Jump to content

Ce se întâmplă?

Covrigel

Recommended Posts

Ei bine acum mă refer în majoritatea topicului la bani. Voi vă dați seama că toată economia este acum distrusă? Bă, eu știu un lucru, când vrei ceva muncești pentru el nu ți se dă mură-n gură.

Îmi aduc aminte de vremurile în care stăteam O ORĂ la trucker pentru 3,000$ oameni buni.

La level 18 deabea am reușit să fac bani de un Premier.

Ce-i mizeria asta? Nu ajungea că vedeam referrali lui Teylo cu Infernus la level 5? Ce urmeaza? Iar denominare? Mai mulți playeri de level 5 cu Infernus?

Știu și eu cum era odata..munceai de te lua dracii pentru un amărât de fagio..acum e simplu de făcut bani..

:)) PAi eu acum 2 ani si ceva cand m-am apucat prima data de server daca aveam casa eram bogatul bogatilor, abea reusisem sa fac 5kk era super. Mai ales ca atunci daca vedeam un Infernus/Bullet pe strada ma uitam la masina de zici ca era OZN. Ar fi frumos sa se faca ceva cu tipii astia. Deci eu nu am jucat vreo 6 luni pe server anul trecut deoarece am luat un ban permanent , si pe atunci casele erau foarte foarte ieftine, acum costa o gramada alea din Los Santos din zonele populate.

@@Covrigel, Ai de la mine un +1. Eu unul de la level 3 am avut un Premier deoarece am avut multi prieteni din [uS] care ma ajutau financiar. E chiar trist sa vezi pe cineva de level 5 sa se chinuie cu bravura iar altii sa faca DM cu Infernusul .

@@Wizzle, stiu ca esti helper si ca trebuie sa pupi sa ajungi foarte sus.

Esti din 2011 pe comunitate, spune ce te roade...

Mă roade când văd oameni ca tine. Habar n-aveţi cu ce se mănâncă funcţia şi câtă muncă trebuie să depui ca măcar să o menţii şi vorbiţi aiurea. Dacă te accepta pe tine ca helper erai cu limba scoasă de mult. Am de făcut un nr de puncte ca " să ajung sus", dacă tu eşti obişnuit să iei funcţii pe pupat, e partea a doua. Eu mă ridic pe muncă, nu pe linguşeală.

De ce m-ar deranja? Eu am tot ce îmi doresc pe server, de ce să nu aibă şi ceilalţi? Cresc salariile, cresc şi preţurile la bunurile personale. Unde e problema? Nu vă obligă nimeni să jucaţi.

@@Wizzle, am avut si lider, dar si helper din cate stiu, dar nu-s sigur, arunca un ochi la mine pe profil :)

Ma refer ca nu e corect ca tu ai muncit 4 ani pentru toate bunurile tale iar altii acum o sa ajunga in 6 luni. Daca ar fi s-o luam asa, ai fi de 8 ori mai bogat.

@@Covrigel, sunt sigur că dacă economia o ia din nou razna se va găsi o soluţie, probabil o nouă denominare.

Trebuie să vă gândiţi că nimănui nu îi convine să se apuce de un server pe care iei 300$ pe tură la Trucker şi un infernus e 1.620.000$ la DS. Update-ul a fost făcut pentru că se pierdeau jucători, se pare că şi-a făcut efectul.

@Covrigel, ai mare dreptate... Mie unul mi s-a cam luat de cei cu Infernus la nivel 5. Daca noi am muncit pentru ce avem acum, de ce sa nu faca la fel si cei din aceasta "generatie"? Am level 31 si m-am chinuit ceva pentru un Bullet, mi-ar fi placut si mie sa am un Infernus care sa ma astepte la first login spawn, dar...

Whatever, in mare, nu este o idee chiar atat de rea...

Parti bune ar fi:

Daca banii se fac mult mai rapid, nu o sa mai fie o aglomeratie infernala la truckers si acei zeci de tiristi care intra in tine intentionat... Banii o sa fie facuti scurt si la obiect, in viteza.

Cei care viseaza de mult la un/o business/masina, au ocazia de a-si face mai repede visul realitate.

Partile proaste sunt restul... CNN LS va fi un fleac.

Ai un +1 de la mine, Covrigel!

EDIT: Solutia ar fi o crestere considerabila a preturilor...

@Wizzle, daca strategia are efect, ar trebui sa revina totul la normal in ceva timp... Eu asa zic.

@@Wizzle, am avut si lider, dar si helper din cate stiu, dar nu-s sigur, arunca un ochi la mine pe profil :)

Ma refer ca nu e corect ca tu ai muncit 4 ani pentru toate bunurile tale iar altii acum o sa ajunga in 6 luni. Daca ar fi s-o luam asa, ai fi de 8 ori mai bogat.

Tu ai avut funcții degeaba, ba chiar pe cel mai slab dintre cele 3 servere și nici acolo nu te-ai descurcat cu ele. Pe RPG1 n-are rost să discutăm.

Covrigel - 08.01.2015 - 15.02.2015 - A renunțat la funcție (FP).

@@Covrigel, sunt sigur că dacă economia o ia din nou razna se va găsi o soluţie, probabil o nouă denominare.

Trebuie să vă gândiţi că nimănui nu îi convine să se apuce de un server pe care iei 300$ pe tură la Trucker şi un infernus e 1.620.000$ la DS. Update-ul a fost făcut pentru că se pierdeau jucători, se pare că şi-a făcut efectul.

Pentru cei ce interesează, răspunsul citat de mine este motivul pentru care s-a făcut această actualizare. Înțeleg că și voi ați fi vrut la rândul vostru să strângeți bani mai ușor când v-ați apucat de server și acum intervine invidia oarecum, dar asta nu înseamnă că nu puteți munci pentru bani și de acum încolo. Voi mergeți pe principiul să-mi fie bine mie, cum mi-a fost mie, ce am făcut eu. Serverele au 1000 de sloturi, mii de jucători înregistrați pe ele, deci nu ești doar tu pe server. Trebuie să gândim pentru toți, inclusiv pentru acel jucător care habar n-are de samp și se înregistrează pe serverele noastre. Primul lucru care-l interesează pe orice noob e cum să facă bani. Dacă noobul vede că durează o eternitate să strângă bani nu va rămâne pe server. Așadar am luat această hotărâre pentru popularea serverului, nu din alte motive. Păcat că unii nu gândesc, dar la vârsta lor nu e de mirare.

Numai bine :)

@@Kelton, Ai perfecta dreptate, e ok sa se castige mai mult, singurul lucru cu care nu sunt de acord este cu micsorarea timpului la 5 minute, acum ia lumea 2k la 5 minute ? explica te rog asta, de ce ai micsorat timpul ?

Economia este foarte ok in momentul de fata, suntem in cautare de jucatori si nu de a "stagna" la un anumit numar de jucatori, nu inteleg ce va roade pe voi. Cat despre averi, tratati totul ca pe un joc, prin munca lor isi pot cumpara masina/casa/bizul mult dorit :)

Vrei si tu infernus ? Poti tasta in joc comanda /jobs si poti incepe sa lucrezi la un job.

Mi se pare ok noul update. Dar voi, astia care jucati de mult timp pe server, de ce va plangeti ca cineva de level mic ajunge sa aiba o masina ca voi in cateva zile. E doar o masina, dracu, parca faceti urat ca ala munceste mai putin timp si ia o masina ca a ta dracu.

Jocul e sa te relaxezi, sa te distrezi cu prietenii, da-le dracu de functii, sunt unii care sunt disperati sa primeasca o functie aici. Asa, despre functii, ai o functie aici, felicitari pentru ea, dar sa nu te schimbi, sa fi acelasi om cum erai si inainte nu?

Bafta!

Scopul oricarui joc este Distractia. Cu cat faci bani mai repede cu atat iti permiti mai multe lucruri si cu cat ai mai multe cu atat te distrezi mai mult. Nu cred ca cineva care e nou pe server isi doreste sa munceasca pentru bani. In ultimele lui afacerea principala era "Post-Hunting-ul". Datorita faptului ca Santajul s-a interzis, multi "si-au pierdut locul de munca". Cu ocazia acestui update, vezi la toate joburile full de jucatori, nu mai stau la coltul strazii sa cerseaza, acum muncesc si ei pentru ca se castiga.

De fiecare data se trezeste cate unu' care comenteaza. Daca nu va place, nu va mai jucati. Nu va tine nimeni in lant.

@@Kelton, Ai perfecta dreptate, e ok sa se castige mai mult, singurul lucru cu care nu sunt de acord este cu micsorarea timpului la 5 minute, acum ia lumea 2k la 5 minute ? explica te rog asta, de ce ai micsorat timpul ?

Motivul pentru care cooldownul a fost scăzut e ca să nu stați degeaba 5 minute. Vă ia undeva la 2 minute să ajungeți de la work la checkpoint și tot pe acolo să vă întoarceți la work. Dacă am fi lăsat cooldown de 10 minute diferența era că ați fi primit 4k la 10 minute în loc de 2k la 5 minute.

@@Kelton, Dar daca chiar doresti sa faci bani, ai fi facut cum am facut eu octavian.tavy, dexter1990 , Mihai[K] si multi alti bani.

Duci o tura de arms, duci o tura de drugs, duci o tura de car jacker, iar de la capat si faci bani. Asta daca chiar vrei sa faci bani.

Daca nu doresti sa faci bani, ci doar skill stai doar la un job.

Sper sa te gandesti la varianta de a mari inapoi la 10 minute. Multumesc ca ai ascultat ce am avut de spus.

Eu cred ca este perfect , deoarece , am reusit sa aduc din scoala mea 10 playeri care nu au mult de cand s-au apucat si li-se pare ca este foarte frumos serverul si vor sa ramana , de asemenea mi-au zis ca au vazut ce "bogati multi " sunt pe server, bogat nu esti cand ai doar un infernus , bogat devii cand ai prieteni multi si te ajuta .

Ei bine acum mă refer în majoritatea topicului la bani. Voi vă dați seama că toată economia este acum distrusă? Bă, eu știu un lucru, când vrei ceva muncești pentru el nu ți se dă mură-n gură.

Îmi aduc aminte de vremurile în care stăteam O ORĂ la trucker pentru 3,000$ oameni buni.

La level 18 deabea am reușit să fac bani de un Premier.

Ce-i mizeria asta? Nu ajungea că vedeam referrali lui Teylo cu Infernus la level 5? Ce urmeaza? Iar denominare? Mai mulți playeri de level 5 cu Infernus?

Meh. Bunurile ce vor fi folosite de acum incolo pentru a fi invartite (pentru profit, evident) vor fi casele si business-urile. Prin acest update doar a crescut inflatia pentru ca o masina puternica gen Infernus (pentru care ai nevoie de premium -> profit pentru server) sa fie accesibila oricui. Simultan, poti si tu sa faci ce fac acei incepatori, adica sa muncesti. Iti inteleg frustrarea, deoarece printr-o afacere reusita poti scoate un profit mediu de 50.000$ - 60.000$ si dureaza aproximativ 5 ore, acum obtinand aceasta suma in ~2 ore de munca...asta e, cei ce nu fac fata schimbarii sunt predispusi sa piarda. Dac-ati incepe sa jucati mai mult pentru distractie si mai putin pentru o avere virtuala, totul ar fi mult mai frumos.

Mi se pare ok noul update. Dar voi, astia care jucati de mult timp pe server, de ce va plangeti ca cineva de level mic ajunge sa aiba o masina ca voi in cateva zile. E doar o masina, dracu, parca faceti urat ca ala munceste mai putin timp si ia o masina ca a ta dracu.

Jocul e sa te relaxezi, sa te distrezi cu prietenii, da-le dracu de functii, sunt unii care sunt disperati sa primeasca o functie aici. Asa, despre functii, ai o functie aici, felicitari pentru ea, dar sa nu te schimbi, sa fi acelasi om cum erai si inainte nu?

Bafta!

+1. Mi se pare foarte ok acest update.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.