Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Este exact ca atunci când s-a modificat sistemul de war. Toți au început să facă panaramă și au protestat, dorind readucerea vechiului sistem înapoi.

Acum mai are cineva vreo problemă cu actualul sistem din ganguri? Nu. Așa va fi și cu acest sistem de votare al liderilor.

Ooo da, mituiesc cu 5k juma' de server si iau lider. Buna idee. <3 ( off topic )

On topic: Cea mai proasta idee ever. Acum vor lua lider doua categorii de persoane:

1. Cei mai populari, mai cunoscuti, nu cei care merita cu adevarat, care se implica in ridicarea unei factiuni.

2. Donatorii, cei cu multi $$.

Edited by E u G e n 9 0

Ar fi mai bine s-o schimbati putin,playerii alesi sa depuna aplicatie,cum a fost si pana acum,sa nu vina orice fel de lider,sa aiba dreptul si adminii sa hotarasca daca merita sau nu.Sa aleaga membrii factiunii,nu tot serverul,asa se va lua dupa ''valoare'' sa spun asa.

Ar fi mai bine s-o schimbati putin,playerii alesi sa depuna aplicatie,cum a fost si pana acum,sa nu vina orice fel de lider,sa aiba dreptul si adminii sa hotarasca daca merita sau nu.Sa aleaga membrii factiunii,nu tot serverul,asa se va lua dupa ''valoare'' sa spun asa.

Un Rank 5 sarmanu poate lucrează intr-una pentru facțiune, iar alt Rank 3 face doar event-uri, da live etc. . Logic ca la vot nu se va alege corect.

Mi se pare corect ca membri factiunii respective sa aiba dreptul la vot ci nu tot poporul.

Edited by rTs CaLdeR oN

Aceasta metoda nu se bazează doar pentru liderii mafiilor. .

Kelton, cred ca s-au spus destule argumente, atât pentru PRO, cat si pentru NO. Analizând pe toate, vei vedea cați sunt împotriva.

P.S. Propun sa faci un test, alege o facțiune, candidații, sa vezi daca se va alege corect.

Aceasta metoda nu se bazează doar pentru liderii mafiilor. .

Kelton, cred ca s-au spus destule argumente, atât pentru PRO, cat si pentru NO. Analizând pe toate, vei vedea cați sunt împotriva.

P.S. Propun sa faci un test, alege o facțiune, candidații, sa vezi daca se va alege corect.

Probabil ca primul lider ales cu noua metoda va fi la Southern Pimps @ RPG1, intrucat in momentul de fata nu au lider. Asteptam sa vedem cum va functiona noul sistem si cat de bine va functiona.

Cea m-ai eficienta metoda de war !

Votul sa fie strict intre membrii factiunii respective. Doar cei de rank 1 - 3 sa voteze pe cei cu rank 4 + la functia de lider !

Asa v-om scapa de aranjamente !

1. Nu e metoda de war

2. Nu mi se pare corect ca doar membrii sa voteze pentru ca s-ar favoriza ( de exp. ca rank 5 aduci zece prieteni in factiune, evident ca te vor vota)

3. E "mai" si "vom".

Voi, adminii, oricum aveți fiecare in gând un candidat pe care il socotiți cel mai potrivit, veți cu mainele in san când se va alege un lider, oarecum neexperimentat? Pana acum a fost mai bine, tot mai bine a fost si cu cerințele vechi pentru helper/lider.

Nu dyablox, "nu a fost bine, era pe pile", asta ziceau playerii. Nu "3-4 playeri" cum zic unii, ci foarte multi. A zis bine Rasta mai sus, topicul e deschis "to see how the world burns". Oricum, cine dupa o schimbare mare (in bine chiar), o sa renunte la ea pentru niste pareri nefondate? De unde stiti ca o sa fie aiurea? Ei bine, nu stiti. Asteptati si o sa vedem rezultatul.

Rezolvarea la "problema" asta e simpla. "If you don't like a rule, follow it, reach to the top, then change it."

PS: Se spune ca oamenii de succes reactioneaza bine la orice fel de schimbari.

Edited by R o b e r t

Ultima metodă folosită mi se pare cea mai potrivită, și anume cea cu aplicațiile la lider. Așa putea fiecare jucător care corespundea ccriteriilor și își dorea funcția de lider să aplice și avea o șansă. Metoda care este propusă aici nu mi se pare tocmai cea mai bună, și au fost enumerate mai sus motivele, o să primească lider doar cei populari, etc. Și cred că ai observat și tu @Kelton, si restul staff-ului că atunci când le-a fost acordată funcția de lider unor jucători mai noi, și nu foarte cunoscuți, dar prin munca lor în facțiune au reușit să ajungă la conducere, și-au dat mult mai mult interesul dând dovadă de mai multă seriozitate. In schimb cei vechi, cunoscuți și mai ales mulți dintre cei care au mai avut lider, se plictisesc repede și renunță ușor (bineînțeles sunt și excepții, dar nu sunt multe).

Edited by Adrian

Daca liderul sau adminii [ in cazul in care liderul a fost sanctionat] aleg trei-patru candidati,ceilalti care se afla in factiune sa aleaga.Nu mi se pare corect ca unu din taxi sa voteze lider Red Dragon Triad sau cei de level 5 sa aleaga la nimereala, fiind ceva de genu " Hmm...asta are numele mai tare,il votez p-asta." La fel si cu aplicatiile,ce sa faca unu care a fost rank3 in verdant lider la Pimps?Nu are nici macar o legatura cu aceasta factiune.

Primul vot de acest tip va avea loc în această seară după ora 20.00 pentru facțiunea Southern Pimps.

Candidații sunt: rizEa, Flappy_Jack și delete1.

Îi puteți analiza cum considerați voi. Vă așteptăm pe server pentru vot.

Acesta este rezultatul votului: http://i.imgur.com/gLxoZT5.jpg

Edited by Kelton

Eu cred ca ar trebuii ca mamebrii factiunii fara lider sa decida ce lider sa aibe. Ei stiu cel mai bine ce vor, nu cred ca parerea unui civil de level 2 conteaza mai mult decat parerea unui membru de rank 1 sau 2.

Este cea mai buna regula adaugata in ultimii 6 ani, pentru ca sunt excluse pilele, sunt exclusi pupincuristii, acum toti jucatorii pot sa isi aleaga liderul dorit la factiunea respectiva, in sfarsit se duc functiile pe pile..

Sper ca glumesti... acum sunt favorizati doar cei care au bani si care au un nume foarte cunoscut pe server. Pt. restul, sansele sa mai ia lider sunt cam... 0.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.