Jump to content

Cont Premium Permanent

Hogan

Recommended Posts

@@Sickk, primim inapoi acei 8E pe clienti, acei 8E noi nu ii putem baga in buzunar pentru ca sunt bani virtuali care raman tot la ei, practic = 0.

Nu ajuta la absolut nimic, singura solutie este urmatoarea.

Cei care am avut CP dinainte de update, ramane permanent.

Iar daca nu ramane permanent, asteptam inapoi banii cash, prin transfer bancar si prin credit pe retele telefonice.

Degeaba imi dau ei mie 8E pe clienti, bani pe care nu ii pot transforma in bani cash.

@@Sickk, primim inapoi acei 8E pe clienti, acei 8E noi nu ii putem baga in buzunar pentru ca sunt bani virtuali care raman tot la ei, practic = 0.

Nu ajuta la absolut nimic, singura solutie este urmatoarea.

Cei care am avut CP dinainte de update, ramane permanent.

Iar daca nu ramane permanent, asteptam inapoi banii cash, prin transfer bancar si prin credit pe retele telefonice.

Degeaba imi dau ei mie 8E pe clienti, bani pe care nu ii pot transforma in bani cash.

+1 pentru vorbe si semnatura, sa mi-o imprumuti si mie.

Salut!
Nu se poate asa ceva,cand am intrat azi dimineata m-am simtit UMILIT,unde este B-ZONE de acum 2-3 ani care jucai de placere?????

Va dati seama cati bani se pot face din acest cont premium,cati playeri donoaza...se ajunge la mii de euro pe luna MII!Cand am achizitionat acest cont premium am fost informat ca este PERMANENT ci nu dupa o perioada de timp sa faca un update ca acest cont va expira.Tu(BOBO) te gandesti doar la tine si la prietenul tau(KELTON) care faceti bani din salariul nostru sau veniturile noastre,unii au facut eforturi pot spune pentru a dona!

FAC UN APEL LA TOTI MEMBRI B-ZONE!!!!!!

HAI SA FACEM CEVA SA NU MAI FIM LUATI DE PROSTI NU VEDETI CA ''ABUZEAZA'' DE NOI NU VA GANDITI LA ASTA??

UNDE ESTE B=ZONE DE ALTA DATA CAND INTRAI DE PLACERE SI TE JUCAI CU PRIETENII ORE IN SIR?????

TREZITI-VA LA REALITATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toti urlati ca vreti un forum care sa se incarce la milisecunda si cand este accesat de 5 mii de oameni simultan.

Toti urlati ca vreti un server cu lag 0, maxim 1, si cand se strang 1000 players intr-un singur interior.

Dar cand vi se cere 12 RON (3 euro) pentru 3 luni de cont premium sariti in sus ca arsii, de parca acei 12 RON ar insemna o avere.

Pe scurt, aveti pretentii multe dar nu sunteti dispusi la mici sacrificii.

Toti urlati ca vreti un forum care sa se incarce la milisecunda si cand este accesat de 5 mii de oameni simultan.

Toti urlati ca vreti un server cu lag 0, maxim 1, si cand se strang 1000 players intr-un singur interior.

Dar cand vi se cere 12 RON (3 euro) pentru 3 luni de cont premium sariti in sus ca arsii, de parca acei 12 RON ar insemna o avere.

Toata lumea a facut sacrificii, suntem constienti ca trebuie bani pentru host, curent, web si asa mai departe.

Acum nu inseamna ca merge sa abuzati pentru toate.Sunt clanurile care se activeaza lunar ( nu 8 euro ci 10 - 15 - 25 euro si sunt destule clanuri ), sunt donatiile playerilor, sunt donatii pe serverul de wow , pe toate serverele sunt donatii, de ce sa platim si contul premium la o anumita vreme cand acesta a fost anuntat ca permanent?

Daca era de la bun inceput spus cum s-a zis la clanuri era alta chestie, s-a vazut ca se fac bani pe aceste chestii si incercati sa fortati mana jucatorilor.

Logic ca tipammmmmmmmm!!!

Cum sa vi sa-mi spui ca ai donat, si nu ai cumparat.???????????????????

Si sa imi zica ca puteam sa nu primesc nimic in schimb??

@@Inferno27, tu nu intelegi.

Noi nu urmal pentru acei 12 lei, nimeni nu sta in 12 lei sau 50 de lei pe an.

Pe noi ne deranjeaza ca drepturile noastre au fost incalcate.

Noi am achizitionat cont premiun pe o perioada permanenta, cat timp eu joc pe b-zone si chiar daca ma las si revin peste 2 ani, pe acest cont, ar trebui sa am CP.

Asa am incheiat noi tranzactia, am platit 8E, 32 de lei pentru a achizitiona un CP de care pot beneficia PERMANENT, nu ca dupa 1 an sa mi se spuna ca trebuie sa cumpar iarasi ceva pentru care nu mai trebuia sa platesc nimic.

@@Inferno27,Inferno , pe comunitatea rivala toti atatia playeri sunt , forumul se incarca la milisecunda si nici nu e lag si masinile sport nu sunt doar la cont premium , contul premium este 25 lei si totusi si ei au un host , webhost si curent de platit

Un clan este acolo doar 25 lei pe 6 luni ..bataie de joc

+Ca te poti loga pe cate conturi vrei fara un cont premium

@@Inferno27, tu nu intelegi.

Noi nu urmal pentru acei 12 lei, nimeni nu sta in 12 lei sau 50 de lei pe an.

Pe noi ne deranjeaza ca drepturile noastre au fost incalcate.

Noi am achizitionat cont premiun pe o perioada permanenta, cat timp eu joc pe b-zone si chiar daca ma las si revin peste 2 ani, pe acest cont, ar trebui sa am CP.

Asa am incheiat noi tranzactia, am platit 8E, 32 de lei pentru a achizitiona un CP de care pot beneficia PERMANENT, nu ca dupa 1 an sa mi se spuna ca trebuie sa cumpar iarasi ceva pentru care nu mai trebuia sa platesc nimic.

Sunt de acord cu tine Hogan si te sustin pana la capat. Suntem cred ca mai mult de 3 sferturi din playeri care sunt revoltati de noul update. Inainte cand dadeai E pentru bani in joc ce primeai? Ban pentru afaceri ilegale. Acum se pot cumpara bani. Bobo si Kelton, nu credeam ca puteti ajunge la asa ceva, sa va dam noi bani pentru masinile voastre si altele. Eu va zic un lucru. Daca vreti ca serverul sa nu ramana cu 400/1000, sa refaceti acel B-Zone unde toti erau fericiti si CP sa fie permanent, nu temporar. Cica asta e comunitate de gameing, dar de fapt este o afacere. LET'S PAY TOGHETER! Asta ar fi noul motto. Va sustin pe toti cei care sunteti CONTRA noului update, poate rezolvam ceva. Bobo gandest-te la playerii care au ajutat aceasta comunitate. Daca veti ramane 400/1000, s-ar putea sa nu mai aveti bani de host. Ganditi-va si la noi. O data ce zici ca e permanent, pai sa fie permanent.

@@rTn Jocker,@, @@F4L kiNNNder, sincer imi pasa prea putin parerea voastra si ce comentati la ce am spus eu. Eu am scris acel post pentru a ii explica la Marius ce a intrebat el. Nu vad rostul la ce s-a scris dupa. Kinnnder, eu zic ca nu esti tu tocmai persoana care sa vorbeasca de asa ceva. Crezi ca daca esti lasat de joc poti sa comentezi despre cei care joaca in continuare?

Si da, poate nu este cel mai grozav update. Dar eu nu vad rostul posturilor adresate unor persoane care nu au nici o legatura cu asta. Sau de ce sariti in cap adminilor care nu sunt implicati in asa ceva. Daca vreti sa sariti in cap cuiva, sariti celor din conducere, ei au luat acesta decizie.

@@Sickk, sincer sa fiu, sunt de acord cu Kinnder. Fiecare are dreptul la o parere cum si tu ai dreptul la a ta, asta nu inseamna ca a ta e cea mai indreptatita si poti comenta parerile altora. Cat despre faptul ca zici ca nu iti pasa, ghici ce? Nici noua.

Nu incerca sa imi dai vreun raspuns inteligent ca il chem si pe Darkilic si te baga la somn.

maxresdefault.jpg

Nu am facut acest topic ca sa va certati. Am facut acest topic pentru a exprima nemultumirea tuturor face de acest update.

Sickk a spus faptul ca poti renunta la contul premium si sa primesti 8 Euro pe clienti. Dar in alte cuvinte el este de accord cu noi, nici lui nu ii place update-ul, altfel nu dadea +1.

PS: Hai sa lasam cearta si sa fim uniti pentru a castiga lupta aceasta. Suntem deja maturi, nu mai suntem copiii de acum cativa ani.

Cum spun toti jucatorii care constientizeaza ce se intampla.

Varule, eu am 14 ani si inteleg absolut tot.
Ai incalcat drepturile online ale CLIENTULUI!

CONTUL PREMIUM, IN MOMENTUL ACHIZITIONARII, ERA PERMANENT!

In cazul in care cei care l-au luat permanent, acum il au temporar se incalca anumite drepturi si se pedepseste penal.

Te rugam, gaseste o modalitate.
Suntem multi, ne vom uni, vom castiga.

Cum spune si Marius,

Dacă nu ar mai dona nimeni, oare ar reveni la vechiul ''sistem'' ? :))

Da.

Nu va mai chinuiti, va chinuiti degeaba, probabil a ramas fara combustibil in Golfuletu ala..

eS E X T R A: Salutare, tocmai am ajuns acasa, proaspat venit de la banca, i-am dat Bobo-ului vreo 150de ieuroi sa-mi fac de cap cu ei pe RPG3.

PS: Extras din topicul de discutii al clanului Elite Squad [eS] RPG 3 !

Alooooooooo baiatu' ! Sa nu uitam ca tu tocmai i-ai alimentat Golfuletu ? =))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.