Jump to content

[Prezentare] AsU69

AsU Legend
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: AsU69

- Prenume: Alexandru

- Varsta: 18

- Locatia: Campina

- Ocupatie: ---

- Jocul(rile) preferat(e): San Andreas Multiplayer(SA:MP), Counter-Strike 1.6(Deathrun)

- Hobby-urile tale: Fotbal, gimnastica(sala), etc.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Alexandru, am frumoasa varsta de 18 ani, Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului. Imi plac glumele bune, sa comunic cu lumea din jurul meu, sa imi fac prieteni noi si cel mai mult imi place lucrul in echipa. In timpul liber imi place sa ies prin oras, jocurile pe calculator, sa ma plimb cu bicicleta si sa practic diferite sporturi. Hobbi- urile mele sunt: fotbalul, gimnastica, etc. Ascult diferite tipuri de melodi: Mixu-ri, hip- hop si cred ca cei care vor citi ma vor ura pentru ca ascult si manele, dar nu manele de jale cele de petrecere. Mereu mi- a placut sa respect pe toata lumea, si sa ii ajut pe toti cei care imi cer ajutorul, si nu imi place sa vad pe cei care rad de uni oameni cu diferite probleme, si sunt un om cu frica de dumnezeu si care crede in el si in minunile lui. Niciodata nu m-am crezut mai special ca nimeni. Mereu am stiut de la viata. Dupa ce voi termina liceul doresc sa iau bacalaureatul, sa dau la o facultate buna dupacea sa imi gasesc un loc de munca bun pentru a putea trai bine pe aceasta lume. Iar pe sfarsit vreau sa spun ca la baza caracterului meu stau cei 7 ani de acasa.

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la un tovaras.

- Alte precizari?: Succes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.