Jump to content

Prezentare iBluePixel .

iBluePixel
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: iBluePixel

- Prenume: Marius

- Varsta: 13 ani

- Locatia: Braila .

- Ocupatie: Pai ma trezesc , ma spal pe dinti , mananc , intru pe samp , ma joc pana imi piere cheful , ma pun pe sleep , mai ma joc , mai caut inimi , dupa-amiaza ma duc la fotbal cu prietenii , ma intorc la 20:00-21:00 , ma joc samp pana la 22:00 de la 21:00-22:00 fac un dus si dupa 22:00 ma duc afara cu prietenii , apoi cand ma intorc ma culc si o iau de la capat (cel putin vara )

- Jocul(rile) preferat(e): Sincer pe la 6 ani m-am jucat GTA , apoi pe la vreo 7,8 CS 1.6 , pe la vreo 10 Sa:MP , pe la vreo 12 Fifa World si FiFa 07 , Sa:MP , la 13 Sa:MP , LOL , CS-GO .

- Hobby-urile tale: Imi place fotbalul , sa stau cu prietenii sa ma distrez , Sa:MP

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Pai sa incep cu numele ma numesc Dovletiu Marius Cristian dea la Dovletiu se pune accentul pe t nu pe v ca na cand eram mic la scoala mi se zicea "dovlecel" sau "placintica" , locuiesc in Jud.Braila , ma consider cam menalcolic dar inca nu stiu asta , sunt cam suparacios , am un limbaj destul de vulgar cand sunt in seama persoanelor in care ma simt eu cel mai bine dar pot sa ma abtin si sa folosesc un lombaj decent chiar daca cineva ma enerveaza , sunt cam vulcanic de la orice prostie care nu imi confine ma aprind ca un TNT si na sunt ca orice om nu sunt chiar asa diferit tinand cont de frumusetea mea :P no glumesc nu ma consider o persoana frumoasa dar nici urata imi place cum arat si asa va fi mereu . Ma cam atat despre mine in cateva cuvinte , scuzati greselile de ortografie nu m-am uitat sa verific .

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Prin 2013 Mi-a zis Mr.Misu ( Kranos. in prezent) sa ma apuc de samp dar eu nu l-am ascultat si m-am dus pe concurenta voastra in 2014 dupa un an de concurenta am realizat ca acesta este mai fain , din vara 2014 am inceput sa ma joc avand 2 conturi 1 de level 20 iar altul de 21 m-am lasat din cauza scolii , m-am reapucat acum din vara si o sa o tin mai moale in timpul scolii o sa intru doar pentru raport de activitate daca voi fi in pasnica sau pentru warr-uri in mafie .

- Alte precizari?: Pai we va multumesc ca mi-ati citit si mie balivernele si cine vrea sa fim prieteni sa mai schimbam o taclala in joc sa imi zica pe skype sau in joc . Multumesc anticipat !

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.