Jump to content

Cum consideraţi acest job? / What do you think about this job?

Share

Hoţ de buzunare / Pickpocketer  

697 members have voted

1. 1. Doriţi acest job în joc? / Do you want to see this job in the game?

Recommended Posts

Este o ideie stralucita, dar ar trebuie sa mai fie putin lucrat la ea.

Ganditiva ca un jucator nou vine pe server, reuseste si el sa fac cativa bani sa isi cumpere sa spunem o Tampa, nu prea stie el cei cu banca si astea, vine un alt jucator cu skill 5 care deabea asteapta sa primeasca ceva gold si niste $, acest jucator incepator trebuie iar sa munceasca sa ajunga la acea suma.

Ar trebuii un level minim de jufuire, adica sa nu poti jefui un jucator cu level mai mic de 5 sau stabiliti voi level-ul.

Din nou, suma pe care o spuneti ca se poate jefui e foarte mare, intre 500$-1000$, Fiecare jucator trebuie sa-ti tina si el acolo macar 2000$ la el, pentru un burger, pns, /ad, si altele, si asa ar trebuii sa te duci mereu la un atm sa scoti bani, dupa ce ii scoti sa vina alt jucator sa iti mai ia 200, sau o suma oarecare.

Bani pe care un "angajat" de hot de buzunare ii primeste, nu ar trebui luati din contul altui jucator, asta ar produce multe confilcte intre jucatori

Acest job ar fi lucrat de toti pentru ca ofera Gold, si celelate job-uri ar fi ignorate, ati putea adauga chestia cu gold si la celelate job-uri

Deci, in concluzie sunt si PRO dar sunt si CONTRA acestui job

Edited by Obligon

Este o ideie stralucita, dar ar trebuie sa mai fie putin lucrat la ea.

Ganditiva ca un jucator nou vine pe server, reuseste si el sa fac cativa bani sa isi cumpere sa spunem o Tampa, nu prea stie el cei cu banca si astea, vine un alt jucator cu skill 5 care deabea asteapta sa primeasca ceva gold si niste $, acest jucator incepator trebuie iar sa munceasca sa ajunga la acea suma.

Ar trebuii un level minim de jufuire, adica sa nu poti jefui un jucator cu level mai mic de 5 sau stabiliti voi level-ul.

Din nou, suma pe care o spuneti ca se poate jefui e foarte mare, intre 500$-1000$, Fiecare jucator trebuie sa-ti tina si el acolo macar 2000$ la el, pentru un burger, pns, /ad, si altele, si asa ar trebuii sa te duci mereu la un atm sa scoti bani, dupa ce ii scoti sa vina alt jucator sa iti mai ia 200, sau o suma oarecare.

Bani pe care un "angajat" de hot de buzunare ii primeste, nu ar trebui luati din contul altui jucator, asta ar produce multe confilcte intre jucatori

Acest job ar fi lucrat de toti pentru ca ofera Gold, si celelate job-uri ar fi ignorate, ati putea adauga chestia cu gold si la celelate job-uri

Deci, in concluzie sunt si PRO dar sunt si CONTRA acestui job

Minim level 5 ca sa ai job, minim level 15 victima.

Propun să nu apară mereu /call 112 deoarece in viața reală nu mereu este prins hoțul .

Hoțul având drept de predare, no ?

Frumos job , abea aștept să mă duc la furat.

Edited by POMPIERU

Nu mi se pare ceva "Wow, un job nou, haide-ti sa-l incercam", categoric nu. Dupa parerea mea acest job este inca unul de pe care poti obtine wanted, pierdere de timp, jail, posturi, etc. Pana la urma decizia le apartine adminilor de level mare, asa ca, spor la furat.

Mi se pare un job. Foarte misto. Nu am mai vazut pe alte servere. Cred ca merita sa fie adaugat. ;) Acest job inspira prea mult rpg. Si imi place. Ca-sa nu fitii furatii Va bagatii banii in bank. Si va lasatii cat avetii nevoie.. Inspira viata reala. Abia astept sa il adauge :))

Edited by LeXuSs

Ar fi frumos ca wanted-ul sa se acorde dupa skill 3 + . Nu stiu daca sa mai spus ca nu am citit toate comentariile . Oricum deabia astept :b-emo:

Jobul in sine este frumos dar,daca un player foloseste de exeplu (este in DS se uita dupa masini, este in transfender,sau in alte bizuri ce necestia bani din mana,in acele cazuri sa nu merga ca hotul sa fure, Cum ar fi sa fiu la DS sa cumpar o masina si ala sa imi fure 500$ ? si eu sa nu mai pot cumpara masina... ar fi urat.

PS:daca va fi adaugat,dece nu bagati la toate joburile sa se castige gold ?... intre 1 si 20 in functie de sckil sa ai o rata pentru a prinde gold gen skil 1 10% skil 2 15% si tot asa

Edited by Valorea daia mare xSavi

Nu stiu ce sa zic, mi se pare ceva nou, dar totodata ceva care ar starni unele nemultumiri sau injurii intre playeri. Nu am inteles partea cu gold-ul primit, cum si de unde il luam ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.