Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

#2 Sondaj Next Update

Kelton
 Share

Next update  

553 members have voted

1. 1. Care sistem îl doriți în următorul update? / Which system do you want to see in the next update?

• Sistem de Rob / Rob System
      196
    • Sistem de Paintball / Paintball System
      39
    • Sistem de Blacklist Facțiuni / Faction Blacklist System
      75
    • Sistem de Surrender / Surrender System
      65
    • Sistem Sală de Antrenamente Facțiuni / Faction Training Room System
      178

Recommended Posts

Ca simplu jucator,am si eu dreptul sa-mi exprim oarecum opinia,fie ea buna sau gresita.Eu unul n-am votat niciuna din variantele de mai sus,nu pentru ca nu-mi plac,din potriva,toate sunt bune si ar trebuii adaugate.. Tocmai asta ma "deranjeaza" oarecum.De ce nu le putem avea pe toate? Inteleg.. E mult de munca si nu le-ati putea adauga pe toate odata.. Dar macar 2/3 sa zicem..Sincer,acest sondaj mi se pare inutil.Nu as vrea sa supar pe cineva,dar mi se pare ca avem "dreptul" sa alegem ceva ce oricum va fi adaugat.Pe mine cel putin,acest sondaj nu ma incanta cu nimic.Da,ar fi niste update-uri bune,dar mi se pare ca sunt menite sa ne inchida gura oarecum.Atat pe parcursul anilor,cat si in sondajul precedent,multa lume si-a exprimat dorinta in legatura cu un anticheat (inclusiv eu),anticheat pe care l-ati promis chiar voi acum ceva vreme,si despre care nu s-a auzit niciodata nimic.Vreti sa faceti cu adevarat ceva cu care sa multumiti playerii ? Faceti un anticheat.Ma indoiesc ca din donatiile pe care le primiti constant,nu va permiteti sa cheltuiti ceva banuti pentru a platii pe cineva priceput in domeniu,care sa lucreze cot la cot cu scripterii,in realizarea unui anticheat de durata. :)

laik. Vezi ca te pui rau ca adminii daca defaimezi(actually, spui adevarul), poate nu-ti vor mai raspunde la report(da, mare diferenta).

Am votat pentru adaugarea unui sistem de rob, insa toate aceste sugestii trebuiesc serverului..

Nu inteleg de ce puneti sa votam doar 1 cand puteti sa le adaugati voi pe toate, toate ne sunt de folos si stiti bine asta.

Edited by rTn MaDoXxX

Am votat pentru sistemul de rob, este de foarte mult timp asa si chiar ar trebui modificat.

Am si o idee destul de interesanta legata de acest sistem dar cum sectiunea pentru sugestii a fost inchisa nu am putut sa o fac publica.

In ce ar consta? Pai.. ar fii frumos sa se faca un sistem asemanator cu cel de escape, mai exact, jucatorii sa fie nevoiti sa creeze un grup de 4 persoane iar apoi acestia sa intre in banca, in interiorul careia sa se gaseasca intr-un colt o usa, jucatorii sa intre pe acea usa si sa ajunga intr-o camera in care sa gaseasca unul sau mai multe seifuri si sa foloseasca o comanda asemanatoare cu cea de la escape [/hit] panca cand seiful este distrus. Dupa ce seiful este distrus, jucatorii sa fie scosi automat din banca si sa primeasca wanted 6 si un checkpoint unde trebuie sa ajunga pentru a primii bani, checkpointul fiind diferit pentru fiecare membru al grupului de jefuitori.

Da, poate este destul de greu de facut dar ar fi ceva nou si unic.

In legatura cu sitemul de antrenamente pentru factiuni, nu cred ca acesta este necesar, ba chiar unii jucatori ar putea sa spuna ca incercati sa copiati alte server cum am vazut in reply-urile anterioare, deoarece acesta deja este prezent pe alte servere rpg.

Cat despre sitemul de surrender, nici el nu ar fi chair atat necesar si ar ingreuna munca membrilor departamentelor.

La paintball nu prea merg, deci nu ma intereseaza foarte tare ce modificari se vor face, iar despre black list nu am ce sa spun nu e chair important dar ar usura munca anumitor jucatori.

Sistemul de rob mai poate astepta,e perfect functional in memebtul de fata,si Paintball-ul lafel.Eu zic ca ar trebui facut cel de blacklist la factiuni prima data,stiu ca nu are cele mai multe voturi dar eu votez ce cred ca ar fi necesar in momentul de fata.

Sistemul de surrender ar da sansa multora sa abuzeze de el. Gen esti urmarit, bla bla bla, si cand vina ala la tine tu dai repede /surrender si l-ai facut pe cel ce te urmareste sa piarda timp degeaba. Sistemul de rob ziceti ca-l modificati de-o viata. Desi... inafara de schimbarea rp-urilor n-ati facut nimic. Asadar Rob-ul e mai important ca toate. Mai multi bani mai putine ore. In momentul de fata... muncesti 15 minute la un job si ai facut banii de pe rob, la skill 5... nu merita nici macar sa incerci sa dai rob.. dapai sa mai stai si in inchisoare 3000 de secunde...

Am votat sistemul de rob pentru ca mi s-a acrit de cel de acum.

Idee: Liderul rob-ului sa scrie pe chat /rob id si celorlalti sa le apara /accept rob id. Dupa ce se formeaza grupul liderul trebuie sa mearga la o banca si sa planteze o bomba sau sa incerce sa sparga usa aceea albastra, evident ca ar trebui sa participe toti membrii si dupa ce sparg acea usa sa li se puna o geanta cu bani in spate. Grupul sa poata fi format si din 2 pana la 4 persoane si evident grupul de 2 persoane respectiv 3 sa primeasca mai putini bani decat grupul de 4 persoane. Si cred ca ar fi mai ok daca fiecare membru ar primii alt checkpoint fiindca mai sunt unii nabi care dau eject langa drop...

Edited by BTD Sparros

Ideile sunt bune, nu am ce comenta.

Sincer la sistemul de predare ar trebui lucrat, gen sa nu ma aresteze atunci cand un politist este langa mine (un ex: wanted 1 are 15 minute si serverul ma baga la jail la 10 minute. In acest moment mai este un minut dar un politist a venit langa mine sa ma aresteze iar eu 'am disparut' automat).

Sistemul de sala de andrenamet este perfect. Totusi ar fi OK daca puteti sa faceti in asa fel incat liderul sa aiba acces sa deschida / inchida sala.

Nu e foarte greu sa pastrezi o evidenta a jucatorului aflat pe blacklist, asadar nu vad nevoia unui asemenea update.

In ganguri, indiferent cat ai incerca sa tragi de membrii sa se prezinte la sedinte/antrenamente/targuri, nu o vor face in numar foarte mare. In ganguri,activitatea principala este la waruri, iar acest lucru nu o spun doar eu. Acea sala pentru antrenamente ar fi buna pentru departamente, desi au acel garaj / pot merge la area NG si nu sunt incomodati. Un gangster se antreneaza pe turf si niciodata nu va deprinde niste abilitati la un antrenament 1vs1 sau ceva mai complex.

La paintball totul este ok, arme, locatie, sistem updatat.

Am votat sistem de rob, cu exceptia sa nu se reseteze skill-ul. Sa fie un sistem de rob 4-maxim 8 persoane cu o masina speciala, distanta mai mare, bani mai "frumosi".

Sistemul de surrender nu-l vad util. De cand cu joburile, lista e plina, e normal sa nu fiti arestati cand vreti. Cautati Cop pe TAB si gasiti.

Joc pe B-Zone de 2 ani și în tot acest timp am dat rob de 3 ori (ultimul a fost în 2013), la Paintball nu mă duc, sistemul de blacklist nu prea știu cu ce ar ajuta (unii ar alege să facă post și să fie sancționați playerii respectivi, decât să nu le ofere servicii), iar legat de jail, nu comit infracțiuni. Asta doar în cazul meu.

Singura opțiune rămasă e ultima.

Fiind lider la San Fierro Taxi, îmi e greu să organizez eventuri la HQ. De ce? După cum bine știți, la logare apare sediul nostru. După ce văd atâtea mașini și atâți playeri, se găsesc unii să își facă apariția și să ne strice activitatea.

Acea sală e numai bună pentru activități, cum e și camera specială a adminilor.

Vedem ce-o fi.

Consider că sistemul de sala de antrenament al facțiunilor trebuie modificat. Nu înțeleg ce vreți mai mult de la rob, sau să te poți preda singur, să te auto-arestezi, e o tâmpenie, din cauza faptului că facțiunile nu au un loc special amenajat unde să-și țină antrenamentele, nu se poate ține un antrenament omenesc, să înveți ceva, nu știu dacă la o facțiune este câte un antrenament pe lună, ce o lună? E mult. Comanda /training să te ducă într-un spațiu special amenajat, însă să fie diferit. Pentru gang-uri să te ducă într-un sistem de war arena în care să ți se dea arme automate la fiecare death sau atunci când intri în sală. Pentru facțiuni pașnice... nu prea se antrenenează că nu au la ce, în fine, știți voi.

Edited by RW SorynN

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.