Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

[Portofoliu]K1D1

K1D1
 Share

Recommended Posts

- A V A T A R E -

V3r1Wct.jpgb3Tp1S6.jpgFTLLMuK.jpgiyP1U6a.jpgdwpDKko.jpg8ojohs9.png

Kh9PCmD.jpgwQhcSKl.pngBk98MaZ.jpgfzCXpvE.jpgU2CiCO0.jpgVpzL09e.jpg

DIEuHg7.pngVVOxxMb.pngYOoC1B1.jpgy6dzgwp.jpgTPF1PIs.jpgWOxAslL.jpg

- S E M N A T U R I -

gsJbMyR.jpgjCzkf0H.jpg

1gvhhWn.jpgaBIrPkB.jpg

S6h1hFc.jpg12OtqTh.png

Cine doreste .psd la semnaturi -> PM, la avatare nu pastrez .psd, le salvez doar .png !

Edited by K1D1

Vrei .psd? Sau vrei renderul?

toate sunt facute dupa tutoriale, mai ai de lucrat.... incearca sa faci o lucrare pe render cu c4d fara sa te inspiri de undeva... o sa vezi ca o sa iasa mult mai bine

ultima mi se pare prea penală, să pui gfx, știi ce înseamnă gfx?

copiezi și tu stilul tuturor, cu un blur de pe YT + gfx în colțul de jos al textului principal.

și așa mai ai mult de lucrat.

Cine copiaza ma blur am unul facut de mine care e pe multe avatare din cele pe care le-am postat + mai folosesc blurul unui prieten Taker deoarece imi place si el mi l-a dat.....Recunosc ca m-ai am de lucrat dar tu faci posturi aiurea..... Si daca esti asa de bun arata-mi un tutorial cu acel gfx pe fontul pe care-l pun eu....

- Textu Slab

- redimensiona Rau

WOxAslL.jpg

Recunosc ca aceasta lucrare este slaba insa restul nu sunt asa.... Este facuta cu blurul care am inceput eu sa lucrez... Pana acum mi-am schimbat de 5 ori blurul..... Poti vedea la celelalte creatii cum este.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.