Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Interviu #34 - CREATIVe - Ex RPG NR Leader

Skipper
 Share

Recommended Posts

Astâzi, 29.05.2015, vă prezint interviul fostului lider News Reporters, CREATIVe, de pe serverul principal RPG. Vizionare plăcută!

Untitled_1.png

Skipper: Salut. Îţi multumesc pentru că mi-ai acceptat invitaţia, CREATIVe! În primul rând, ne poţi spune câte ceva despre tine? (Nume, oraş, vârsta, etc.)?
CREATIVe: Salut, Skipper. Mă bucur că mi-ai oferit această invitație. Numele meu este Marian, am 17 ani şi locuiesc în orașul Slatina.
Skipper: Ce îţi place să faci în timpul tău liber?
CREATIVe: În timpul liber îmi place să ies în oraș cu prietenii, să programez în Java, să lucrez cu baze de date, să urmăresc seriale psihologice, să citesc diverse articole interesante sau să mă joc la calculator.
Skipper: Cum au fost primele zile pentru tine alături de comunitatea B-Zone?
CREATIVe: Am descoperit comunitatea prin intermediul serverelor de Counter-Strike, fiind unul din jocurile mele preferate din acea vreme, eram în căutarea unui server bun și pot spune ca B-Zone a avut servere de Counter-Strike foarte bune în acea perioadă, în 2011. La scurtă vreme am intrat și pe forum și pe serverul de San Andreas Multi Player. Era destul de frumos, oricum, jucătorii trebuiau să "muncească" mult mai mult pentru a avea o mașină sau o casă în joc, acum banii se fac mult mai ușor, există mașini de tutorial și nu numai. Pot spune că-mi lipsesc "warurile de la ferma veche".
Skipper: Cum îţi împarţi timpul tău între SA:MP şi liceu?
CREATIVe: În momentul de față nu mai activez pe serverul de SaMp, mă axez mai mult pe liceu pot spune, poate mai intru la sfarsit de săptămână din când în când.
Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunităţii B-Zone?
CREATIVe: Am o părere bună despre el, am colaborat cu el o perioadă de timp când am deținut câteva servere de Counter-Strike 1.6 pe comunitate. E o persoană capabilă, știu multe persoane care au avut o "tentativă" de a-și deschide o comunitate văzând succesul său cu B-Zone, dar au renunțat rapid datorită sarcinilor numeroase sau lipsei de experiență.
Skipper: Care este părerea ta ce priveşte partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?
CREATIVe: Nu știu ce să spun, n-am mai primit de mult warn de la el, e un inactiv. Glumesc, se ocupă foarte bine, chiar dacă nu se vede, munca asta se face din spate din panoul de moderator, respectiv cel de administrator.
Skipper: Ce funcţii ai reuţit să obţii pe forum de la începutul carierei tale?
CREATIVe: Prima funcție obținută pe forum a fost de Moderator Space, încă se observă dedicarea mea din acea perioadă acelei categorii. Pe parcurs, am deținut multe servere de Counter-Strike, primind astfel funcția de deținător al acelor servere, ca într-un final să ajung și lider la facţiunea News Reporters pe primul server de San Andreas Multiplayer al comunității și într-un final, VIP.
Skipper: Când şi cum ţi-ai început cariera pe serverul principal RPG?
CREATIVe: Am început să joc pe serverul de SaMp alături de Cappalini, în 2011 și pot spune că am început de "jos" ca toți jucătorii din acea perioadă. Se muncea la fermă pentru un bănuț, se participa la evenimente indiferent de premiul pus în joc și se încerca cu cel mai mare preț să se atingă distracția.
Skipper: De la ce vine numele CREATIVe?
CREATIVe: De la lipsa de creativitate din acea perioadă bănuiesc. Activam pe majoritatea jocurilor cu un nickname al unui jucător renumit sau cu un nume random, până când, creativitatea mea ma adus aici, CREATIVe. Ilariant, nu? Am avut și alte tentative de schimbare a nicknameului de pe server, precum Cohen, un personaj dintr-un film de acţiune care m-a impresionat, urmat de PsyCho, de la Psychopath, din nou un nume random, ca într-un final să ajung la nicknameul de la care am plecat.
Skipper: Ţi-a fost uşor să reuşeşti să intri într-o facţiune şi să obţii primii bani pe server?
CREATIVe: Să intru intr-o facțiune, sincer să fiu, nu a fost foarte greu. Prima mea facțiune a fost The Corleone Family actualul gang The Tsar Bratva, lider în acea perioadă fiind Razvan14, pe care aș vrea să-l salut pe această cale. Am stat aici o perioadă destul de lungă, 6 luni și am obținut rank 4. În acest timp, facțiunea a avut parte de schimbări de personal, locul lui Razvan14 fiind preluat de ChevChelios, actualul dRE, ca mai apoi să fie și el înlocuit de Spawn. Ce pot spune e că îmi voi aduce mereu aminte cu drag de acele vremuri, respectiv de warurile de la ferma veche și vechea metodă de war. Nu pot spune că la fel de ușor am făcut şi primele afaceri pe server, având în vedere că nu exista Dealership pe atunci și mașinile erau limitate, prețurile erau extrem de mari și pot spune că am început să-mi conturez mica avere la fermă, am strâns câțiva banuți cu prietenul meu Cappalini, după o perioadă destul de mare pot spune și așa am reușit să cumpăram prima mașină, un Intruder care costa 55.000.000$, actual, după denonimare, 550.000$. Cu timpul am reușit să evoluăm, o dată cu experiența noastră care creștea considerabil.
Skipper: Prima ta facţiune a fost The Corleone Family, actuala The Tsar Bratva, ai reuşit să dobândeşti rank 4, cum erau acele vremuri în 2011?
CREATIVe: Mereu imi va face plăcere să vorbesc despre acele vremuri. Sistemul vechi de war merită precizat, lipsa teritoriilor și warurile între mafii doar pentru distracție vor rămâne o amintire placută pentru jucătorii din acea vreme, la fel şi economia şi evenimentele bine organizate din acea perioadă. Țin minte că warurile aveau nevoie de un motiv întemeiat pentru a se susține, astfel, noi membrii din Corleone, dacă voiam să facem un war cu o anumită mafie, organizam o răpire, așteptam plata pentru eliberarea membrului mafiei respective sau așteptam un miniwar ca răspuns a acestei răpiri, urmând ca in seara respectivă, sau cel tarziu o seară după, să aibe loc warul în sine. Mafia câștigătoare era desemnată în funcție de cât de mult a fost stăpânită zona pe parcursul warului, evident, totul era pentru distracție iar la final liderii cădeau de acord și se stabilea câştigătorul si înfrântul. A fost o perioadă frumoasă.
Skipper: După The Corleone Family, actuala The Tsar Bratva, a urmat intrarea ta în Cuneo Family, actuala Vietnamese Boys şi ai obţinut rank 5, ce aşteptări aveai în acel moment când ai ajuns la rank-ul respectiv?
CREATIVe: Aș minți dacă nu aș preciza că aveam așteptarea la lider, nu am fost însă suficient de pregătit la momentul respectiv şi cum spune românul, "nu a fost să fie". Îmi pare rău că următorul lider luase hotărarea de a da wipe facțiunii, asta însemna că toți membrii actuali erau dați afară pentru "un nou început", am fost puțin dezamăgit de hotărarea sa, dar am trecut peste.
Skipper: M-am uitat peste trecutul tău şi am observat că ai făcut parte din departamentul FBI, ai reuşit să dobândeşti rank 4, ce te-a determinat să părăseşti departamentul în acele momente?
CREATIVe: Într-adevar, am făcut parte din F.B.I pentru o perioadă de timp, acolo am întalnit oameni excepţionali, lider atunci era Lorant și sublider chiar unul din actualii scripteri ai serverelor de SaMp şi anume TheKillerFish. Am hotărât să mă întorc în mafii după ce conducerea departamentului s-a schimbat.
Skipper: După 3 luni de la intrarea ta în News Reporters obţinând rank 4, ai reuşit să obţii lider News Reporters, te aşteptai să reuşeşti o asemenea performanţă?
CREATIVe: Nu pot spune că mă așteptam în procentaj maxim, dar aveam încredere în mine și știam că sunt un candidat bun pentru această funție. A fost o surpriză placută, am fost alături de News Reporters din momentul respectiv încă 6 luni și eu cred că se pot observa modificările pe care le-am adus facțiunii.
Skipper: Cum ţi-ai început cariera de lider la cârma facţiunii? Te-ai acomodat repede?
CREATIVe: Nu pot spune că m-am acomodat atâta timp cât ştiam ce am de făcut. Ca rank patru în facţiune faceam deja parte din conducerea facţiunii şi ştiam ce trebuie făcut. Cunoşteam membrii, cunoşteam facţiunea, ştiam ce e subred şi trebuie înlocuit. A durat totuşi puţin până să înţeleg cum să acţionez în anumite situaţii, aici mă refer la secţiunea de reclamaţii, unde, pot spune că nu duceam lipsa, zilnic erau cel puţin două pagini de reclamaţii la facţiunea News Reporters fiind facţiunea care avea acces la chatul global.
Skipper: Cum ţi se pare colaborarea dintre Mastertrap21 şi KillerFish, legată de partea scripting-ului? Fac o treabă mai bună împreună cei doi?
CREATIVe: Fac o treabă excelentă. Cum am precizat mai sus, pe KillerFish l-am întâlnit în FBI, cu Mastertrap am fost coleg în câteva facţiuni şi este o persoană prietenoasă. Colaborarea lor este excelentă, un bonus perfect pentru comunitate, mereu se lucrează la server, chiar dacă nu se vede asta, se munceşte foarte mult în rezolvarea unor buguri relativ minore sau a unor erori, ştiu asta fiindcă şi eu programez şi ştiu cât îmi ia să tratez toate excepţiile unui program. Felicitări, băieţi!
Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Vinnie, RPG 2 Marik, RPG 3 Kobo)
CREATIVe: Nu mă pot pronunţa aici pentru celelalte două servere, nu am jucat pe ele şi nu cunosc personalul de acolo. Legat de serverul principal, mă bucur că Vinnie a ajuns să ocupe această funcţie, pe el l-aş vedea viitor deţinător al serverelor RPG în cazul în care Kelton ar renunţa într-o anumită zi. Vinnie este o persoană capabilă şi înţelegătoare, mereu a înţeles problemele pe care i le prezentam ca lider, având în vedere ca o perioadă bună de timp el s-a ocupat de facţiunile oraşului Las Venturas.

Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?

CREATIVe: Mai mulţi jucători pe toate serverele ce aparţin comunităţii B-Zone. Noi sisteme implementate, probabil comunitatea mult mai extinsă faţă de momentul actual, probabil mai multe servere, poate chiar şi unul Hard Rp.

Skipper: Cum ţi se par noile update-uri pe care le aduc Mastertrap21 şi KillerFish?
CREATIVe: Totul este foarte bine structurat, un succes cu siguranţă. Updateurile acestea aduc un plus comunităţii şi un aer de originalitate. Îi felicit din nou pentru munca pe care o depun şi pentru timpul pe care îl petrec în faţa pixelilor pentru a aduce aceste lucruri noi pe comunitate.
Skipper: Pe vremea când te-ai apucat tu de serverul principal RPG să joci şi până în momentul de faţă, mai sunt playeri care joacă de atunci şi până în prezent?
CREATIVe: Da, mai sunt câţiva, însă foarte puţini.
Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiţi tuturor jucătorilor comunităţii B-Zone?
CREATIVe: Vreau să îi sfătuiesc să joace pentru distracţie. Evident, dacă eşti la început o să găseşti fericirea în momentul în care o să ai suficienţi bani încât să îţi cumperi o casă sau să îţi iei o maşină sau ai de gând să dai o petrecere dacă liderul tău tocmai te-a promovat. Dacă eşti un jucător mai vechi deja ai aşteptari la lider, helper sau administrator, stai liniştit, vei primii când vei fi pregătit, însă indiferent de statutul tău ca jucător, nou, vechi, neexperimentat, experimentat, încearcă să-ţi faci prieteni şi să socializezi, încearcă să te distrezi, ăsta este scopul acestui joc şi o să vezi că o să te simţi extraordinar. Ţine legătura cu persoanele cu care te distrezi acum, chiar dacă sunteţi la sute de kilometrii distanţă, nu se ştie cum te vei întâlni cu persoana respectivă şi o să îţi facă plăcere să vorbeşti cu el despre aceste vremuri. Nu te sfătuiesc să-ţi dezvălui identitatea oricui, fii selectiv, găseşte-ţi jucători care au aceeaşi mentalitate cu a ta şi o să deveniţi buni prieteni şi în viaţa reală. "Let's play together!" Succes!

Îţi mulţumesc încă odată pentru că ai acceptat invitaţia pentru a fi intervievat. Îţi urez mult succes în continuare!

Acesta a fost interviul meu alături de CREATIVe. Aştept păreri din partea voastră!

Edited by Skipper
EDIT: Adăugat LOGO.

Frumos interviul, mulţumim Skipper !

# Interesantă ideea cu logo-ul. :)

Am fost in factiune cu tine, adica cat timp ai fost lider. Erai unul foarte de treaba, si bineinteles m-ai speriat inainte de a lua rank up cum ca am facut ceva grav pe acest server, ce se sanctiona cu ban. Aveam nick-ul MadaliNNN, nu stiu daca ma mai stii. Ai fost si vei fi pentru mine un om ce-l voi respecta!

Destul de interesanta povestea lui.

Cu aceasta ocazie vreau sa il salut pe Creative, cel ce mi-a fost lider, si a facut o treaba minunata cu factiunea.

Felicitări pentru interviu, bla bla.

în curând veți face interviuri și cu cei de rank 2 din facțiuni, că de..și ăia sunt importanți.

Edited by Skipper
EDIT: Abţine-te de la astfel de comentarii banale.

Un interviu exceptional, baieti!

CREATIVe, te respect si te voi respecta, ai facut o treaba minunata cu factiunea!

Aici Coko, te salut! :D:*

[Vreau sa-mi cer scuze in caz ca te-am dezamagit cu ceva pe tot parcursul sederii mele in News Reporters]

Edited by Coko IN PERSOANA

Într-adevăr, un interviu foarte frumos. CREATIVe a fost liderul care mi-a acceptat prima aplicaţie a mea de când m-am apucat de acest server. Păcat că mi se stricase PC-ul şi n-am mai putut să intru să-mi dea invite, eu trecând testele... Sper să revină într-o zi şi să se ocupe şi până în momentul când s-a lăsat. Felicitări şi ţie Skipper pentru realizarea acestui interviu şi pentru ideea cu Logo-ul. :)

Un vechi prieten! Mare om, mare caracter! Respectele mele!

Felicitări pentru interviu, bla bla.

în curând veți face interviuri și cu cei de rank 2 din facțiuni, că de..și ăia sunt importanți.

Da bine boss ca te hoftici, naspa dă tine.

Edited by F4L oTo VIP

Frumos interviu , felicitari !

Vă mulţumesc pentru feedback, acesta a fost interviul alături de fostul lider News Reporters de pe serverul principal RPG, CREATIVe!
Urmează interviul alături Inferno27, actual Admin 4 pe serverul principal, RPG!
Click
Aştept întrebările voastre legat de interviul alături de Inferno27 printr-un PM.

Întrebarea mea este:

*Vor fi adăugate în interviu doar întrebările care voi considera că sunt bine structurate.

Edited by Skipper

• BIS aka OldNab changed the title to Interviu #34 - CREATIVe - Ex RPG NR Leader
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.