Jump to content

Prezentare - GRANDE[]

GRANDE
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: GRANDE[]

- Prenume: Mihai

- Varsta: Am 16 ani.

- Locatia: Locuiesc in Bucuresti.

- Ocupatie: Licean, la un bun liceu de Economie.

- Jocul(rile) preferat(e): In primul rand jocul meu preferat este SA:MP-ul si clash of clans pe telefon.

- Hobby-urile tale: Ies afara, ma joc la pc, fac video-uri in realitate cat si pe jocuri pe care vreau sa le prezint sau vreau sa fac mici tutoriale pentru a invata si playerii incepatori.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt un baiat sincer, intelegator, am un caracter aparte, imi fac repede prieteni si am cei 7 ani de acasa.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Cine nu stie comunitatea B-zone inseamna ca a jucat degeaba SA:MP. Sa incep cu inceputul. Am jucat pe comunitatea rivala timp de peste 2 ani avand functii foarte importante si facandu-ma foarte cunoscut, dar mi-am dat seama ca acea comunitate nu ma merita asa ca am decis sa ma apuc de un server de oameni seriosi, prietenosi si foarte amabili asa cum doar B-zone exista in Romania.

- Alte precizari?: Sper sa nu ma las niciodata de aceasta comunitate si sper sa imi fac cat mai multi prieteni pentru ca ei sunt cei mai importanti. Ne vedem pe rpg1! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.