Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Actualizare Regulamente Factiuni / Faction Rules Update #2

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, nu mersi :)) Ce jucator de pe comunitate ar vrea asta? Daca nu ai fi lider nici tu nu ai vrea... sa fim seriosi.

Da frate, dar vrei sa vezi toti nabii cu rank 4-5?

@, e prea bun sistemul de rank-up. 3 luni in ganguri pentru rank 4. De ce? Order 3, attack turfs, nu trebuie sa se umple sloturile cu toti incepatorii acolo. Cum a spus si Znoss, comunitatea nu este la inceput de drum, chiar ar trebui marite sau lasate asa. La rank 4 faci parte din staff-ul factiunii, sustii teste, nu oricine trebuie sa ajunga acolo. Eu unul nu am dat test log-ul la toti rank 4.

Da frate, dar vrei sa vezi toti nabii cu rank 4-5?

Pai uite ca inainte nu erau toti nabii cu rank 4-5, cine te pune sa ii promovezi ?

EDIT: mai este si regula cu FW care adauga +2 saptamani, aiurea..

@, e prea bun sistemul de rank-up. 3 luni in ganguri pentru rank 4. De ce? Order 3, attack turfs, nu trebuie sa se umple sloturile cu toti incepatorii acolo. Cum a spus si Znoss, comunitatea nu este la inceput de drum, chiar ar trebui marite sau lasate asa. La rank 4 faci parte din staff-ul factiunii, sustii teste, nu oricine trebuie sa ajunga acolo. Eu unul nu am dat test log-ul la toti rank 4.

conducerea factiunii = rank 5+ cum poti vedea si in regulament, si ia zi tu mie cu ce e un rank 5 mai presus decat restu? (strict la mafii ma refer) iti zic eu ca daca vine unu care stie sa traga si face +20 war de war se pisa lideru pe ala de rank 5 in favoarea aluia de rank 1 care face + nu stiu cat ;) astepti atat doar pentru combat si tec, hai dai si teste mare scofala pui 10 intrebari niste duele deagle la care te lasi .. ca na trebuie locuri si aia e :) . vorbiti asa ca aveti lider .. dar vorbiti aiurea.

Edited by LS WhixY

@@Kelton, Mi se par ok noile reguli dar una nu imi convine. Ca in gang toti au loc la rank 4 si 5. In factiuni pasnice e ok sa aiba loc ca e pasnica dar in gang nu e ok. Adica la war vin cate 20 de rank 4 si 5 cu tec si combat si restul cu deagle ce sanse ar avea in fata tec-urilor.. regula asta este aiurea sper ca o sa se scoata..

@@Kelton, Mi se par ok noile reguli dar una nu imi convine. Ca in gang toti au loc la rank 4 si 5. In factiuni pasnice e ok sa aiba loc ca e pasnica dar in gang nu e ok. Adica la war vin cate 20 de rank 4 si 5 cu tec si combat si restul cu deagle ce sanse ar avea in fata tec-urilor.. regula asta este aiurea sper ca o sa se scoata..

Nu e aiurea chiar deloc,se va vedea cine e activ si persevereaza in acea factiune.Doar tu nu vrei ca ala care sta 6luni in mafie sa aiba tot deagle si ak47 ca unu care abea a intrat nu?Sa fiim seriosi.Si daca ar fii 10de rank 4,si tu ai fii urmatorul care trebuia sa ia up,nu ai mai comenta nimic,dar poate tu esti unul careia ii place sa se plimbe din mafie in mafie :)

Propunere rank-uri:

Rank 2 - 7 zile

Rank 3 - 21 zile. de la ultima promovare.

Rank 4 - 1 luna de la ultima promovare.

rank 5 - 1 luna si 2 saptamani de la ultima promovare.

Ar fi mai bine , totusi ar trebui sa te gandesti ca stam foarte mult intr-o factiune pentru rank 4 .

@@Kelton,

Ar merge un update de asta.

daca are vechimea necesara nu inseamna neaparat ca trebuie sa aiba si rankul ala.

Ce quote inteligent.

Detalii tehnice de la regulamentul departamentelor

1) - drive-by este permis numai ca pasager și numai cu o armă automată [MP5, M4, AK47]. - nu merge sa faci db cu alta arma

2) -- aveți obligația de a aresta jucătorii conform numărul de unități de Wanted deținut și conform comenzilor disponibile în Lista cu Wanted. - nu mai este cazul

3) -- atunci când un suspect cu Wanted se află în custodia voastră aveți obligația de a anunța colegii pe [/d]. -apare automat cand dai /cuff, nu se mai anunta manual

4) -- aveți dreptul de a folosi comanda [/cuff] pe suspectul cu Wanted aflat în custodia voastră.- legat de 3; drept sau obligatie?

5) -- aveți dreptul de a amenda jucătorii în funcție de criteriile și sumele prevăzute în Lista cu Amenzi - sunt automate sumele.

6) --- se confiscă pentru: parcat neregulamentar, condus neregulamentar, folosirea NOS-ului, condus sub influența alcoolului, încurcarea celorlalți participanți la trafic sau depășirea limitei de viteză cu cel puțin 50 km/h. - nu mai exista condus sub influența alcoolului

Edited by Diabolik

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.