Jump to content

Sistem nou alegere lideri / New leader selection system

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cel mai bine e sa voteze doar membri factiuni + admini + liderul. Nu au treaba jucatori de pe server unu de level 1 care intra, ce face? Uuuuuu i-a sa dau si eu vote. Mare lucru + playeri online il voteza pe ala mai popular. Recitesc, Doar membri factiuni + admini + liderul sa voteze.

Kelton Mi se pare total o prostie asta. Liderii nu vor mai fi pe merit ci dupa popularitate. Nu pot sa inteleg cine ar cere asa ceva. Daca tot vreti sa faceti o chestie de genu ar fi mai indicat in momentul in care candidatii sunt din factiune, sa voteze doar membrii factiunii. Iar daca candidatii sunt din afara factiunii abia atunci sa il voteze jucatorii de pe server. Ceea ce ati incercat voi sa faceti e fara logica si degeaba. Facem numai factiuni de primari?

Edited by Flappster

Nu mi se pare o idee foarte buna sa voteze toti jucatorii.

De ce?

1. Ce treaba au jucatorii care nu fac parte din respectiva factiune cu viitoarea echipa de conducere?

2. Logic, daca se alege un lider la un gang, membrii gangurilor rivale il vor vota pe cel mai slab.

Edited by South Smith

O porcarie mare. Un jucator de level 5 si stie cine merita lider mai mult. Sistemul actual e foarte ok dupa parerea mea.

Si ca sa completez ideea: cine sunt aceia care se plang? Cei care nu au nici o sansa daca trebuie sa decida adminii daca primesc sau nu functia. Cu alte cuvinte, copiii. Daca se implementeaza asta, vor fi lideri si mai dezastru decat in momentul actual.

Edited by AIM Magnum

Mai bine ar vota adminii.. deoarece jucatorii care isi vad de treaba aici ma refer sa nu se dea in spectacol cu eventuri si mai stiu eu ce ar avea un minus considerabil din start... eu as propune ca liderul sa poata alege intre 2 si 5 membrii iar la vot sa poata participa doar adminiii si liderii.

Bun, ce idee consider eu că s-ar potrivi:

Toţi cei de rank 3+, cu un FW la activ şi minim level 25 să fie automat propuşi la funcţia de lider şi membrii facţiunii respective să-i poată vota.

Din ce s-a votat la facţiune (să rămână minim 2 sau 3 candidaţi), cei 2 sau 3 candidaţi să fie votaţi de către admini. (Admini level 3+ - nivelul de admin îl alegeţi voi)

Eu tot timpul am considerat că membrii facţiunii au o mare importanţă şi au şi ei dreptul la o părere.

Ideea pe care ai conceput-o este frumoasă şi unică, propun adăugarea ei.

Bun, ce idee consider eu că s-ar potrivi:

Toţi cei de rank 3+, cu un FW la activ şi minim level 25 să fie automat propuşi la funcţia de lider şi membrii facţiunii respective să-i poată vota.

Din ce s-a votat la facţiune (să rămână minim 2 sau 3 candidaţi), cei 2 sau 3 candidaţi să fie votaţi de către admini. (Admini level 3+ - nivelul de admin îl alegeţi voi)

Eu tot timpul am considerat că membrii facţiunii au o mare importanţă şi au şi ei dreptul la o părere.

Ideea pe care ai conceput-o este frumoasă şi unică, propun adăugarea ei.

Cum sa fie si rank 3? Pentru rank 3 trebuie sa stai in factiune o luna, eu cu vechime de 8 luni, crezi ca as accepta?

Este excelenta ideea, dar orice lucru are si unele dezavantaje, cum spun toti playerii care comenteaza aici. Este foarte bine sa se aleaga un lider din acea factiune, nu lider din parti care nu are o boaba cu acea factiune. Eu zic sa nu voteze TOATA lumea pe niste candidati la o factiune, ar fi mai bine doar membrii gangurilor / factiunilor pasnice / departamentelor la care se cauta lider sa voteze, daca nu, chiar, doar membrii din acea factiune pentru ca unii playeri cu level 5+ nu cunosc nimic despre acei candidati si votul este exprimat destul de anapoda, daca ar fi sa voteze toti playerii ai serverului cu siguranta nu cel care merita va lua lider, dupa noroc va fii.

A fost bine pana acum. Din cate am inteles ca voi "adminii" nu mai doriti sa fiți responsabili pentru facțiune... De ce sa nu aleaga liderul pe cei 5, iar voi să-i votați?

Ideea nu cred ca o sa dea roade, ar trebui ca doar membri acelei factiuni impreuna cu adminii sa aleaga. Daca ar alege toti playeri, va dati seama ca unii dintre ei nici nu stiu pe cine voteaza.

Sper sa functioneze, desi nu cred.

Are you out of your mind? Nu se merita, o idee destul de "proasta". Cum au spus si multi altii prin topicul asta, orice player "incepator" care are in PRIMA sa factiune rank 4, sa zicem, poate sa devina lider? Astfel o sa se ajunga sa se voteze lider la acea factiune de nenumarate ori. Chiar si playeri de level mare tot fac greseli majore si sunt sanctionati, presupunand ca ei ar trebuii sa stie cu ce se "mananca" SAMP-ul. Totul pe scurt, dezaprob total aceasta propunere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.