Jump to content

Portofoliu - Soldier.LCM

Soldatel
 Share

Recommended Posts

Salutare, astăzi o să prezint niște creații făcute la această oră:

ejMp7GB.png
IQV7Lvi.png
5Rhp578.png
P2HvZLM.png

Anunț Portofoliu - Soldier.LCM:

Dacă dorești un Avatar / Banner / Logo / personalizat pentru (Canalul Youtube) poți să-mi trimiți PM și discutăm.

Foarte frumoase,imi place ca lucrezi curat,textele le alegi foarte bine. Sunt minunate,continua ceea ce faci si vei reusii sa ajungi la un nivel de top. Mult succes!

Îți mulțumesc pentru încrederea adusă în aceste momente, o să învăț tot ce trebuie să ajung în top. Apropo, dacă dorești Avatar / Semnătură / Logo / trimite-mi PM fără ezitare, și eu îți voi face !

Nu stiu cu ce sa incep ... .

Invata sa redimensionezi, invata sa incadrezi textul pe lucrare, numai pune textul wendy la dimensiuni mai mari de 11, iti recomand 11px pe None, findca este un text secundar, nu principal. Perfectioneaza-ti blurul, la logo-uri, nu pune numai shapes, mai adauga efecte, parerea mea e sa nu te apuci sa faci logo-uri pana nu iti perfectionezi stilul pe avatare, pana nu stii sa faci un c4d, un smudge.Photoshopul iti ofera foarte multe beneficii. Poti face un border diferit, te poti juca cu gradientele, poti modifica lumina, texturi, patterns,smudge, c4d, o groaza de chestii pe care nu trebuie neaparat sa le vezi in tutoriale, le poti inventa dupa bunul plac.

Mai ai de lucrat la încadrarea background-ului și a textului, apoi încearcă să te axezi pe efectele imaginii.

Un mic sfat: Observ că te pasionează efectele de tip "lighten", încearcă să combini aceste efecte cu un contrast mai plăcut ochiului.

Keep workin'!

New Banner :

Dacă dorești un Banner pentru Youtube trimite-mi un PM și discutăm !

Dacă dorești să vezi această Imagine bine, click și se rezolvă.

Q3U1OBH.jpg

Edited by SoldierLCM

Salutare, în această seară am realizat un Banner pentru MineCraft. Acesta este pus în vânzare, puteți să-l folosiți pentru:

Canalul Youtube.

Blog-ul sau Web Site-ul vostru și tot așa :

Prețul îl vorbim prin PM sau mă puteți contacta :

Acesta este Banner-ul :JBt9gxM.jpg

Dacă dorești să vezi Imaginea bine, click și se rezolvă !

Edited by SoldierLCM

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.