Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

B-Zone TV - Razbunarea trecutului | Revenge of the past

Sebs
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Razbunarea trecutului | Revenge of the past
Gen: Ceva intre "evolutie" si drama...
Data: 30.5.2015
Scurta prezentare: Hielsing, cunoscut foarte bine drept infractor, ajunge dupa gratii in urma turnarii acestuia. Tim Jacklerhoff este responsabil pentru acest fapt, el fiind un puternic rival de-al lui Hielsing. Tim J. evolueaza tot mai mult si se simte tot mai bine. A sosit ziua eliberarii... De aici, viata lui Tim J. va avea o intorsatura groaznica, in urma razbunarii lui Hielsing. (De aici si numele filmului, "Razbunarea trecutului"). Pana la urma, Hielsing isi transforma cei 21 de ani in pedeapsa capitala... O viata petrecuta in inchisoare. Cum se leaga si au avut loc toate acestea? Te invit sa urmaresti videoclipul!

Link:

Vizionare placuta!

(Acesta este primul meu videoclip, v-as ruga sa-mi atrageti atentia cu privire la ce am gresit, pentru a evolua).

Edited by Coko IN PERSOANA nWo

Dacă tot îţi doreşti atât de mult, îţi comentez eu.

Data viitoare încearcă:

• să renunţi la modurile ce apar pe ecran şi nu-şi au locul într-un film; (ex: digi HP)
  • să cauţi fonturi mai potrivite pentru textele ce apar pe ecran între cadre şi să nu le tot modifici;
  • să utilizezi "zgomote" de fundal mai potrivite;
  • să modifici puţin setările şi să scapi de lagul de la cameră;
  • să nu mai menţionezi date greu de ţinut minte (01.05.2003, etc.) şi să specifici exact: "după X ani", ai înţeles tu;
  • să scoţi modurile ce-ţi întunecă ecranul, arată urât în film;
  • să nu mai pierzi timpul cu alte cadre inutile;
  • să nu mai utilizezi un intro aşa lung.

Lucruri ce mi-au plăcut: ai filmat în marea majoritate din unghiuri potrivite, modurile sunt interesante, dar nu total potrivite pentru un film şi se vede că te-ai chinuit cu el.

Ţi-am dat un +1, dar să ştii că e mai mult pentru munca depusă. Îţi sugerez să rogi pe cineva să te ajute şi să te instruiască, sau să "furi" tu meserie.

p.s: nu spun că e rău, dar eu sunt foarte pretenţios.

Ca notă, să zicem un 6, 6,5.

Felicitări!

Dacă tot îţi doreşti atât de mult, îţi comentez eu.

Data viitoare încearcă:

• să renunţi la modurile ce apar pe ecran şi nu-şi au locul într-un film; (ex: digi HP)
  • să cauţi fonturi mai potrivite pentru textele ce apar pe ecran între cadre şi să nu le tot modifici;
  • să utilizezi "zgomote" de fundal mai potrivite;
  • să modifici puţin setările şi să scapi de lagul de la cameră;
  • să nu mai menţionezi date greu de ţinut minte (01.05.2003, etc.) şi să specifici exact: "după X ani", ai înţeles tu;
  • să scoţi modurile ce-ţi întunecă ecranul, arată urât în film;
  • să nu mai pierzi timpul cu alte cadre inutile;
  • să nu mai utilizezi un intro aşa lung.

Lucruri ce mi-au plăcut: ai filmat în marea majoritate din unghiuri potrivite, modurile sunt interesante, dar nu total potrivite pentru un film şi se vede că te-ai chinuit cu el.

Ţi-am dat un +1, dar să ştii că e mai mult pentru munca depusă. Îţi sugerez să rogi pe cineva să te ajute şi să te instruiască, sau să "furi" tu meserie.

p.s: nu spun că e rău, dar eu sunt foarte pretenţios.

Ca notă, să zicem un 6, 6,5.

Felicitări!

Iti multumesc frumos pentru parere!

Conteaza foarte mult pentru mine.

Am sa incerc sa evit greselile mentionate de tine mai sus!

Ma multumesc foarte mult si cu 6/7, mersi inca o data!

E bine pentru inceput, ti-a explicat Xin mai sus la ce trebuie sa ai grija.

Te felicit pentru inceput si sper sa progresezi.

Multumesc, apreciez!

WOw very nice movie Thanks for sharing and gg :D bro . I will give you +1 :P

Thank you so much, brother!

I really appreciate!

@BIS aka OldNab, cautam o melodie trista si cea indiana mi s-a parut cea mai potrivita. Mersi frumos, am sa incerc sa schimb acest aspect!

, mersi frumos! Am sa iau la cunostinta.

Va multumesc tuturor, apreciez!

@South Max, graba. Abia am inceput si eu sa imi dau seama cum functioneaza unele chestii in Sony Vegas si am o mica fereastra in dreapta, in care ruleaza filmul. Nu am observat, data viitoare am sa clickez pe fiecare text media. Iti garantez ca aia este singura greseala.

@vaLuTzu, iti multumesc frumos pentru incurajare! Am sa mai fac si altele in urmatoarele zile.

Vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au lasat o parere si celor care m-au incurajat, voi evolua si voi lansa videoclipuri tot mai bune!

Deja am in minte inca alte doua proiecte.

Este bine, ce pot spune.. Pentru inceput.. Asa eram si eu la inceput, imi amintesc ca filmam cu camera de la movie..

Sfat: ia-ti Smooth Camera.

să modifici puţin setările şi să scapi de lagul de la cameră;

Cu smooth camera nu vei mai avea acel "lag" care defapt nu este lag, este camera de la movie proasta ( poate unii se supara pe mine ca zic "proasta", dar eu zic totul pe fata si nu-mi pasa ).

Acel "100" de la digi HP, cum zicea xin, nu-si are locul acolo, arata urat de tot.

Si ce sa-ti mai zic.. Iti dau +1 pentru munca depusa, imi amintesc ca la primul meu video am stat o zi si ceva la editat si tot praf a iesit, nu mai zic de calitate :OClick

Daca vrei iti explic eu ce si cu la smoth camera sau cauta pe net tutoriale :D

Edited by rTn MaDoXxX

Este bine, ce pot spune.. Pentru inceput.. Asa eram si eu la inceput, imi amintesc ca filmam cu camera de la movie..

Cu smooth camera nu vei mai avea acel "lag" care defapt nu este lag, este camera de la movie proasta ( poate unii se supara pe mine ca zic "proasta", dar eu zic totul pe fata si nu-mi pasa ).

Acel "100" de la digi HP, cum zicea xin, nu-si are locul acolo, arata urat de tot.

Si ce sa-ti mai zic.. Iti dau +1 pentru munca depusa, imi amintesc ca la primul meu video am stat o zi si ceva la editat si tot praf a iesit, nu mai zic de calitate :O

Mersi frumos!

La urmatorul videoclip am sa folosesc Smooth Camera.

De digi HP am scapat, cum am scapat si de armele vizibile pe spate care nu-mi permiteau sa caut skin-uri de unul singur, deoarece, primeam crash.

Iti multumesc pentru incurajare, sunt sigur ca voi scoate un videoclip mult mai bun!

Si ce sa-ti mai zic.. Iti dau +1 pentru munca depusa, imi amintesc ca la primul meu video am stat o zi si ceva la editat si tot praf a iesit, nu mai zic de calitate :OClick

Camera serverului nu poarta nicio vina in filmuletul respectiv. Sunt sute de genuri de filme si nu cred ca toate ar putea fi realizate cu un singur mod de camera asa cum zici tu, ala fiind Smooth Camera.

Smooth Camera include acele traveling-uri line unde se potrivesc doar in prezentarea unei masini, a personajului principal printr-o maniera eleganta, linistita, nicidecum brusca (diferit de actiuni), a unor mistere (filme horror) sau a unui colt de natura.

E imposibil sa incorporezi o camera sensibila, asa cum vor multi, intr-un joc din 2004 si sa functioneze printr-o simpla comanda. :)

@@Skyntei, doar mi-am spus parerea. Nu pot spune ca tin mai mult cu smoth camera, dar decat camera de pe movie, mai bine.

Doar l-am sfatuit pe om, ca pe viitor sa poata realiza un video mai frumos decat asta.

Edited by rTn MaDoXxX

Interesant filmuleț. Aștept și altele de la tine. O să-ți dau +1 mâine când intru pe PC. :)

Iti multumesc frumos, am deja alte doua idei, am sa postez mereu! Sper sa mai scot vreo doua in aceasta saptamana.

Apreciez.

@, Bravo ba Coco! Imi place, respect! Foarte foarte bun de inceput! Succes in continuare!

Ma bucur ca iti place, ai sa mai vezi!

Va multumesc tuturor!

Keep-up, and always give us the new !!! we are waiting !

Thank you! Another video will be online in a few days. :)

@Morc0vul, multumesc frumos, apreciez! Am sa-l lansez in aceste zile. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.