Jump to content

Ce cărţi recomanzi? / Which books do you recommend?

XES
 Share

Recommended Posts

Numele cărţii pe care o recomanzi?: Colt Alb
Autorul: Jack London
Motivul: Este prima carte pe care am citit-o si mi-a luat doar 1 zi
Alte precizări: Recomand la toata lumea!

• Numele cărţii pe care o recomanzi?: Magie.

• Autorul:Septimus Heap.

Motivul: Este o carte foarte interesanta, depinde daca-ti place acest gen de carte.

Alte precizări:Recomand, sper sa o luati, se merita orice pe ea. Multumesc!

Numele cărţii pe care o recomanzi?: Inainte sa adorm
Autorul: S. J. Watson
Motivul: Este o carte plina de emotii, iar tema acesteia este una foarte interesanta.
Alte precizări: Eu unul, n-am lasat cartea asta din mana pana n-am terminat-o, nu ma mai puteam satura de ea.

Numele cărţii pe care o recomanzi?: The Hobbit
Autorul: J. R. R. Tolkien
Motivul: Because it is a fiction fantasy book,including adventure.Also,it is followed by The Lord Of The Rings and it is very popular.
Alte precizări: Recomand.

Numele cărţii pe care o recomanzi?: Contele de Monte-Cristo
Autorul: Alexandre Dumas
Motivul: Este superba
Alte precizări: Este vorba despre un om inchis pe nedrept intr-o inchisoare pe o insula. Acolo se intalneste cu un om batran foarte bogat si destept, care-l invata limbile importante ale lumii si multe alte chestii. Dupa ce moare batranul, acesta reuseste sa evadeze din inchisoare...restul cititi voi. E in genul serialului Prison Break.

Cititi Asasinii dintre noi , o sa va placa am citit-o si se pare buna

Primeşti un avertisment verbal pentru că nu ai respectat modelul de pe prima pagină.

Va recomand cartea ,, Morometii" + sa vedeti filmul . Este mult haz :)

Primeşti un avertisment verbal pentru că nu ai respectat modelul de pe prima pagină. Dacă nu încetezi cu posturile aiurea o să primeşti warn.

Edited by Wizzle

Numele cărţii pe care o recomanzi?: Al saptelea fiu
Autorul: Joseph Delaney
Motivul: Este o carte foarte interesanta, plina de actiune dar si putina drama. Este vorba despre un baiat pe nume Tom Ward, care devine ucenicul unui vraci, urmand sa lupte pentru victoria Luminii asupra Intunericului, intalnindu-se in fiecare zi cu duhuri rele, vrajitoare etc.
Alte precizări: Odata de incepeti sa o cititi, nu o veti mai putea lasa din mana. Este o colectie de carti (10 la numar - seria principala). Prima se numeste "Ucenicul Vraciului". Lectura placuta!

Numele cărţii pe care o recomanzi?: Seriile Eragon
Autorul: Christopher paolini
Motivul:Sunt niste cartii "fantasy" care seamana cu "Stapanul Inelelor" care sunt foarte popular si merita sa fie citite pentru pasionatii genului.

Cuprinde dragonii, elfii, piticii, si alte creaturi fantastice plus o lume foarte bine realizata si descrisa in paginile cartilor.
Alte precizări:Cititile, sunt foarte populare in strainatate seriile de cartii.