Jump to content

Creatii - MSiLevy

.Levy.
 Share

Recommended Posts

Good, șmechere rău, mi-ai putea face și mie un avatar? Cu a 6-a poză. Dacă vrei, nume : sOuNd (un font mai așa de christmas dacă gășești) Edit: Best dizainăr (designer), bineînteles, după Cristina (e fată)

Edited by sOuNd Hunter Team

@,Hmm, multumesc si ma simt putin discriminat. :))

Imi rezerv timpul meu liber, pentru a raspunde la cereri, daca doresti un avatar din partea mea, poti depune o cerere aici.

Desigur daca indeplinesti cerintele, a trecut perioada minima de asteptare intre cereri si daca nu ai interdictie o anumita perioada.

Iar cadouri ofer ocazional si din proprie initiativa.

#New:

~Un mic cadou~

m0IAKCH.gif

~Lucrarea castigatoare Sotw #70~

YcVYCpz.png

~Cereri Lucrari~

3Mbz3oJ.pngQsgmR4K.pngSWJSZmn.gif9dl0kR5.pngjZyjZ1a.gifd8qP61Z.png3JVrFAh.gifTAT7f8y.gifAL5Epy3.pngSH4jUy7.gifgJRy4mY.pngBX8UaAS.png3G1w3sd.pngFLafDvZ.pngX8p70kj.pngUv8MW2q.pngZhB41gI.pngblo8qoF.pngZlV0k18.pngO7lAJXx.pngnLBK4Z0.pngVFH2WS0.pngxAa3a8I.pngApEBMXE.pngzvpEAkJ.pngfZKp9Gw.pngdAH6JXZ.pngr5ObZQ9.pngwlUmg8K.pnguEUeXcy.gifyqhbWsR.pngeW8QPS9.png

@@South Razvi,Multumesc.

@, Multumesc, apreciez.

@@zaFaker, Multumesc, apreciez si-ti voi spune direct aici, fii original, creaza un stil de blur al tau, mai lucreaza la text, fontul secundar "wendy" sa fie setat pe none si 11 pixel pentru a arata okey.

@,Multumesc mane, apreciez parerea ta sincera. ;)

@, Ma bucur, deja ti-am raspuns si ai ales lucrarea. ;)

@@RW Waldo,Multumesc.

Surprinzator cum de atatea persoane m-ati bombardat cu pareri in acest topic si apreciez enorm sustinerea voastra, va urez un Craciun Fericit tuturor ce-mi sunteti alaturi si ma sustineti in ceea ce fac, cei ce mai urmariti activitatea mea, probabil ca ati observat ca am postat anterior si un pack de Craciun, pe care l-am repostat acum.

#New:

rIym31j.png

IRbKywW.pngJ3RV3vH.pngSiiKClo.pngQwkZmRQ.pngj4HJ0TZ.pngdlpqivs.pngluqpWZ3.pngFeECuWj.png6AjE6dZ.png\slAC6ek.pngRYPA57J.pngNHPieej.pngGQ0eyHG.pngdJnZSgl.pngDvEBMbk.pngv4UD6xI.png

SDjSG3S.png

VYFmgR1.gifpQRsBQj.gifbjg8lyp.gifau21t3W.pngW9bQ9pv.pngnhtPHtZ.pngniNYfIQ.pngJLTvWjG.pngC5akE0D.pngag9sniS.pngYxuCMxx.pngUZheqf8.pngyoSEwkj.pngkWlCxDH.png

Edited by MSiLevy

• Zeldris changed the title to Creatii - MSiLevy
  • Andrada locked this topic
  • Zeldris unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.