Jump to content

#1 Sondaj Limbaj/Language

Kelton
 Share

Sodan Sanctiuni Limbaj / Language Punishments Poll  

340 members have voted

1. 1. Care dintre următoarele variante vi se pare cea mai potrivită pentru noi (citiți topicul înainte de a vota)? / Which of the following options seem most appropriate for us (read the topic before voting)?

• Varianta 1 / Option 1
      36
    • Varianta 2 / Option 2
      58
    • Varianta 3 / Option 3
      54
    • Varianta 4 / Option 4
      166
    • Varianta 5 / Option 5
      26

Recommended Posts

Din punctul meu de vedere, varianta 4 este cea mai corectă, toți suntem oameni și ne mai scapă câteodată, nu cred că pentru ''nab'' sau ''prost'', ''bou'' ar trebui să fim sancționați.

Practic aici sunt de acord cu el. Practic si in viata reala, ne permitem sa avem un un limbaj, nush cum sa zic, un limber ,,aproape vulgar". Sunt sigur, ca si tie Kelton ti s-a intamplat sa scapi cate o ,,jignire permisa" intre tine si un amic ;)

Din punctul meu de vedere, varianta 4 este cea mai corectă, toți suntem oameni și ne mai scapă câteodată, nu cred că pentru ''nab'' sau ''prost'', ''bou'' ar trebui să fim sancționați.

Practic aici sunt de acord cu el. Practic si in viata reala, ne permitem sa avem un un limbaj, nush cum sa zic, un limber ,,aproape vulgar". Sunt sigur, ca si tie Kelton ti s-a intamplat sa scapi cate o ,,jignire permisa" intre tine si un amic ;)

Varianta 4 e cea mai ok din punctul meu de vedere,cu totusi ca nu prea tolerez limbajul vulgar,dar uneori nu ma pot abtine... Fiecare poate incurca chat-urile private,cu chat-ul factiunii...

Eu am patit sa scriu pe /r ce vroiam sa scriu pe /re si am incasat un FW...

Edited by DeathDealer

Ban pentru jigniri usoare sau uninvite din factiuni mi se pare exagerat, sincer. Voi astia ce votati *4 sa nu va mirati de ce numarul playerilor o sa scada considerabil pe server.

Varianta a doua e cea mai buna. Salutari !

Varianta 4 ar fi ok, dar ce înțelegi prin cuvinte ușoare si cuvinte grele? Te rog sa-mi raspunzi pentru a alege unul dintre raspunsuri.

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/34564- exemplu de insulte grave.

http://s10.postimg.org/6dl7igv21/sa_mp_004.png- pentru cei ce nu au acces la reclamație.

http://www.rpg.b-zone.ro/players/report/34539- exemplu de jigniri.

http://imgur.com/yuk1nwZ

Eu zic ca varianta 4 ar fi cea mai proasta alegere, de ce? Simplu toti copii de 12 ani cu muci la nas vor abuza de asta daca cuvinte precum : "prost si taran" nu vor fi sanctionate vor abuza de aceste cuvinte, sper sa nu iasa varianta 4. [am votat varianta 2 desii e bun si cum este acum regulamentul cu privire la limbaj]

EDIT: Sper ca am inteles corect..

Edited by LS WhixY

In urma acestor poze prezentate, am considetat ca cea mai potrivita varianta ar fi prima, si anume sa nu se schimbe regulamentul.

Dragi jucători, ganditi-va ca daca va luați 3/3 sau secunda, fie la war,fie la paintball sau gungame arena, riscati sa scapati o înjurătură de genul "fmm" si sa fiti demisi din facțiune. Mai bine preferi un factionwarn decat demitere ;). Ganditi-va bine la ce limbaj va trebui sa aveți pentru a nu primi ban sau demitere. Nu va grăbiți in a vota.

Varianta 2. Mi se pare aiurea ca un membru a unei factiuni sa fie demis pentru limbaj. Pana la urma urmei, toata lumea injura, indiferent ca va eschivati sau nu. Sanctiunile ar trebui dublate in cazul civililor carora nu le pasa si se joaca doar sa ii deranjeze pe ceilalti. Intr-un fel, si varianta 4 e buna pentru ca multi se simt ofensati pentru "infect/taran/prost", insa aceste mici cuvinte ar trebui sa fie tolerate, indiferent de varianta pe care o aleg jucatorii, insa in limita bunului-simt sa fie folosite.

Varianta 4, DAR si cei din factiuni sa primeasca ban in cazul limbajului foarte vulgar. Totusi sunt intr-o factiune, trebuie sa avem asteptari mai mari de la ei.

Varianta 4, DAR si cei din factiuni sa primeasca ban in cazul limbajului foarte vulgar. Totusi sunt intr-o factiune, trebuie sa avem asteptari mai mari de la ei.

Varianta 4 este DE DEPARTE cea mai buna. Sa fim sinceri, trebuie sa fii super afectat ca sa te deranjeze niste jigniri de tipul "esti bou?". Adica, let's be honest, la putin nervi tuturor ne scapa. Insa cand suni pe cineva ca sa-l injuri de toate natiile este cu totul si cu totul altceva. Vedeti cumva in viata reala oameni dati in judecata pentru jigniri, sa zicem, in trafic? Nu, il dai in judecata pentru defaimare si jigniri grave la televizor sau in alte spatii publice.

Edited by Andie Harper

Cum adica sa nu sanctionezi insultele usoare?, daca e pe asa atunci imi permit sa fac adminii tarani,handicapati,prosti etc. nu?.

Votez varianta a 6 a, Sa se sanctioneze dublu insultele si cu ban limbajul vulgar, nu e nimeni obligat sa iti suporte prostiile.

Mai nou nu se sanctioneaza nici nab=newbei care inseamna incepator, dar cum stiti si voi exista un argou, practic cuvantul P**a nu inseamna nimic in dex dar stim cu totii ce insamna si nu e de bine, iar prost inseamna nestiutor dar si ala e folosit in sensul rau deci tot o jignire e, deci cu alte cuvinte sa fie sanctionata orice insulta.

Doar asta e un lucru bun.

Notă: Nu va fi nimeni sancționat pentru limbaj vulgar cu persoanele care vă permit acest lucru atâta timp cât se face pe un chat privat unde nu văd asta alți jucători și unde nu vă raportează nimeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.