,propun sa se scoata regula cu rank 3 + pentru a intra intr-un gang ,pentru ca poate unora nu le place intr-o factiune pasnica,ca de exemplu sa vinzi licente sau sa duci playerii cu taxiul , inteleg partea ca terbuie sa ai experienta cu playerii pentru a intra intr-un gang dar, sa se puna rank 2+ ca sa nu se mai chinuie lumea asa mult.

Regula cu rank 3 pentru gang este foarte folositoare.Copile nu vorbi daca nu stii dc este aceasta regula poate tu nu ai habar ce era acm 4 luni in ganguri, in caz ca nu stii iti spun eu:

Erau PLINE gangurile de talente cu lvl 10 ce dadeau 3/3 cu deagle si secunde cu AK-47, multi playeri s-au lasat din vina codatilor.Intradevar mai sunt codati in ganguri dar nu cum au fost acum 4 luni cand nu aveam chef sa vin la war ca imi luam 3/3 de la codati.Regula cu RANK3 pentru gang este foarte folositoare.

Deci din ceea ce s-a propus aici se va msi schimba ceva?

Am si eu o propunere pentru viitorul update: daca la arms dealer la skil 5 iti poti face singur arme sa se schimbe si la alte joburi: la mechanic cine are skil 5 sa isi poata repara si sa isi dea refill la masina singur.

Regulile sunt in mare parte gandite foarte bine.

Oricum, acest regulament este destul de usor. Daca fiecare player ar avea cei 7 ani de acasa, nu ar mai fii nimeni sanctionat asa de rau.

Felicitari kelton pentru regulile "bine" gandite.

Deci din ceea ce s-a propus aici se va msi schimba ceva?

Am si eu o propunere pentru viitorul update: daca la arms dealer la skil 5 iti poti face singur arme sa se schimbe si la alte joburi: la mechanic cine are skil 5 sa isi poata repara si sa isi dea refill la masina singur.

Ar trebui sa se schimbe tot jobul de mecanic, sa fie actualizat ca restul care sunt pe skilluri, cu drumuri sa faci bani, altfel ceea ce spui tu nu se va adauga pentru ca faci foarte usor skill 5 la mecanic.

Nu-i mai spuneti lu' Nasu K' sa va zica ce a schimbat.

Ideea e sa recitim toti regulamentele cap-coada...

Da, e si asta o solutie pentru a ne pune pe majoritatea sa recitim regulamentele pentru a ni-l 'reaminti', indiferent daca s-a schimbat ceva sau nu.

Inca sustin ca ar trebui mentionat undeva in regulamentul gangurilor ca DM-ul intre gangsteri este permis, cu exceptia evenimentelor si licitatilor, desigur. Cei care vin din pasnice si nu au fost niciodata in mafie nu sunt constienti de acest lucru atata timp cat nu este scris undeva concret si incep sa faca posturi, facandu-se de ras. Bine, e si asta o modalitate de a 'boteza bobocii' gangurilor.

De asmenea, ar trebui schimbate (sau chiar inlaturate) niste reguli, zic eu, inutile, in privinta rapirilor din ganguri:

"- este interzisă blocarea ușii șoferului în care se află persoana răpită.

- este interzisă închiderea mașinii în care se află cel răpit pentru a oferi șansa de a fi salvat."

Asta daca se iau in considerare noile update-uri in care nu ai cum intra in masina rapitorilor (daca este de gang) si in care poti da /untie si din afara masinii.

Edited by NUSUNTRASTA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.