Jump to content

[PORTOFOLUI] - Sari -

Parker X
 Share

Recommended Posts

Sari, tu ești designer și nu știi cum se redimensionează o imagine? Nu-s DESIGNER sau mare priceput, personal, nu lucrez decât de maxim o săptămână în photoshop, dar serios. Ești designer, păi dovedește că meriți funcția pe care o ai. Învață de la Richter, știe.

# Aiurea lucrări, părerea mea este că textul la multe dintre ele nu este cel potrivit iar redimnesionarea.. 0.

Pe langa faptul ca nu integrezi deloc textul, nu redimensionezi corect, ai facut rip si ai designer mai abuzezi si de abilitatile oferite de functie si editezi posturile care nu iti convin. felicitarile mele

Pe langa faptul ca nu integrezi deloc textul, nu redimensionezi corect, ai facut rip si ai designer mai abuzezi si de abilitatile oferite de functie si editezi posturile care nu iti convin. felicitarile mele

ce problema ai cu mine ba? tu nu știi nimic în Photoshop, nu mai injura personal designeri, ești nimic, ești Rip

Nu mai posta pe subiectul meu.

Edited by Sari

tu nu știi nimic în Photoshop, nu mai injura personal designeri, ești nimic, ești Rip

lol =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

*poate ca-i de plans

Edited by DanieI

Hai ca voi fi sincera Sari, cat ai fost designer ti-am urmarit activitatea deoarece faceai creatii dezastruase, cum faceam eu cand m-am apucat, acum un an jumate, ti-am si spus ce sa faci, cum sa faci, sa te uti la tutoriale, dar nimic.... Nu imi place nici o creatie si majoritatea sunt Rip-uri grosolane de calitate nula. Avatare de ciocolata, la logo-uri acelasi font mereu, acelasi efect oribil care il foloseste orice prunc si acel stock, semnaturi la fel, de cacao. Afirmatiile astea sunt exact aprecierile mele asupra "creatiilor" tale mirobolante, stiu ca uneori sunt prea sincera si directa si asta lasa de dorit, dar, aici chiar nu m-am mai putut abtine, daca as fi in locul tau, as asculta de sfaturile ce le primesti, si m-as pune pe treaba, e vai si amar...

Felicitari pentru munca depusa!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.