Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Regulă nouă: Activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din lună

Peiu S4F

Recommended Posts

E normal sa scada activitatea membrilor/jucatorilor daca nu mai gasim nimic care sa ne stimuleze, aici vorbind strict de jucatorii mai vechi. Au fost multe propuneri acceptate, care, din pacate, inca n-au fost puse in aplicare, stim ca e greu si pentru voi dar noi ne-am dat silinta sa va spunem ce dorim, prima oara ar trebui 'rezolvate' dorintele apoi puse noi cerinte din partea voastra.

@@Kelton, Dupa cum au mai spus si celelalte persoane inainte, un raport obligatoriu pentru orice rank in fiecare saptamana ar fi ok. Si pentru a calcula raportul minim pentru fiecare factiune se poate face o medie aritmetica a rapoartelor tutoror jucatorilor in ultimele 2,3 saptamani, se poate calcula cam pe unde ajunge media si cu +- 10% sa fie minimul de puncte ce trebuie facute de fiecare(ex: Sunt 10 membrii intr-o factiune, Membrul 1 a facut 50 puncte, membrul 2 80 si asa mai departe. Media lor aritmetica este pe undeva pe la 74 de puncte, ca sa fie valorea rotunda aproximam la 70, asta sa fie raportul minim pentru toti) Insa chestia asta sa se faca pe rapoartele deja existente. Iti faci raportul, esti eficient, pa pa si la revedere, nu conteaza timpul in care ti-l faci, ci eficienta. Si se poate adauga si bonusuri pentru cel mai bun raport, asta fiind stabilit la nivel de regulament, gen cu o saptamana mai repede rank up, eliminarea unui fw cu o saptamana mai devreme, o suma de bani etc.. Sunt multe chestii care te pot motiva sa fii activ, nu stabilirea unor ore pe care trebuie sa le joci obligatoriu.

Si inca ceva, acele 2 ore nu sunt chiar 2 ore de stat on. Pot ajunge chiar si la 3, 4 ore. Ieri mi s-a intamplat sa stau de la fix la fix non-stop in joc, dar pentru faptul ca am raspuns la n-uri si am uitat sa ma misc, la sfarsitul orei aveam 38 de minute jucate, eu fiind tot timpul in joc, deci alea 2 ore nu sunt chiar 2.

Se vor pierde multi playeri, deoarece este un joc, prin joc se intelege relaxare in timpul liber. Nu cred ca este ceva obligatoriu sa stam 2 payday pe zi. Fiecare intra cand poate, na, este si o viata in spatele acestui joc ...

@@Kelton,Foarte simplu poti motiva jucatorii sa joace, cei din factiuni la fiecare kill facut la war sa primeasca o suma de bani ( nu un dolar ), sa fie alocata o suma de bani saptamanal liderului care sa o dea membrilor sai!!!

La Taxi, este penibil /fee-ul, eu castig 2.000 pe o cursa la Trucker, Arms ca sa platesc o cursa cu taxiul 200$? Este prea mic Fee-ul, la School Instructor e geanial facut, acolo se fac bani, asta stimuleaza jucatorii sa joace!!!

Alta idee, pai cum Doamne Iarta-ma o intrare in PNS costa 5$? Si la Tuning 10 $ cand Economia a bubuit in ultimul timp, Castig pe ora aprox 20k daca muncesc si dau 20, 30 $ ca sa imi repar masina?, este prea mica intrarea, ar trebui pusa undeva la 25 PNS , 50 Tuning!!!

La fiecare raport facut dublu sa primeasca automat 10 gold, etc, jucatorul sa fie stimulat sa joace, eu pur si simplu ma plictisesc in joc, nu am ce sa fac, la waruri intru unde ma omoara toti nabetii de 12 ani care rup codurile etc... Si presupun ca nu sunt singurul cu perceptia asta!

Toate Factiunile pasnice sa fie aduse undeva la egalitate, un School Instructor castiga saptamanal 200k + iar unul din Taxi 10k, ce chef are ala sa joace?

Faceti niste update-uri mai frumoase sa ne stimuleze, barbut etc, cum de pe celalalt server se poate juca barbut si aici nu?

Nici eu nu sunt de acord cu regula asta, cum este prezentată în momentul de față, însă nu știți de ce a fost adaugată. Au existat persoane în anumite facțiuni, cu un anume rank și erau considerați partea administrativă a facțiunii. Ei bine, acele persoane abia au reușit în 60 de zile să adune intre 10 și 19 ore jucate. O să discutăm și sper să ajungem la o decizie. O decizie cu care să reușim să împăcăm marea majoritate.

Royce, iti dau perfecta dreptate. Sunt unele persoane care chiar intra doar pentru log dar pentru asta exista regulile cu privire la RANK-DOWN. Daca liderul nu actioneaza se poate da AV la lider. Nu trebuia o astfel de regula.

@@Kelton,

Ce activitate să facă paşnicii? O să se ajungă mai mult să stai pe samp să faci ore, decât raport, că de, n-ai cu cine... :)) Oricum, 60 ore sunt destul de multe. Înainte lumea era activă pentru că era altfel, se făceau târguri şi alte evenimente distractive, acum parcă.. (mă abţin)..

În primul rând, facţiunile nu prea câştigă nimic. Mai bine fac o cursă arms dealer skill 5 (iau 2,000$) pe când la taxi, în 5 minute nu fac nici 200$ :)). În al doilea rând, Hitmen Agency aleargă uneori după ţintă şi 40-50 min pentru 100$ (e aiurea). Concluzia, nu faceţi 60 ore că nu rezolvaţi nimic, o să iasă ceartă mare şi facţiunile se duc naibii.

@Undoo, EXACT ! MARE DREPTATE, BOSSULE.

Ce crezi c-aș alege dintre să învăț pentru bac și admitere și să stau pe server minim 2 ore? Aleg ce mă ajută pe viitor, nu ce mă ajută pe server. Dacă ai chef să pierzi jumătate din server spune-ne și plecăm de pe acum. Ai nevoie de jucători sau de no-liferi? Ha?

S-a ajuns aici din vina majoritatii. In acel sondaj, voturile au cantarit catre "Peste 2 ore / zi ", insa ei nu stiu ca voturile au venit din partea celor care-si dedica PREA MULT timp pe aceasta comunitate. De ce zic asta? Cand aveam 12-14 ani, si nu cred ca eram singurul, imi petreceam peste 8 ore / zi in diferite jocuri pentru ca era satisfactia prea mare la acea varsta. Acum, avand aproape 18 ani, ma preocupa scoala de soferi, examenul de bacalaureat, o situatie scoalara decenta, si nu in ultimul rand, viata sociala, oameni buni, pe care toti ar trebui s-o aveti. Nu-i contrazic pe cei din administratie: "Daca nu aveti destul timp, ramaneti civili si intrati cand aveti timp". Majoritatea, isi gasesc placerea, atunci cand se elibereaza de stres, sa intre in joc. Mai ales in departamente, merg dupa suspecti, mai rad putin, trece timpul. Va spun sincer, ceea ce inca ma mai atrage la acest server este sistemul de war, iar daca am 4 waruri intr-o zi, vreau sau nu, trec 2 ore, deci acel numar de ore mi le fac fara sa vreau, insa tot mi se pare exagerat pentru ca mai sunt zile in care nu pot intra si nu-i pot obliga pe membrii mei sa-si faca acele ore. Nu pot sa le impun o activitate stricta din moment ce eu am prezenta maxima la o activitate, in ganguri, warurile si totul decurge corespunzator. Inteleg ca adminii 6 primesc bani reali pe munca lor si respect ca fac asta. Pasiune sau nu, vine cascavalul. Cum spunea si Doomaster, e vina noastra, a jucatorilor, ca nu facem un fel de "greva" prin care sa nu intram pe server cateva zile(majoritatea, pentru ca e imposibil sa fie 0/1000) si sa le demonstram ca lucrurile nu decurg chiar asa. Imi place sa spun lucrurilor pe nume si sa nu aud critici din partea celorlalti, exemplu "pupincurist". Repet, regula mi se pare deplasata, insa eu, in gang, fac aceste ore fara sa vreau, poate + - 10 ore. Nu cred in acel sondaj cum ca toti jucatorii au peste 16 ani. Sa fim seriosi, cei mici au cel mai mult timp liber, de aceea nu se simt ofensati in urma acestei reguli si joaca in continuare. Observ, pe zi ce trece, cum vreti sa scapati de cei vechi, sa-i scoateti din functii si sa ramaneti cu generatia asta spalata pe creier. Nu mai e mult timp si trebuie s-o tai si eu. Hai sa nu mai intram din placere si sa ne plimbam cu masina LS-LV-SF doar pentru 2 payday-uri.

Da, tipul din videoclip chiar nu s-ar simti ofensat sa joace 2 ore / zi pentru ca ...... pentru ca.

@, perfecta dreptate, ca si medic castigi maxim 500-1000$ din healuri pe saptamana.. nu pe zi, sa zicem ca ai rank 1 dai 100 healuri + 2 k din raport ce naiba.. iei 3 k pe saptamana.. sunt niste salarii mizerabile, nu se merita sa mai faci raportu.. ca si rank 5 iei 10 k.. mai bine pun contu pe sleep 3-4 ore si fac 10 k.. , degeaba au marit banii la joburi daca la rapoarte au lasat la fel, si .. mi se pare o prostie intrarea la Pns, in real daca iti lovesti masina pana aproape nu mai merge platesti cateva mi de dolari reparatile.. ar trebuii si aici sa fie intrarea 25-50$+ .. la restaurante.. cand intrii in real e felul 1 sa zicem 5 dolari 10 dolari, 2 inca 15 si desert inca 5.. ar trebuii sa puna pretul mancarii 30-40$ nu 1$.. ce e aia..

Este ceva extrem de iesit din tipar sa obligi pe cineva sa joace.

Pana la urma, ce sa se tot adauge pentru starnirea interesului? Este un joc din 2004, care incet-incet o sa piarda tot terenul.

Nu trebuie sa ne obligati sa avem nu stiu cate ore pe luna, puteti sa mariti considerabil salariile, sa adaugati cateva lucruri noi si interesante la raport si, sa lasati punctele necesare saptamanal asa cum sunt, pentru ca a inceput scoala, nu mai are nimeni timp s-o arda cu orele pe samp.

Ok, să zicem că v-am înțeles punctul de vedere. Nu vreți să fiți noliferi și să jucați un 50-60 de ore pe lună cât timp sunteți într-o facțiune. Așadar regula va fi înlăturată pentru membrii facțiunilor.

Două rugăminți am însă:

1. Cei care au fost dați afară din acest motiv să-mi lase un PM să-i pun înapoi în facțiuni. PM-ul să includă linkul către profilul lor de pe websiteul RPG.

2. Nu mai doresc să primesc și nu voi mai răspunde la mesaje pe motiv de inactivități ale jucătorilor sau staffului ori favorizări ale liderilor asupra unor anumiți membri.

Nu vreți să fiți obligați să jucați, nu-i problemă. Însă nu vreau nici eu să fiu obligat să rezolv astfel de probleme când voi înșivă aveți o viață reală de care trebuie să vă ocupați.

O zi bună vă doresc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.