Jump to content

Portofoliu Valad

GeorgeAsr
 Share

Recommended Posts

@@Valad, 1.Font-ul 04b03 se foloseste pe None pe 8px.

2.Redimensionare, Alt + Shift si tragi de-un colt.

3.Gradient pe text = NIMIC, numai pune gradient pe text, sau daca pui, pui culori apropiate, nu de la albastru treci la alb.

4.Font, acelasi font pe toate, Bebas, Black Listed, si inca cateva, cand am timp iti voi da un PM cu cateva font-uri forta.

5.Lasa border-ul GIF deoparte, arata ca drq, daca pui border, pui Negru pe 1px, daca nu, numai pui deloc.

6.Drop Shadow 1/0/1 la text, Opacity 50%, depinde de lucrare.

7.Lasa brush-ul deoparte, sau daca pui, pune-l pe opacity 50% sau mai mic.

8.KEEP WORK.

Nu sunt eu EXPERT in PhotoShop, doar ti-am dat cateva sfat-uri.

Faine, dar prea mult blur la unele :D. Crezi ca-mi poti face te rog eu frumos una cu textul "NiGGaR" ca asta?6NL63pm.gif Stiu ca este si topic pentru cereri dar mi-e frica, ca iar iau suspend =)). Mersi fain.

Nu vreau sa fiu cel care vine aici si posteaza pentru o cifra in plus la numarul de posturi pentru ca chiar nu am nevoie de asa ceva.

Dupa tot ce am vazut in portofoliul tau vreau sa iti zic ca trebuie sa depui mai multa atentie la pozitionarea textului, redimensionarea imaginii si efectele folosite.

Sa nu urmaresti niciodata sa obtii un efect foarte "fancy" ca sa zic asa, combina cateva dintre ele si nu le accentua prea tare (asta ca sa arate mai profesional).

La fel si in privinta textului, cele simple sunt cele mai bune, iar pentru incadrarea acestuia cat si a intregii imagini poti cauta "the rule of thirds" si ai sa intelegi la ce ma refer.

Ai grija la flow-ul (directia) renderului.

Pe langa toate acestea trebuie sa ai grija si sa observi din ce parte bate lumina pe render indiferent daca e avatar, semnatura sau mai stiu eu ce. In functie de asta tu alegi daca modifici renderul sau iti faci intreaga lucrare pe baza luminii lui.

Sper sa nu prinzi ura pe mine, am ceva experienta in photoshop, si eu la randul meu am facut ca tine dar cu timpul am primit ca sfat exact ce ti-am zis eu mai sus.

Keep up the good work !

Edited by itismik

@Valad, ai început să lucrezi mai bine. E plăcut blur-ul tău, însă mai ai mici probleme la text, incearcă să nu mai pui culorile alea, gen, să fie asemanătoare, nu roşu cu alb ş.a.m.d. Continua!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.