Jump to content

#3 Sondaj DM & Posthunters

Kelton
 Share

Deathmatch / Posthunters  

438 members have voted

1. 1. Pentru care variantă optați cu privire la Deathmatch? / Which option do you prefer regarding Deathmatch?

• Varianta 1 / Option 1
      44
    • Varianta 2 / Option 2
      79
    • Varianta 3 / Option 3
      279
    • Varianta 4 / Option 4
      36
  2. 2. Pentru care variantă optați cu privire la Posthunteri? / Which option do you prefer regarding Posthunters?

• Varianta 1 / Option 1
      73
    • Varianta 2 / Option 2
      233
    • Varianta 3 / Option 3
      132

Recommended Posts

Parerea mea este simpla si la obiect, acest server nu este unul de DM, faci dm => ban permanent la prima abatere si iti muti hoitu pe un server de fun sau cum s-o zice.

muta-ti tu hoitul pe un server de fun, cum se zice. Spui ca ai o varsta înaintata, du-te patroane la.munca, lasa jocul pe seama copiilor.

A face jocul in asa fel incat sa "imite" viata reala , asta inseamna sa interzici foarte multe lucruri pe care le poti face cu adevarat in GTA: San Andreas. Si daca consideri ca DM-ul este deranjant si ca ti-ar placea sa ai un comportament cat de cat asemanator ca cel din realitate inseamna ca nu ai o viata sociala , nu iesi din cei 4 pereti ai tai sau daca iesi este din cauza obligatiilor , scoala de exemplu. Stati 5 ore pe sa:mp si nu mai ai treaba cu realitatea.

+ Nu va ajunge deja ca v-a facut Safezone-uri ? De ce nu puneti Safezone pe toata mapa? Este adevarat ca eu am propus prima data acum ceva timp cand a aparut sectiunea de sugestii , aceste Safezone-uri , care Kelton imi spusese ca nu sunt posibil de facut. Dar uite ca s-au putut. Daca va bateti capul cu chestii inutile gen DM , mai bine @Kelton ocupate cu echipa ta de lucruri mai importante , gen mai multe minigame-uri (H'n'S, Biliard , Baschet <Da e posibil sa creezi un plugin prin care poti juca aceste 2 lucruri> ) , nu de chestii care stii ca nu ai "puterea" sa le opresti. O sa vedeti ca nu rezolvati nimic. Eu nu zic, de mine , eu nu mai joc de ceva timp pe server, pentru ca nu mai update-uri pe care eu le consider inutile, face-ti. Astept sa vad ce o sa adaugeti in timp.

Nu-nteleg, ai chef de cearta?

Votezi si astepti, esti intr-un sondaj.

P.S: Vad ca esti cam deranjat de anumite lucruri, cine te obliga sa joci pe aceasta comunitate?

Edited by Coko

Consider ca este un joc si ca trebuie sa ne distram, prin urmare am ales sa votez a doua varianta. Pro DM, si eu mai am unele momente cand fac dm aiurea pe oricine. Trag o data si mi vad de ale mele. Ce va tot plângeți de acest DM? NU SR POATE TRAGE IN TRUCKER IN SAFE ZONE IN ARMS DEALERI, CE VRETI SA FACETI cu acea licență?

Lasati voi astea cu non dm isti. Faceti pe copiii buni, bv, chiar daca si voi mai trageti ;). Astia din factiuni, ati rupe si voi dm ul dar va e frica de fw ca nu ati mai lua rank up.

cat despre poshunteri, a doua varianta.

Chiar vreau rank up, n-am mai luat de mult. Crezi ca eu o să stau să filmez 24/7 cu Bandicam de fiecare dată cand ies din garajul SFPD? Te înșeli. Stai calm, dacă încep și eu să trag în cel care mă atacă, se va găsi un puști căruia încă îi spală mama hainele, să îmi facă post pentru DM aiurea, eu neavând Bandicam on, așa că nu mersi, aș prefera să am o viață liniștită ca și cop, da..căutăm acțiune, dar nici în halul în care o gașcă de 20 de oameni să aibă permisiunea să stea în față garajului de la SFPD și să mă țină în spawn fiindcă e permis. DM-ul să fie făcut în limita bunului simț, lasă-i pe mafioți să își rupă capul, lasă-i pe civili să își vadă liniștiți de ai lor.

@, Nu stiu daca stii dar regulamentul gangurilor a fost actualizat , iar daca omori o persoana de 3 ori iei factionwarn;).

AI posibilitatea de a da wanted celor care fac DM. Pe langa SFPD mai sunt alte 4 departamente care te pot ajuta in prinderea DM-istilor.

@@Count LuNg ZEW, Da, 4 departamente, tu nu știi cât îmi ia mie deobicei să mobilizez celelalte departamente ca să intram în Caligulas ca să omorâm 10-15 robberi. Tu știi ce e ăla haos? Exact asta o să fie pe server. Bine, atunci dacă se dă liber la DM, să se stabilească alte criterii pentru acordarea licenței de arme. Poliția să dea licențele de arme, iar dacă faci DM excesiv pe un polițist să ți-o ia și să nu mai ai dreptul la altă licență de arme până nu îți schimbi numele pe server, având cazierul murdar cu licența suspendată, e ok așa?

Am votat 3 si 2. Mi se par reguli destul de OK. Totusi, nu avem cum sa lasam jucatorii ce fac DM liberi. Uneori devin stresanti si destul de enervanti. Daca ii lasam sa faca DM nu vor mai exista cred ca zone unde sa stai linistit.

Referitor la posthunteri am ales varianta 2. De ce? Multe lucruri au fost spuse mai sus.

Parerea mea este simpla si la obiect, acest server nu este unul de DM, faci dm => ban permanent la prima abatere si iti muti hoitu pe un server de fun sau cum s-o zice.

Ai de capul meu :)) Pai daca s-ar lua staff-ul dupa tine copil nescos din casa ar lua ban jumatate de server :)) Duceti-va pe un server de Truck ca acolo nu se face DM . ichvLV5.png

@@Count LuNg ZEW, Da, 4 departamente, tu nu știi cât îmi ia mie deobicei să mobilizez celelalte departamente ca să intram în Caligulas ca să omorâm 10-15 robberi. Tu știi ce e ăla haos? Exact asta o să fie pe server. Bine, atunci dacă se dă liber la DM, să se stabilească alte criterii pentru acordarea licenței de arme. Poliția să dea licențele de arme, iar dacă faci DM excesiv pe un polițist să ți-o ia și să nu mai ai dreptul la altă licență de arme până nu îți schimbi numele pe server, având cazierul murdar cu licența suspendată, e ok așa?

foarte ok. Am stat si eu in departamente mult.timp..faptul ca nu sunteti organizati nu este vina mea. Este vina.conducerii anumitor departamente ;).

<Acest mesaj este pentru cei care considera DM-ul inutil>

Sa stie toata lumea ca toti care au votat varianta 3 sunt no-lifers. Asta e un joc si de aceea ai arme , ca sa FACI LUCRURI CARE NU LE POTI FACE IN VIATA REALA , adica sa omori persoane , etc. ASTA A FOST INTENTIA CELOR DE LA ROCKSTAR CAND AU CREAT JOCUL ASTA , nu ca sa il transformati voi in viata voastra personala, nu e vina mea ca parintilor vostrii nu le pasa de voi. Si eu am avut probleme cu DM-isti si am fost DM-ist , dar este una din cele mai placute lucruri pe care le faci in San Andreas.
O sa va intrebati voi dupa de ce scade numarul de playeri pe server daca o tineti cu Varianta 3 , DM o sa fie si daca il interziceti. Cam exagerati cu regulamentul asta , d-aia va intrecut si b#$@ed in TOP. Pentru ca acolo se permit mai multe lucruri playerilor decat pe serverul asta.
Spun :pro: Variantei 2.

Date-n sange, tu ori esti noob, ori noob. Cei de la Rockstar au creat jocul sa scoata profit,si tot odata ca unele persoane sa se distreze.

Nu iti convine, esti liber sa pleci ORICAND de pe aceasta comunitate si sa mergi sa faci dm pe alte servere.

Ne-am saturat de specimemele ca tine cu o astfel de gandire. Vrei sa-ti faci raportul,pla ca nu poti. Se trezeste unu sa-ti bubuie masina oridecate ori treci prin acea zona ca sa arate ca el stie sa tine acea arma in mana,si daca mergi sa-ti dai o lectie o ia la fuga de parca l-ai bana permanent daca il prinzi...

Ce pot sa-ti explic eu tine daca tu gandesti in halul asta?

Edited by DeathDealer

Date-n sange, tu ori esti noob, ori noob. Cei de la Rockstar au creat jocul sa scoata profit,si tot odata ca unele persoane sa se distreze.

Nu iti convine, esti liber sa pleci ORICAND de pe aceasta comunitate si sa mergi sa faci dm pe alte servere.

Ne-am saturat de specimemele ca tine cu o astfel de gandire. Vrei sa-ti faci raportul,pla ca nu poti. Se trezeste unu sa-ti bubuie masina oridecate ori treci prin acea zona ca sa arate ca el stie sa tine acea arma in mana,si daca mergi sa-ti dai o lectie o ia la fuga de parca l-ai bana permanent daca il prinzi...

Ce pot sa-ti explic eu tine daca tu gandesti in halul asta?

pai domnule "VIP" obtinut pe donatii cel mai probabil, eu de cate ori am fost pana acum pe chilliad nu m-a bubuit nimeni si dau gift de 2-3 ori pe zi, si eu am fost in taxi 7-8 luni am facut raport si eu si foarte rar am fost bubuit nu inteleg care va este problema, daca unu odata la 2-3 zile se nimereste sa va bubuie odata gata DM-isti, bai normal ca te mai plictisesti iei arma si tragi e destul de sever oricum regulamentu tragi in 3 masini si omori 2 insi in 15 min si iei confiscate cat ai level, ai si tu posibilitatea sa iei arme si cand cineva trage in tine tragi si tu in el.. nu zic sa fie total liber la dm dar nici sa fie interzis ar trebui cautata o solutie de mijloc.

Am fost si in LSPD si in FBI si peste tot si toti care ziceti ca "iesiti din casa si muriti" exagerati rau de tot.

Edited by LS WhixY

Eu inteleg ca vreti sa faceti acest gamemode cat mai realist, dar o dati in bara RAU DE TOT cu toate exagerarile voastre, de ce nu faceti in asa fel incat sa mai si pierdem, de exemplu ati adaugat sa nu mai fie coliziuni la farmer si quarry, unde Dumnezeule vezi asa ceva in viata reala.

Bun, vreti sa fie cat mai reala partea cu DM-ul excesiv? ok, va propun ceva:

Schimbati modul de luare a armelor la GunShop, de ce sa nu fie un deagle cateva mii de dolari, cum e si in realitate, ma gandesc, si gloantele sa le cumparam separat, de ce sa nu ramana armele dupa relog? sunt armele proprii, am putea sa le depozitam in case/masini, bagati fratilor preturi piperate la arme, sa dai 20K pe m4 cu 999 gloante, nu cred ca o sa iti mai arda de DM aiurea, ca dai calumea din portofel. In viata reala sunt ''admini'' care stau pe tine si iti dau slap sa nu mai tragi in alti oameni? nu, lol.

Sugestie: preturile armelor sa fie foarte piperate, iar in cazul mafiotilor, cu /order, sa putem lua free arme la war, in rest, iti trebuie combat, tec, ak, etc, baga bani din greu, dar sa nu fie 50K caci nici nu as mai astepta r4 intr-o mafie.. armele dupa relog sa se pastreze, sa iti poti cumpara munitie la anumite arme si sa le poti depozita in casa PERSONALA, nu cu chirie, in functie de levelul acesteia.

Cand faci DM, politistii din jurul tau sa primeasca un mesaj pe chat prin care sa fie informati ca in jurul lor se trage cu arme, ei anunta pe /D, iar daca sunt suficient de aproape (sa zicem range 150-200) sa le apara si numele alora care trag, astfel sa se adauge alt wanted de nivel 5 de exemplu, iar cand faci o crima, si apare in MDc murder, sa stai cu 800 secunde in plus cu fiecare crima facuta.

dati +1 daca vreti, sa vedem, poate se gandeste Kelton sa faca acest lucru, mai multe zic dupa 22:00, am war.

Ai de capul meu :)) Pai daca s-ar lua staff-ul dupa tine copil nescos din casa ar lua ban jumatate de server :)) Duceti-va pe un server de Truck ca acolo nu se face DM . ichvLV5.png

Ai talent la dat cu degetele-n tastatura

Esti un dur, bravo dar sa vezi ca-ti curg bale din gura

Ca ne-ai scuipat pe toti din fata monitorului

Ca hateru-i facut sa hatereasca alta treaba nu-i.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.