Jump to content

Prezentare Commander Levi

Viqteur
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Commander Levi

• Prenume: Victor

Varsta: 15

Locatia: Bucuresti

Ocupatie: Elev

Jocul(rile) preferat(e): League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, San Andreas MultiPlayer, osu! si Clash of Clans.

Hobby-urile tale: Gaming, filme/seriale, petrecut timpul cu prietenii.

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Nu sunt multe de zis, o sa ma cunoasteti. E clar ca ma consider de treaba, amuzant si serios cand e nevoie. Ca asa zic toti. Important e sa ma cunoasteti voi si sa va formati o opinie.

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de mult, de cand m-am apucat de SA:MP, insa nu m-am tinut niciodata serios de comunitate. Am fost totusi convins sa raman de catre Kevinster.

Alte precizari?: O sa incerc sa promovez comunitatea cum pot, alaturi de Kevinster, pe un canal de youtube. Va astept pe https://www.youtube.com/channel/UCOYuglyeSaB9HhCdNsui84w . O sa incep acest mic "proiect" cat pot de repede. Si am vazut ca mai e un Levi pe comunitate, imi pare rau daca te deranjeaza nickname-ul asemanator, nu stiam de tine :D.

Edited by Commander Levi

Welcome

• Nick-ul tau: Commander Levi
  • Prenume: Victor
  • Varsta: 15
  • Locatia: Bucuresti
  • Ocupatie: Elev
  • Jocul(rile) preferat(e): League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, San Andreas MultiPlayer, osu! si Clash of Clans.
  • Hobby-urile tale: Gaming, filme/seriale, petrecut timpul cu prietenii.
  • O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Nu sunt multe de zis, o sa ma cunoasteti. E clar ca ma consider de treaba, amuzant si serios cand e nevoie. Ca asa zic toti. Important e sa ma cunoasteti voi si sa va formati o opinie.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: Stiam de mult, de cand m-am apucat de SA:MP, insa nu m-am tinut niciodata serios de comunitate. Am fost totusi convins sa raman de catre Kevinster.
  • Alte precizari?: O sa incerc sa promovez comunitatea cum pot, alaturi de Kevinster, pe un canal de youtube. Va astept pe https://www.youtube.com/channel/UCOYuglyeSaB9HhCdNsui84w . O sa incep acest mic "proiect" cat pot de repede. Si am vazut ca mai e un Levi pe comunitate, imi pare rau daca te deranjeaza nickname-ul asemanator, nu stiam de tine :D.

Stai liniştit. Atâta vreme cât nu te dai drept mine e ok. :) Eu am pus Levi pentru că aşa mai sunt alintat de unii de aici, nick-ul meu adevărat fiind Leventhe.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.