South MonsteR Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Si eu sunt de aceasi parere cu Covrigel, pe timpu cand m-am apucat eu faceam doar 2-3k pe zi la trucker, am muncit o saptamana sa imi iau o tamp si acuma? acuma fac oameni 50k pe zi si da si noi putem munci in continuare dar sunt de parere ca multor playeri vechi de pe comunitate li s-a luat de atata munca ca totusi la un momendat dupa ce iti iei ce vrei te plictisesti de work, so +1 covrigel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soryn LEGEND Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Adevarul este ca ... cei de level mare care au acum averi .. consider eu ca nu vor avea de suferit ci doar de castigat , pentru ca toti vor avea bani , iar cum ei stiu valoarea unui bun , stiu cu cat sa-l cumpere si cu cat sa-l dea ... deci cei de level mare nu ati muncit degeaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Haideți să vorbim totuși și de polițiști. Vreți asta? Eu stau toată ziua și omor la suspecți, îmi pun funcția în pericol în fiecare zi, îmi pun și nervii în pericol, doar ca să iau 40$ pe suspectul omorît? Vrem și noi o mică mărire pentru munca pe care o depunem, nu cer așa mult, mai ales că noi polițiștii nu avem acordul de a folosi alt job până la rank 5. Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South MonsteR Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 @, Aici ai dreptate politisti au fost tot timpul discriminati, decat sa fie jobu ala de furat mai bine sa va dea voua ~500$ pe un suspect omorat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyvernyx Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 E frumos update-ul, eu intr-un an de zile n-am reusit sa fac nici macar bani de un Sultan, poate acum voi avea sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex1123 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Eu zic că ar fi cazul ca cei care trăiesc în trecut să avanseze. Să fi adaptabil e o virtute pe care nu toţi o au. ... Dar ştiţi, aici intervine şi invidia. De ce să aibe ăla ce am eu? Ce-i drept, cine vrea ca oamenii să fie egali? Nimeni. Asta e cu dus şi întors pentru că se cam învârte roata împotriva celor cu opinii diferite faţă de a mea şi a multora. Zicea cineva în topic-ul ăsta că nu-i plac jucătorii de level 5 cu Infernus. Prietene, poate nici mie nu-mi plac suferinţele de level 50, cu Infernus, care se cred superioare prin intermediul unui joc. Şi crede-mă, că voi ăştia "importanţi" sunteţi mai rău decât ceilalţi pentru că vă uitaţi valorile şi de unde aţi plecat. Un exemplu concret este acela că deşi aţi avea ce discuta, nu mai băgaţi de seamă jucătorii mici, neimportanţi pentru că nu vă aduc niciun avantaj, nu? Staţi cu ăia "de teapa voastră". *Ţin să menţionez că nu mă refer la toţi jucătorii de level mare, doar la ăia care se simt. Uităm că este doar un joc! Uităm care îi este scopul! @Covrigel, eu zic că te dai mult prea matur şi interesat decât eşti de fapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South MonsteR Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 @, Zici ca noi suntem cu figuri, da tu de ce nu postezi de pe contul tau de forum si faci alt cont doar ca sa dai un reply? iti spun eu de ce, pentru ca iti este frica sa iti sustii propria opinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Covrigel Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 @, parerile se impart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex1123 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 @, Zici ca noi suntem cu figuri, da tu de ce nu postezi de pe contul tau de forum si faci alt cont doar ca sa dai un reply? iti spun eu de ce, pentru ca iti este frica sa iti sustii propria opinie. Pe contul meu real de forum am luat ban acum un an. Am intrat la vrăjeală pe B-Zone să văd ce se mai întămplă şi am dat de topic-ul ăsta. Şi de ce să-mi fie frică să-mi susţin opinia? Că nu mai iau helper sau lider? Nu mulţumesc, stai liniştit că nu vreau să devin "sclav" şi să stau cu orele în faţa la monitor. @Covrigel Ce-i drept, îţi înţeleg şi respect opinia. Dar găndeşte-te şi tu că toţi vrem binele serverului, iar deciziile luate de staff sunt cele mai înţelepte din moment ce au ţinut RPG timp de 6 ani în picioare în România cât şi world-wide. Eu zic că merită să le acordăm încredere, sau dacă nu, puţin respect. Nu trebuie să ne înjurăm cu ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Covrigel Posted June 24, 2015 Author Share Posted June 24, 2015 @, pana acum nu am fost sanctionat pentru ce am facut in acest topic, ceea ce inseamna ca nu am incalcat regulamentul, nu am insultat/injurat pe cineva. Ma gandesc ca vor sa "rescrie" economia serverului dar e o miscare.... cam rapida... presupun. Pana la urma nu conteaza cati playeri sunt online, ci ce fel de oameni sunt, pentru ca pana la urma cred ca va intereseaza si pe voi cu cine interactionati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jex1123 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Da, ar fi foarte ok să o "rescrie" dar nu numai la civili, ci şi la facţiuni, cum a precizat domnul popă Regenesis mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebSilentWannabe Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Păcat că unii nu gândesc, dar la vârsta lor nu e de mirare. Bine zis unii. Sti bine ca asa a fost mereu, dar dupa un timp si-au dat seama ca era necesar si trec peste asta si se obisnuiesc, dar mno... In alta ordine de idei, cand se schimba orarul warurilor si va fi tot 13-15, sau se va vota iar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Majoritatea gangsterilor s-au hotărât pe orele 13-15. Ziua în care vom face modificarea rămâne încă să o stabilim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxwell ToV Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 B-zone in ultimile luni a scazut mult in jucatorii fata de serverele rivale. Si pe serverele rivale faci bani usor, acest lucru atrage jucatorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Covrigel Posted June 26, 2015 Author Share Posted June 26, 2015 @, "Pana la urma nu conteaza cati playeri sunt online, ci ce fel de oameni sunt, pentru ca pana la urma cred ca va intereseaza si pe voi cu cine interactionati. " am mai zis-o odata si o mai zic de 10000 de ori pana intelegeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procurorul Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 @@Kelton,Sa fiu sincer cand m-am apucat, prin 2013 primavara ( Dupa denominare ) Era foarte bine, faceam bani foarte greu, dupa 1 an pauza mi-am dat seama cum sa imi fac bani. Asa ca NU lucrez nimica si imi vin bani asa, da vorbesc foarte serios nu lucrez nimic si imi vin $$, atunci lucram 4 ore sa am 10k, acum in 4 ore am 30k. Pentru Covrigel: MA OMULE, ACUMA SUNT RPG1/2 1000/1000, CAND ABIA SE LUAU BANI ERAM RPG1:700 LA ORELE DE WAR, RPG2: 750 LA ORELE DE WAR ! Ajuta pentru toti schimbarea asta, pentru mine mai mult, iau mai multi bani ca nu fac nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Vreti sa faceti bani mai rapid? Sper ca recunoasteti poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
DutchMan Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Mi se pare ok noul update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT S4bin95 Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 O sa se faca bani prea usor, daca Update-ul asta s-a facut pentru playerii mici care "habar n-au" de SAMP, pai credeti ca aia aduc ceva serverului? Isi iau aia CP sau ceva de pe client, daca ei joaca 1-2zile apoi nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NZy Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 +1 si de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acab Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Ai dreptate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwiNNN Calugaru RETRAS Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Cand faci repede banii nu e bine, cand faci banii mai greu iar nu e bine. Nici eu nu mai inteleg ce vreti. Asta cred ca e cel mai bun Update de pana acum. Si cred ca o sa fie un plus pentru server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaser Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 +1 de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaw Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 speram sa nu se scumpeasca infernusurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG SheGa Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Gandeste logic, cand vezi un level 3 cu infernus, tu la ce te gandesti? Hai sa fim seriosi, cate conturi mai are respectivul pe langa acel cont de level 3? Ganditi frate, e gratis, update-ul este mai mult decat O.K. Felicitari STAFF-ului. Numa' bine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.