Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Dacă pretindem, noi jucătorii, că suntem deștepți, putem întâi să analizăm ce ne-au prezentat și abia apoi să aruncăm cu noroi.

Vorbesc în numele meu. Presupunem că nu-mi place de un admin, este abject, ridicol și are un comportament nedemn. Cu siguranță îmi asum libera exprimare de a-l contesta, de a-i comenta orice fapt mizerabil, pentru că fără mine și alții, el va conduce doar vecinii de bloc și rudele, însă din păcate administratorul crede de cuviință că nu merită înlăturat, iar timpul trece și consecințe tot apar.

Cu mine ce se întâmplă ? Nu mai am nicio șansă la o funcție, chiar dacă probabil sunt mai competent și mai matur decât adminul implicat. Acel admin cât timp va exista în administrație, mă va "scuipa în ochi" cu orice ocazie, fără pic de logică. S-a întâmplat, nu ?

Sistemul anterior nu avea decât un singur scop: "pune-te bine cu adminii, chiar dacă unii sunt doar niște proști". Astfel, am ajuns să ne dezbinăm.

Un lider deștept își va alege candidații cu viziuni compatibile pentru a păstra facțiunea la același nivel standardizat sau pentru a performa și mai mult.

El a avut timp să-i cunoască mai bine, să aibă convingeri. Ideea să rămână în picioare, dar cu mici modificări la criterii precum nivelul minim necesar pentru dreptul de vot. Este discutabilă și alegerea doar din interiorul facțiunii.

Edited by South John

Noul sistem de a alege lideri, nu este tocmai bun, defapt sunt total impotriva acestui sistem.

Ce poate sa stie un player de level 5+ care este reputatia si cariera celui care va aplica pentru lider.

Scuzati-mi expresia, dar unii de level 5 sunt chiar nabi, ei stiu toata ziua, trucker, nu au habar de factiuni si restul, cu atat mai mult de lideri.

Idem BizoNu.

Contra!
Nu e bine sa voteze toata lumea , deoarece unii nu au nici o treaba cu acea factiune sau nu au auzit in viata lor si voteaza dupa cum le place numele sau incep sa dea /call , sa ceara bani in schimbul votului , cel mai bine sa ramana cum a fost si pana acuma adminii sa voteze!

De exemplu sunt in gang-ul rival si il stiu pe X ca e un nub care nu e in stare sa conduca o masina si eu il votez ca lider sa cada factiunea sa ii pot lua turf nu ?

Intai respectivul care nu stie sa conduca factiunea trebuie sa fie propus de catre lider. Atata timp cat liderul actual stie si el ca respectivul nu e in stare sa conduca factiunea, evident ca nu va fi atat de prost pentru a il propune la lider. In plus, nu vei vota numai tu, ci toata lumea.

Probabil ca va mai trebui lucrata partea de vot, dar sistemul asta ar putea fi chiar benefic pentru B-Zone, ceva inedit de altfel intr-o comunitate mare.

mie mi se pare ok , ar fi mai bine un fel de sistem pe puncte de exemplu jucatorii care voteaza acorda 1 pct celui votat , liderul care isi voteaza favoritul sau liderii factiunilor acorda 2 pct , helperii 2 iar adminii 3 puncte. pentru ca cei care fac parte din staff fiind mai cunoscatori sa conteze mai mult.

@@Kelton

Sallllzzz sall sallz lzzzzzz

Variante pozitive:

1) Votează doar cei din facţiune.

• Rank 1-5
  • Rank 3+.

2) Să fie propuse 3 persoane de către liderul precedent.

Variante negative:

1) Lăsăm pe toţi newbies să voteze pentru viitorul unei facţiune, dar ei n-au habar cu ce se mănâncă.

2) Dacă e să voteze toată lumea (lvl 5+), e clar că prima persoană este căştigătoare (Dau la pariu pe 9999999999$ în joc că aşa este).

3) Vor fi votaţi persoanele care au colegi într-un clan.

4) Va apărea "mita" :))

5) Va fi votată o persoană slabă la funcţia respectivă, de către rivali (gang).

Scuzamente, dar mi se pare o idee extrem de proastă. Playerii din afara facțiunii nu au cam nicio treabă cu ceea ce se petrece în interior. Okay, okay, drept de vot, înțeleg... Dar dacă eu mă duc cu banii pe care ”nu îi am” și mituiesc juma' de server să mă voteze este ok? Nu. Tocmai asta e. Se vor alege din nou liderii după capacitățile materiale, și nu cele de conducere, sau cele intelectuale. Idee proastă. Totuși, ați putea pune membrii facțiunii să voteze noul lider. Așa mi s-ar părea mai corect (poate că membrii mai știu și ei ce și cum se întâmplă prin facțiune - sper).

Insfarsit,o idee foarte buna.Chiar nu-mi placea sa se ia lider care nu a avut nicio treaba cu factiunea mea dar are nush cati ani pe server,insa ar trebui ca membrii factiunii sa voteze liderul,nu toti de pe server.Ce treaba au ei?Jumatate din acestia nici nu stiu cine sunt cei nominalizati la lider si vor face ceva gen " Ala bala portocala".

Edited by BigDevil

O idee destul de buna, cu exceptia votului.

DACA VA ADUCETI aminte, in urma cu un an, liderul propunea iar adminii la randul lor mai propuneau 2-3 si votau

De ceva timp, orice prichindel de pe server care indeplinea cerințele minime pentru lider aplica si poc ajungea sa fie lider si strica toată factiunea.

Mai lucrati la modul de votare si totul este perfect.

Sincer, eu ca sublider, cand am citit prima oara primul post am zis ca este o idee extrem de proasta, crezand ca daca eu care am stat 9 luni in factiune si am incercat sa arat ce pot si sa ajut factiunea, in momentul in care liderul meu ar lasa liderul, un rank 3 care a stat 1 luna, care detine un clan de 50 de sloturi sa fie impotriva mea, ar insemna ca eu sa am sanse minime de a castiga acest vot. Dar in timp ce am citit toate comentariile m-am gandit mai bine, prin ceea ce am zis mai sus nu as avea deloc incredere in liderul meu si in colegii mei, nu cred ca liderul, care a stat un timp indelungat in factiune si a facut tot posibilul ca aceasta sa "creasca", ar alege un rank 3 care nu are seriozitatea necesara, care nu este experimentat sau care ar putea cumpara voturi. Ba din potriva, liderul ar alege pe cel care intradevar ar merita, de exemplu daca m-ar alege pe mine si un coleg rank 5, in momentul in care eu cred ca acesta isi cumpara voturi automat nu merit functia de lider, deoarece nu am incredere in proprii mei colegi, poate viitori membri. Trebuie sa gandesti pozitiv, sa ai incredere in colegii tai si in liderul tau.

Acum nu zic ca aceasta decizie este perfect corecta si nu zic ca sunt 100% de acord cu aceasta, deoarece nu poate orice newbie sa voteze viitorul unei factiuni, deci o propunere ar fi ca level-ul pentru votare sa fie marit pana la 25-35. O alta propunere este ca in momentul in care se observa ca unul dintre cei alesi de lider incearca sa fraudeze voturile, acesta sa fie imediat eliminat din lista de votare, iar dupa aceasta sa fie sanctionat.

@Kelton sper sa citesti ceea ce am zis mai sus si sa nu lasi viitorul factiunilor in mana playerilor de level 5, daca tot vrei sa fie "democratie" lasa playerii de level mare, cu experienta sa voteze, nu orice newbie intrat pe server. Intradevar, intr-o factiune pasnica level-ul minim de intrare este 5, iar un asemenea player care isi doreste cu adevarat sa intre intr-o factiune merita sa voteze liderul, dar sa fim seriosi acum, cati playeri de level 5 ati vazut voi sa intre in factiuni pasnice, intradevar ei sunt acceptati, dar ei nu au nici macar micul interes de a intra pe forum, de a citi un regulament, putini sunt playerii de level 5 care fac aceste lucruri si se gandesc la binele factiunii pentru care voteaza liderul.

PS:

Sa fie pus la VOT.

Ce sistem are cele mai multe voturi sa ramana.

Nu are rost sa fie schimbat ceva ce e bine facut.

Degeaba pui la vot, deoarece si asa se pot "cumpara voturi", crezi ca cineva influent pe comunitate, caruia ii place aceasta idee nu poate sa influenteze si aceste voturi? Eu zic sa facem acest "test" si sa vedem cum se va termina. Nu cred ca administratorii ar lasa ca voturile sa fie fraudate sau cumparate. Cred ca dupa un ad de genul "Cine ma voteaza primeste 1k" se poate lua ban sau poti fi descalificat. Inca ceva, din acest motiv nu se anunta votul. Acesta va fi pe moment fara ca nimeni sa stie, nici macar membrii din factiunea pentru care se va alege liderul, totul va fi pe moment si nimeni nu va reusii sa cumpere voturi deoarece acest vot va dura maxim 5 minute, iar in acest timp nu ai cum sa dai /ad (unde va trebuii sa astepti circa 900 secunde - 15 minute) si nu ai cum sa dai /transfer (/transfer 0 5000 + acceptarea tranzactiei dureaza 10 secunde, deci maxim 30 de playeri carora sa le dai bani, din care nu stii care a votat si care nu). Din cele spuse mai sus reiese ca Razvan a gandit anumite lucruri si nu va lasa ca noul mod de a alege liderii sa iasa de sub control.

In concluzie eu sunt Pro cu aceasta idee, ii indemn pe cei care nu sunt sa citeasca tot ceea ce am scris mai sus, si pe @Kelton sa mareasca nivelul necesar pentru a vota la 25 sau 35.

Edited by GF RelaXx

Intai respectivul care nu stie sa conduca factiunea trebuie sa fie propus de catre lider. Atata timp cat liderul actual stie si el ca respectivul nu e in stare sa conduca factiunea, evident ca nu va fi atat de prost pentru a il propune la lider. In plus, nu vei vota numai tu, ci toata lumea.

Probabil ca va mai trebui lucrata partea de vot, dar sistemul asta ar putea fi chiar benefic pentru B-Zone, ceva inedit de altfel intr-o comunitate mare.

Si daca respectivul nu stie sa conduca o factiune si e prieten cu liderul crezi ca nu va fi propus de catre lider? :) Ia mai gandeste-te.. Sunt o mie de lucruri de gandit si asta ar trebui sa faca cei din administratie, sa gandeasca din nou acest sistem.

Edited by Deuce A

Da, dar n-o sa fie propus doar el, ci mai multi. Totodata, cel mai slab n-o sa fie ales niciodata. Ma rog, daca sistemul va da gres, logic ca-l vor schimba. Acum, in mare parte, schimbarea asta este 'pedeapsa' noastra pentru ca au existat comentarii in privinta alegerii unor lideri pe RPG3. Dar daca va merge bine, va fi perfectionat si pastrat. Altfel, il vor schimba garantat.

Edited by NUSUNTRASTA

@@Royce, Nu taierea zerourilor, s-a dat peste cap toata ecomonia, un Infernus s-a ieftin de vreo 7-8 ori, si majoritatea masinilor, uitate inainte de denominare cat de greu se obtineau bunuri si cum se obtin acum, nu ca ar conta, dar zic asa, ftw

Doar membrii factiunii respective ar trebuii sa poata vota, sunt unii playeri de level 5 si chiar mai mult care nici macar nu stiu unde sa aplice pentru o factiune, etc.

Factiunea trebuie sa voteze, ei isi aleg conducerea.

@@PadE, aia nu are nimic de-a face cu denominarea. Ieftinirea aia a venit in ajutorul celor noi. Aminteste-ti si tu, ca nu joci de ieri de azi, cat de mult dura pana puneai mana pe un infernus cand nu aveai dealer. Hai sa nu lungim, ca acem alt topic deja :)). Ti-am raspuns doar asa, de plictiseala. Mi-a sarit in ochi postul tau total pe langa subiect :)).

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.