Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[PORTOFOLIU] PixeLL

PixeL ToV
 Share

Recommended Posts

Igy3TYM.png

Salutare tuturor! Incepand de astazi, m-am decis sa imi incep "cariera" in Photoshop. M-am decis sa deschid acest topic cu intentia de a va arata "aventura" mea in aceasta "arta"

gA1IIHh.gif4LmLZdy.gif1q3Ueql.gifEEW1l6K.gifbjAwtBQ.gif6R55VI9.gif0vuw1jg.gifoHOSKP6.gifjCIgb1v.gifBAMB4wp.gifGfgdqtB.gifm0z5GgI.gifYPW9Myc.gif2v56OoT.gifCBNIvIt.gifZiaul3H.gifC4vG4Lq.gif

PEiRxPS.gifNci40Ay.gifxcJi4kx.gif7ql6Lyc.pngNDzDQc2.png2Snro0o.pngKXiXa2P.pngZ2tz6vw.pngIY57Wsq.pnguPfYvjz.pngyPQAotE.pngl0H5trM.gifOlk1S2z.png

Edited by CN BabyPixeLL

Foarte frumoase creatiile ,imi plac cel mai mult cele care sar artificii sau scantei de jos :)) un efort depus in munca ta,ai + de la mine ,te mai rog ceva,daca poti sa imi faci si mie un avatar cu scantei/artificii si efectu ala de clipit cu numele meu "raZeN.Jr" numele sa fie scris cu un font fain ,jos cu o culoare rosie .Multumesc si bravo ptr creatiile tale.

RVbDh5G.gif

Textul la unele nu e pozitionat corect si este prea slab.

Slab in sensul ca, mai ai de lucrat la text. Adauga sharpen, opacitate mai mica sau mna, altceva mai deosebit. Pe avatare, foloseste un gradient map, sharpen (putin blur daca e nevoie) si eventual un brush.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.