Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Parker's Gallery

Parker X
 Share

Recommended Posts

Wow,naşpa.

Ai nişte lucrari..chiar nu ştiu cum ai obţinut gradul de Designer,nici nu ştii cu ce se "mănâncă" PhotoShop.Mai zici şi de alţii că nu ştiu nimic,când tu eşti cel ce nu ştie.Mai ai de lucrat la tot,absolut tot (blur,text,efecte,tot).Nu ştiu de ce te-ai apucat să pui şi pattern,că il foloseşti ca naiba.Cum naiba să pui ma pattern pe un text?Sau pe imagini,cum pui tu,mai mult îţi baţi joc de stock decât să-l faci mai frumos.Am citit şi mica ta conversaţie cu K1D1 şi am văzut şi că dai înapoi de la un battle,deoarece ştii că te vei face de râs.

Un sfat,mai bine rămâneai la Paint,PhotoShop nu e pentru tine.

Pleaca

Copil de 9 ani.
păstra părerea ta pentru tine, nu vreau să-mi petrec timpul cu comentarii
Toți cei care se vedea care vă spune că va spune că sunteți cel mai bun designer din lume
Opri postați aici
Există atât de multe noobs copii ca tine care spun totul despre photoshop și esti nimic nimic
Edited by RW Parker

Pleaca

Copil de 9 ani.
păstra părerea ta pentru tine, nu vreau să-mi petrec timpul cu comentarii
Toți cei care se vedea care vă spune că va spune că sunteți cel mai bun designer din lume
Opri postați aici
Există atât de multe noobs copii ca tine care spun totul despre photoshop și esti nimic nimic

Bă Gogule,dacă nu ştii să vorbeşti Română vorbeşte în ce vrei tu,că înţeleg.Copil de 9 ani...hă?Băi băiatule,tu ai avatar cu desene,şi îi faci pe alţii copii?Ori suferi în propria ta copilarie,ori te simţi mai bine că îi faci pe alţii copii,chiar dacă te înşeli.Nu toţi oamenii sunt făcuţi pentru PhotoShop,tu eşti unul din acei oameni.Dacă iei şi tu un blur de pe internet şi bagi un font aiurea,te numeşti designer?Deja eşti la început de drum şi începi să dai sfaturi altora sau să le critici munca,uite că şi ţie ţi se răspunde cu aceeaşi monedă.Personal nu am avut antecedente cu tine,sau nu ai intrat în vorbă cu mine deoarece nu ai ce să mă înveţi.Baftă.

Bă Gogule,dacă nu ştii să vorbeşti Română vorbeşte în ce vrei tu,că înţeleg.Copil de 9 ani...hă?Băi băiatule,tu ai avatar cu desene,şi îi faci pe alţii copii?Ori suferi în propria ta copilarie,ori te simţi mai bine că îi faci pe alţii copii,chiar dacă te înşeli.Nu toţi oamenii sunt făcuţi pentru PhotoShop,tu eşti unul din acei oameni.Dacă iei şi tu un blur de pe internet şi bagi un font aiurea,te numeşti designer?Deja eşti la început de drum şi începi să dai sfaturi altora sau să le critici munca,uite că şi ţie ţi se răspunde cu aceeaşi monedă.Personal nu am avut antecedente cu tine,sau nu ai intrat în vorbă cu mine deoarece nu ai ce să mă înveţi.Baftă.

Nu voi citi cuvintele tale urâte

Next - Report

Nu voi citi cuvintele tale urâte

Next - Report

Ce noutate,ai învăţat să citeşti?Poţi să dai report cât vrei,crezi că mă interesează?Încă nu înţelegi de ce te sfătuiesc să renunţi,şi nu cred că vei înţelege.Baftă,mulţam de report,o să am grijă de el.

Ce noutate,ai învăţat să citeşti?Poţi să dai report cât vrei,crezi că mă interesează?Încă nu înţelegi de ce te sfătuiesc să renunţi,şi nu cred că vei înţelege.Baftă,mulţam de report,o să am grijă de el.

Bafta

Bafta

cred ca ai 3 topicuri in care ti-ai postat creatiile si in toate cele 3 ai numai creatii jalnice, nu stii sa redimensionezi corect, nu esti capabil sa aplici un text calumea dar totusi ai obtinut designer a doua oara.

ps: report

cred ca ai 3 topicuri in care ti-ai postat creatiile si in toate cele 3 ai numai creatii jalnice, nu stii sa redimensionezi corect, nu esti capabil sa aplici un text calumea dar totusi ai obtinut designer a doua oara.

ps: report

Bun Rickter Din nou..

Sa te vedem Cu battle

Pentru ca o poti face doar Logo LP recunosc Poti sa ma bati

Si sa vedem cine redimensioneaza si foloste mai bine textul (Avatar)

Daca vrei

Oricum...

Bun Rickter Din nou..

Sa te vedem Cu battle

Pentru ca o poti face doar Logo LP recunosc Poti sa ma bati

Si sa vedem cine redimensioneaza si foloste mai bine textul (Avatar)

Daca vrei

Oricum...

daca tu lucrezi doar pe stock e o problema grava, eu ma axez pe ce anume ma intereseaza, imi folosesc imaginatia, nu doar mainile

daca tu lucrezi doar pe stock e o problema grava, eu ma axez pe ce anume ma intereseaza, imi folosesc imaginatia, nu doar mainile

M-am asteptat de la tine sa spui asta, Pentru că nu se poate face

e ok, dar nu mai faci lucruri rele cu mine

_______________________________________________________________________________________________

Update

MaukgIX.gifGLHuJoK.jpg0Ia3MRV.jpgxzFzela.jpg

XLwjR1s.jpgROnow0W.jpg7wp9gJn.jpgug4BATk.png

QLmsBZC.jpgw5VP8KM.jpg27Q8H6y.jpgmtV52LS.jpg

AxUaLz5.jpg4Q51Dva.jpg9hY1ADH.jpgjlCkyYu.pngwn92N6E.png

Edited by RW Parker

Degeaba te iei de toti care iti spun ca ai lucrari slabe, asta e adevarul, nu ai un blur prestabilit, textele sunt jalnice in proportie de 90%. Te iei de richter ca stie doar logo-uri LP, ce pot sa zic..macar stie ceva, tu nu te pricepi nici la avatare care...in opinia mea sunt ceva gen 1st level. Mai ai de tras, urmareste tutoriale, nu stiu pe ce criterii ai primit tu functia de designer dar in momentul de fata nu pot sa zic decat ca faci o imagine proasta comunitatii in primul rand pt ca ai niste lucrari jalnice si in al 2lea rand ca moderator al comunitatii te iei in gura cu altii. O zi buna.

Degeaba te iei de toti care iti spun ca ai lucrari slabe, asta e adevarul, nu ai un blur prestabilit, textele sunt jalnice in proportie de 90%. Te iei de richter ca stie doar logo-uri LP, ce pot sa zic..macar stie ceva, tu nu te pricepi nici la avatare care...in opinia mea sunt ceva gen 1st level. Mai ai de tras, urmareste tutoriale, nu stiu pe ce criterii ai primit tu functia de designer dar in momentul de fata nu pot sa zic decat ca faci o imagine proasta comunitatii in primul rand pt ca ai niste lucrari jalnice si in al 2lea rand ca moderator al comunitatii te iei in gura cu altii. O zi buna.

tine-ti opinia pentru tine,

nu-mi pasă de tine

M-am asteptat de la tine sa spui asta, Pentru că nu se poate face

e ok, dar nu mai faci lucruri rele cu mine

_______________________________________________________________________________________________

Update

MaukgIX.gifGLHuJoK.jpg0Ia3MRV.jpgxzFzela.jpg

XLwjR1s.jpgROnow0W.jpg7wp9gJn.jpgug4BATk.png

QLmsBZC.jpgw5VP8KM.jpg27Q8H6y.jpgmtV52LS.jpg

AxUaLz5.jpg4Q51Dva.jpg9hY1ADH.jpgjlCkyYu.pngwn92N6E.png

LOL. Te numesti designer? Scuze ca iti zic, dar Ultima lucrare ar trebui sa se numeasca Logo? =)

A da sa nu mai vorbim de avatare care sunt lucrari de 2-3 minute si iti iese o lucrare frumoasa, cred ca la tine e lucrare de 5-6 minute si ies vai de capu lor.

Deci sa incepem cu greselile: 1 -> Aplici pattern-ul gresit. 2 -> Text-ul este unul slab, uitate la tutoriale, 3 ->Bordere nepotrivite, totusi ai ochi uitate si tu cum se vede, 3 -> Blur urat, prea mult blur, ba prea putin. Axeazate pe un blur, fa-l frumos, si imbunatateste-l.

Altceva ce sa spun? Doar avatare / semnaturi. Te numesti designer fa si tu ceva mai complicat, nu simplitati d'astea.

LOL. Te numesti designer? Scuze ca iti zic, dar Ultima lucrare ar trebui sa se numeasca Logo? =)

A da sa nu mai vorbim de avatare care sunt lucrari de 2-3 minute si iti iese o lucrare frumoasa, cred ca la tine e lucrare de 5-6 minute si ies vai de capu lor.

Deci sa incepem cu greselile: 1 -> Aplici pattern-ul gresit. 2 -> Text-ul este unul slab, uitate la tutoriale, 3 ->Bordere nepotrivite, totusi ai ochi uitate si tu cum se vede, 3 -> Blur urat, prea mult blur, ba prea putin. Axeazate pe un blur, fa-l frumos, si imbunatateste-l.

Altceva ce sa spun? Doar avatare / semnaturi. Te numesti designer fa si tu ceva mai complicat, nu simplitati d'astea.

tine-ti opinia pentru tine,

nu-mi pasă de tine

PS : Eu am gresit in decizia mea,cand te-am ajutat sa fii pe Battle jiriu , tu nu stii asta

Da, Mersi

toata lumea crede ca este cel mai bun

toată lumea care nu știe nici Basic în Photoshop și vine aici pentru spam și +1

este slab portofoliul, ți-au zis foarte multe persoane gen richter, daniel, kogen, aim mionut, oto că ești slab și așa este, faci o imagine foarte proastă comunității, dacă măcar credeai că ai cel mai bun portofoliu, nu te luai în gură cu ei și-ți vedeai de treaba ta, n-ar trebui să-i spui lui Kogen că a ajuns la juriu battles fiindcă așa ai vrut tu, tu ai ajuns să votezi la lotw/sotw/battles doar fiindcă ești Designer, dar lucrările tale sunt foarte slabe și sunt cât se poate de sincer, nu poți să bați pe nimeni din echipa de Designeri sau cei care sunt juriu la LOTW/SOTW/Battles într-un battle, la momentul actual, așa că sfatul meu e să-ți vezi de treabă și să nu te mai rățoiești așa, KW!

Edited by SFPhaX

toată lumea care nu știe nici Basic în Photoshop și vine aici pentru spam și +1

este slab portofoliul, ți-au zis foarte multe persoane gen richter, daniel, kogen, aim mionut, oto că ești slab și așa este, faci o imagine foarte proastă comunității, dacă măcar credeai că ai cel mai bun portofoliu, nu te luai în gură cu ei și-ți vedeai de treaba ta, n-ar trebui să-i spui lui Kogen că a ajuns la juriu battles fiindcă așa ai vrut tu, tu ai ajuns să votezi la lotw/sotw/battles doar fiindcă ești Designer, dar lucrările tale sunt foarte slabe și sunt cât se poate de sincer, nu poți să bați pe nimeni din echipa de Designeri sau cei care sunt juriu la LOTW/SOTW/Battles într-un battle, la momentul actual, așa că sfatul meu e să-ți vezi de treabă și să nu te mai rățoiești așa, KW!

Deci

vrei sa ne batem iar?, e bine

spui asta pentru ca deoarece Danisteptu nu ti-a dat Designer, si da, el a avut dreptate pentru ca nu merita ceea ce acel comportament , Ca tine si Kogen si toti cei care nu au Primit Designer, Ce gelozie este

Edited by RW Parker

Deci

vrei sa ma lupt din nou, e bine

Tu spui ca, deoarece Danisteptu nu ti-a dat Designer, si da, el a avut dreptate pentru ca nu merita ceea ce acel comportament , Ca tine si Kogen si toti cei care nu au Primit Designer, Ce gelozie este

nu sunt gelos pe tine, nu am nevoie de Designer, nu mă ajută cu nimic, tot ești mai slab decât mine, dacă ai userbar nu înseamnă că ești bun.

Deci

vrei sa ne batem iar?, e bine

spui asta pentru ca deoarece Danisteptu nu ti-a dat Designer, si da, el a avut dreptate pentru ca nu merita ceea ce acel comportament , Ca tine si Kogen si toti cei care nu au Primit Designer, Ce gelozie este

Da adevarat am vrut designer, dar mi-a trecut.

Cu grad sau fara grad tot stiu mai mult design decat tine.

Daca tot te crezi cel mai bun designer faci un battle?

nu sunt gelos pe tine, nu am nevoie de Designer, nu mă ajută cu nimic, tot ești mai slab decât mine, dacă ai userbar nu înseamnă că ești bun.

nu am spus ca sunt bun, ai vrut sa devii designer si am vrut tu sa-l, dar...

Da adevarat am vrut designer, dar mi-a trecut.

Cu grad sau fara grad tot stiu mai mult design decat tine.

Daca tot te crezi cel mai bun designer faci un battle?

copil

nu o sa devii niciodata cu comportamentul acela, STOP Comentariu pe portofoliul meu next Report

• ome unlocked this topic
  • Andr666 locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.