Jump to content

De la ce vine numele tău ?

sEnNzZZaTyEE

Recommended Posts

Ok, știu că un astfel de sondaj a mai fost postat pe B-zone Însă cu muult timp în urmă. De la ultimul chestionar mulți playeri s-au lăsat, si-au dat change-nick, dar cel mai important, au apărut alții noi. Ar fi interesant să aflăm de la ce vin numele prietenilor/colegilor/cunoștințelor voastre.

Pentru a posta va rog urmați acest MODEL:

Nick:

De la ce vine acest nick:

Să încep chiar eu:

Nick: sEnNzZZzaTyEE.

De la ce vine acest nick: L-am găsit pe net, nu știu exact de la ce vine, doar mi-a plăcut :))

Nick: fTd

De la ce vine acest nick: feel the difference

Nick: Popek
De la ce vine acest nick: Un rapper polonez sau ceva de genul, am vazut numele pe yt. + am vazut ceva asemanator cu popek pe un borcan de dulceata de la rusi, merge un +1.

Nick: RappaRo
De la ce vine acest nick: De la un mare rappar al industriei din Romania , si anume Rappa .
#respectrappa

Nume: ReXoNa

Deci:)), acum 3 ani si ceva mi-a zis un prieten de sa-mp, si cum nu stiam ce nume sa pun m-am uitat pe birou, aveam o ciocolata, fructe, caiete etc si un tub de rexona, ce era sa aleg Ciocolata sau rexona:))? Asa ca am ales ReXoNa:)).

+1, dau back la valoare!!!

Nick: BIS

De la ce vine acest nick: Iniţialele numelui meu

Nick: OldNab

De la ce vine acest nick: O întrebare care mi-a fost pusă de multe ori. E un joc de cuvinte, dacă stai să te gândeşti. Old înseamnă vechi, Nab înseamnă începător, începător vechi, a, a? Asta simţeam când mi-am făcut contul, că, deşi aveam multă experienţă, tot mai făceam greşeli de începător şi aveam un faction log de începător. Din fericire, s-a schimbat situaţia de când cu contul nou :)

Nick: Calugaru.
De la ce vine acest nick: Sa va dea Dumnezeu sanatate si maicuta domnuluuuuui.

P.S: Pentru nunti, botezuri sau parastase (sau parastasuri? :-@ ) cautati Calugaru RPG 1. Sanatate numai bine [-o< Dumnezeu fie cu voi dragi copii care nu aveti ce face cu alocatia.

Nick: bwiNNN

De la ce vine acest nick: M-am luat dupa sponsorul BWIN si am mai modificat eu numele ca ..mne, eu modific tot. Dumnezeu fie cu voi [-o<

Nick: .Ramsey
De la ce vine acest nick: De la un fotbalist celebru din Premier League de origini Galeze si anume Gardon Ramsey sunt un mare microbist si am cautat numele asta in top 100 de fotbalisti

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.