KroG Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Nick-ul tau: KroG Server: RPG1Descrierea bugului: Nu mi se pune punct la war Screenshot(s): Se vede clar ca eu l-am omorat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Pana la urma se uita cineva aici?Va rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeRO3 Posted March 6, 2015 Share Posted March 6, 2015 Nu este un bug, jucatorul a murit de foame si de asta nu l-ai omorat tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekill Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Imi cer scuze ca ma bag insa nu este bug. Si la noi in departamente se intampla adesea sa ii dam kill la un player cu wanted si sa nu primeasca jail deoarece moare de foame cum spunea si George. Fix in momentul care tragi si ramane cu 1hp scade si ala si e down. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeezyWayy Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Nu este un bug, jucatorul a murit de foame si de asta nu l-ai omorat tu. Daca murea de foame nu aparea in dreapta ca s-a sinucis.Sper sa se repare acest bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 George ai primit report, vreau sa-mi raspunda cineva serios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeRO3 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @, Eu am vorbit serios, am incercat sa te ajut, dar vad ca nu stii bunele maniere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Nu este un bug, jucatorul a murit de foame si de asta nu l-ai omorat tu. Si de ce nu ar fi bug? Adica eu il las 0 HP, il omor, si dintr-o data moare de foame? Where is your logic dude? Stii ce inseamna 'bug'? E ceva ce se poate rezolva destul de usor (nu stiu cat va ingreuna serverul), dar se poate verifica daca jucatorul ce a murit a pierdut HP din cauza altui ID in afara de 65535 (sau cat este) in ultimile 2 secunde, atunci sa i se contorizeze celui care a cauzat ultimul dauna. Indifierent de situatie, /call 112, la paint, la wanted sau la war. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 Tie ti se pare ca era low hp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 @, nu e low HP, treaba care am spus mai sus se intampla in acelasi timp in care dai tu hit. Oricum SA-MP-ul in sine are un bug, dupa ce esti omorat, serverul iti mai scade 3 HP, nu am idee de ce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 Pana la urma il consider un BUG, nu cred ca e din Sa-mp.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 @, am zis sa-mp-ul in sine, nu sa-mp.exe. o sa revin cu un video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Daca doresti sa te fac sa intelegi mai bine iti pot explica... Serverul creaza cate un timer pentru fiecare player, nu stiu sigur intervalul in secunde, prespun undeva la 300 de secunde. Daca timerul este setat la 300 de secunde, la fiecare 300 de secunde player-ului ii scade X hp (1 sau 2 cred). Tu ai tras in el doar 2 gloante (se vede din DMG informer-ul tau). El avea bara de HP putin scazuta. In mod normal, pentru a-i epuiza tot HP-ul, ai nevoie de 3 gloante de deagle (la al 3-lea glont, playerul ramane cu fix 8hp). Din acea valoare (8HP), o mica parte era deja scazuta (se vede inainte sa incepi duelul), cel mai probabil ramanand ca dupa cele 2 gloante oferite de tine sa ramana cu 1-2 HP. Acel 1-2 HP ramas, este exact valoarea pe care o scade de obicei serverul, functie numita de noi "foame". Singurul lucru pe care poti sa dai vina este ghinionul de a expira cele 300 de secunde din timer, fix inainte sa-i oferi cel de-al 3-lea glont de deagle. In alta ordine de idei, ai si tu o mica parte de dreptate, aceasta problema poate fii rezolvata destul de usor. In orice caz, nu este vorba de un bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 @, te înșeli. La fel de bine poate fi o problemă de sincronizare, multe servere de San Andreas au o astfel de problemă la sistemele de shooting. La fel cum este și la paintball, tragi, omori, însă nu tot timpul se pune kill-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 Du-te ma Adii, e bug mai mult ca sigur.Pe o alta comunitate e acelasi sistem de war, si nu s-a intamplat asta niciodata.RASPUNDETI ODATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KroG Posted April 10, 2015 Author Share Posted April 10, 2015 Au trecut 2 luni de zile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiG3R Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Salut ! Acest lucru a mai fost raportat acum ceva timp de catre Rasta aici ai raspunsul lui killer: http://forum.b-zone.ro/topic/234135-bug-shooting-system/?hl=rasta#entry3454801 Probabil nu a vazut topicul tau ai facut bine ca ai dat Bump / Coment, o sa-l vada si o sa-ti dea un raspuns. Atunci a zis ca s-a rezolvat acel bug, dar poate acum s-a nimerit pur si simplu sa moare de foame exact cum ti-a zis si Aid007. Cel mai bine astepti raspunsul final a lui Killer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 @, din pacate nu s-a rezolvat nimic. Inca se intampla asta, se intampla si la paint, nu doar la war. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusu Rsu Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Parerea mea este ca acest lucru e unul normal. 1. E posibil sa fie faza spusa mai sus cu muritul de foame. 2. E ceva normal daca ne gandim ca GTA San Andreas a fost facut sa moara aceea persoana, nu sa calculeze fiecare kill. Problema cu fiecare kill e facuta de SA-MP si nu stiu daca pestele are ce ii face din script. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasta Sarmalutza Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 2. E ceva normal daca ne gandim ca GTA San Andreas a fost facut sa moara aceea persoana, nu sa calculeze fiecare kill. Problema cu fiecare kill e facuta de SA-MP si nu stiu daca pestele are ce ii face din script. De fapt, e o problema la sa-mp, se intampla pe orice server, nu doar pe b-zone. Dupa ce mori sau in momentul cand mori, nu sunt sigur cand, serverul iti mai scade 3 HP fara niciun motiv anume. Functia asta nu poate fi oprita, dar poate fi corectata prin script, programand astfel incat ultimul care-ti acorda damage cu 1-2 secunde inainte sa mori, sa ia killul. Faptul ca iti pune killul ca sinucidere tine de timere si cat de incarcat este procesorul serverului. De aceea, aceasta verificare in plus nu ar strica deloc. Ar rezolva multe buguri daca ar face verificarea la OnPlayerDeath si sa excluda idul 65536 (killuri la war, killuri la paint, killuri pe wanted). Asta ramane la puterea scripterului, nu stiu pawn, nu stiu cum se face aici. #nu vreau sa dau exemple negative, nici sa iau ban, dar in partea cealalta, aceasta problema a fost rezolvata. nu stiu cum, dar daca se poate acolo, se poate si aici. Daca totusi, problema nu tine de ceea ce am spus eu mai sus, insemna ca tine in totalitate de sistemul actual de shooting. Este mai bun decat cel de la sa-mp cu lag compensation on, dar ar trebui optimizat si rezolvata problema a ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Mezen Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Hi, it's same as here... : http://forum.b-zone.ro/topic/234974-bug-war-kills/ Not only in wars, happened also with me: https://www.youtube.com/watch?v=oAVJt6uYbCI&feature=youtu.be and sometimes in the paintball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.