RW NonSt0p3R Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 @@valeriu12, La ce avatar ai nu e de mirare ca pupi si tu in cur pentru o functie, si ca nu stii ce era inainte si te-ai apucat acum. Stii macar, cum era la inceput? Abia iti cumpara-i un Faggio faceai cei mai multi bani la Garbage Man in SF 350$ si acum mai tin minte, stateai si te chinuiai ca prostul, iar acum sa faci cate 1-2 chiar si 3,000$ nu e ok, joc din 2010 si nu era asa, dupa denominare sa spun asa s-a futut totul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Dc comentezi tu de mine ? Pentru ca esti pupincurist, de aia comenteaza toata lumea de tine, te bagi peste tot fara sa stii despre ce este vorba. In 2010-2011 munceai cateva luni sa-ti permiti cea mai ieftina masina, si munceai pe rupte, 5-6 ore pe zi. Primeai 3000$ pe work, cea mai ieftina masina costand 70.000.000$ (70 de milioane). Dupa denominare, s-au scazut ultimele 2 cifre, mai exact, acei 3000$ care ii faceai la garbage pe un work, sunt echivalentul a 30$ acum. Tii se pare nimic 30$ acum, dar pe vremea aia era o gramada munca pentru ei. Daca vedeai o persoana cu infernus erai foarte norocos, decat cateva persoana, mai exact maxim 10 de pe tot serverul isi permitea un infernus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW NonSt0p3R Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 @@VeveX, Lasa-l in pace, el s-a apucat abia anul asta, nu are de unde sa stie el cum era acum cativa ani buni, printr-o povestire daca nu a vazut, plus poza de la avatar spune totul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex1123 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 @; @VeveX, De ce trăiţi în trecut? Evoluaţi, adaptaţi-vă! Şi eu am jucat acum mult timp şi pot spune că este mult mai bine cu versiunea actuală. @@valeriu12, Nu te mai pune cu toţi "zmeii" serverului, n-ai nimic de câştigat prin ceartă. Vezi-ţi de joc pentru că aşa e cel mai bine. Din moment ce serverele evoluează vin din ce în ce mai mulţi jucători şi multora (inclusiv mie) le plac fiecare update, pentru că este ceva nou care te scoate din monotonie sau îmbunătăţeşte gameplay-ul actual. Este o chestie naturală, vin mulţi şi pleacă câţiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandele Marian Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Si eu am jucat inainte pe b-zone, nu-mi placea deloc ca faceam bani atat de greu si ma plictiseam enorm, iar acum cu noul update imi place foarte mult serverul, fac in jur de $10.000 intr-o ora jumatate, poate chiar mai putin. Parerea mea este ca economia in momentul de fata este foarte buna, facand referire la masini, case, afaceri, sper sa ramana asa cat de mult timp posibil pentru ca este mult mai 'funny' si nu te mai plictisesti asa mult facand job pe o amarata de masina decenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 @; @VeveX, De ce trăiţi în trecut? Evoluaţi, adaptaţi-vă! Şi eu am jucat acum mult timp şi pot spune că este mult mai bine cu versiunea actuală. @@valeriu12, Nu te mai pune cu toţi "zmeii" serverului, n-ai nimic de câştigat prin ceartă. Vezi-ţi de joc pentru că aşa e cel mai bine. Din moment ce serverele evoluează vin din ce în ce mai mulţi jucători şi multora (inclusiv mie) le plac fiecare update, pentru că este ceva nou care te scoate din monotonie sau îmbunătăţeşte gameplay-ul actual. Este o chestie naturală, vin mulţi şi pleacă câţiva. Si eu am jucat inainte pe b-zone, nu-mi placea deloc ca faceam bani atat de greu si ma plictiseam enorm, iar acum cu noul update imi place foarte mult serverul, fac in jur de $10.000 intr-o ora jumatate, poate chiar mai putin. Parerea mea este ca economia in momentul de fata este foarte buna, facand referire la masini, case, afaceri, sper sa ramana asa cat de mult timp posibil pentru ca este mult mai 'funny' si nu te mai plictisesti asa mult facand job pe o amarata de masina decenta. Ati jucat inainte pe b-zone, dar conturile de forum le aveti creeate recent (<30 zile), si aveti lvl 2 pe rpg2/3. Ati jucat de mult pe b-zone? Inseamna c-ati jucat inainte sa apara rpg2 si rpg3. Ce nume aveati? Macar sa putem verifica ca ati jucat, tinand cont ca nu a mai auzit nimeni de voi si ca aveti conturi proaspete pe forum. Acum totul consta in coduri, mai ales in mafii. Daca va intreb cum erau warurile in 2009-2012/2013, habar n-aveti. Fara turfuri, la marginea unui oras, 4fun, nimeni nu avea cod, te opreai in pizza si incepeai sa razi cu inamicu, nu sa te certi cum faci acum. Atacai pe HQ, venea PD, w6 fara drept la toti, din war mafie vs mafie, ajungea mafii vs pd. Alea erau momente, nu ca acum, cine ia turful cu codul e cel mai tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex1123 Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 @@VeveX, Lăsând la o parte faptul că am fost format de Everzor şi ulterior de UnknownX, jucători de care tu probabil nu ai auzit vreodată, nu-mi pot face public contul de RPG1 pe care am jucat. Voiam un început nou, tocmai de aceea am venit pe RPG3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.