Jump to content

Portofoliu Alphadores

eB Alphadores Stefan
 Share

Recommended Posts

@, ba sincer nu-mi place deloc semnatura, dar gusturile nu se discuta, dar asta e opinia mea, serios, arata naspa rau, acea nuanta de verde langa albastru ala, nustiu ce sa zic, iar text-ul ocupa juma` de semnatura, iar acele bordere negre merge doar cand e o semnatura mare, 500x200 sau mai mult, si mergeau si cateva efecte adaugate, in rest avatarele imi plac..

@, am facut-o aseara, am vrut sa incerc ceva, un efect, dar nu mi-a iesit, adevarat ca verde cu albastru nu da bine, si pe un stock cu o masina, dar atunci nu aveam altu, iar marimea font-ului am incercat sa o fac mai mare.

la unele avatare pui text-u varza, gen la cel al clauddiei, nu se potrivea deloc culoarea aia, sau la aia cu luxsor..efectul 3d nu e bine pus la punct deloc, e prea "gras", daca stii ce vreau sa zic..in rest nimic de comentat, iar la aia cu luxsor la outro, e slab, ai pus doar un gradient acolo in spate si niste texte..? :| Iar din cate observ eu, ai ramas si tu doar la avatare si "logo-uri" , incearca sa depasesti stagi asta, treci pe semnaturi render, sau nu numai render, na..

@, multumesc.

@, Am pus culoarea aia la Clauddia pentru ca e in Hitmen si am pus o culoare specifica, iar la Luxsor, in taxi. Am cerut mai sus un tutorial corect pentru un efect 3d frumos la avatare, dar nimeni nu mi-a dat, gasesc si eu ce prind. Din greseli invat. Majoriatatea request-urilor sunt avatar/semnatura/logo, momentan nu trec la template-uri de cine stie ce, doar pentru Youtube. Fa-mi un tutorial efect 3d pe avatar. Multumesc, la fel.

Edited by Alphadores

@, fac oricui, dar spune-mi care lucrare, adica dai copy aici sa o vad si spune-mi ce vrei la fel. Multumesc. +1.

Bafta.

Ok, Multumesc.

Multumesc, la fel.

dkPC0Xd.pngasta o vreau , dar sa fie scris in loc de Xeqt. MalinOwn cu ( albastru ceva de PD )

Edited by MalinOwn

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.