Jump to content

Actualizare Regulamente Factiuni / Faction Rules Update #2

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Kelton, O intrebare. Daca X are factiuni anterioare cu cel putin 1 rank 3 anterior si nu are level 20 , poate aplica intr-un gang?

Nu,va fi acea limita de lvl care nu te va lasa sa dai pe butonul ala verde "Aply"

Cat despre update mi se pare frumos,nu prea-mi place faza cu lvl 20 in gang...stau ~2 saptamani pe sleep 24/24 si fac acel lvl.@@Kelton ar trebui si un minim de ore totale impuse...

Edited by DeathDealer

Mie personal mi se pare o idee excelenta. Inlaturarea rank-ului 3 anterior pentru gangurile de pe rpg1 este o optiune pentru majoritatea playerilor. Se poate si fara munca noastra. Felicitari si sper ca se va mai manifeste update-uri de genu acesta.

Kelton daca tot ai dat ,,libertatea asta '' ia in considerare si numar de admini care sa se ocupe de aceste situatii . Un numar de 15 admini din care 10 sunt doar pe kick/ dm/ etc si nu le au cu cheats gen aim , wall hack nu o sa faca fata valului mare de codati , si crede-ma ca o sa fie .

Pe mine personal nu ma prea incanta chestia asta , fara r3 anterior in mafii, deoarece asa apar "anonimii" care dau bine si adminii care nu fac nimic. Adminii sunt foarte inactivi , codati la tot pasul.De asta se duce serverul de râpa, strict din vina staff-ului. E strict parerea mea , nu vreau sa vad comentarii despre asta.

Edited by AnDyDJ aKa Fr4nk

Bun ticu, sunt mandru. Fara rank 3 anterior. Sa-i dam drumu la aimbot F3-F1 ON. Keltonaș, sa ne traiesti multi ani pentru acest regulament acum pot folosi renko mereu, nu doar la war. Era dragut cu rank 3 anterior, eu zic sa dai drumu la recrutare de ADMINI CAPABILI ca de acum incep codatii cu adevarat. Să trecem la treaba.

Propunere rank-uri:

Rank 2 - 7 zile

Rank 3 - 21 zile. de la ultima promovare.

Rank 4 - 1 luna de la ultima promovare.

rank 5 - 1 luna si 2 saptamani de la ultima promovare.

Ar fi mai bine , totusi ar trebui sa te gandesti ca stam foarte mult intr-o factiune pentru rank 4 .

@@Kelton,

Era ceva normal sa faceti ceva sa vina iar playerii, acum nu a'ti mai deschis topicu momentu iertarii dar a'ti scos faza cu rank 3.

Nu erau destui codati si ati zis sa mai vina alti ca doar voi stiti sa faceti teste TW :))

Propunere rank-uri:

Rank 2 - 7 zile

Rank 3 - 21 zile. de la ultima promovare.

Rank 4 - 1 luna de la ultima promovare.

rank 5 - 1 luna si 2 saptamani de la ultima promovare.

Ar fi mai bine , totusi ar trebui sa te gandesti ca stam foarte mult intr-o factiune pentru rank 4 .

@@Kelton,

Sunt de acord cu Madalin, daca tot ati modificat regulamentul fara rank 3 anterior, dc nu modificati si durata rankurilor.

Prieteni, rank-urile sunt bune, nu este o comunitate la inceput de drum.Parerea mea este ca ar trebuii marite perioadele de rank:

Rank 2: 3 saptamani

Rank 3: 1 luna si o saptamana de la ultima promovare

Rank 4: 2 luni de la ultima promovare

Rank 5: 5 luni si 2 saptamani in factiune

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.