Jump to content

San Fierro Taxi - The beginning of a new chapter

Evoque
 Share

Recommended Posts

Like, chiar imi place video-ul +1

Foarte frumos videoclipul. Ai fost un lider bun si pentru mine esti un model, am avut ce invata si nu regret nici o secunda ca am ales San Fierro Taxi ("Bun venit in IAD", remember? :)) ).

Felicitari Evoque si Undoo pentru videoclip!

Edited by LORD ShiftLow

Era deja evident că scenariul urma să fie bun, dar şi modul în care ai pus în aplicare ideile lui Undoo este genial. Calitatea videoclipului este foarte bună şi mă bucur că a ieşit ceva frumos.

Felicitări, Evoque şi, evident, felicitări Undoo pentru tot ce ai reuşit să faci în facţiunea asta (deşi dacă n-aveai şi un sublider ca mine care să stea degeaba toată ziua nu ieşea nimic bun :))).

Respect Undoo, mereu vei ramane o legenda in SF TAXI pentru generatiile viitoare, chiar daca membri se vor schimba, nimeni nu o sa te uite niciodata. RESPECT ! ( si vreau insta ).

Edited by Alhandro BanH

Undoo este printre putini lideri din "vechea generatie" RPG2 care a mai ramas, si e pacat. Desi n-am fost niciodata in SF Taxi, din afara factiunii se vede cat de bine o conduce. A fost frumos, felicitari!

Va multumesc pentru feedback, sper ca v-a placut clipul.

Tineti minte, jucati cat puteti, dar cu limite. Viata reala este mai importanta decat un joc, dati-l naibii ca nu el va va decide viitorul.

Trebuie sa stiti cand sa va jucati si cand dati de greu sa luati atitudine, sa faceti o schimbare, deoarece acest joc papa muuuult timp. Este doar un sfat, nu trebuie sa ascultati de mine neaparat, faceti ce credeti voi!

Mult succes si multa sanatate, sa ne auzim cu bine!

+1 foarte bine realizat. Imi pare rau ca lasi liderul si vezi sa faci o alegere buna cu urmatorul care iti va lua locul. Fostul tau membru .Skizzo(D4rkN3t)-rank 3 te saluta si iti ureaza bafta la bac si mai departe. :*

Bro, SF Taxi a fost prima mea factiune, am intrat aici dupa 10 zile ce ai luat tu lider si desi au aparut probleme si a trebuit sa iau o pauza cand am avut ocazia tot la tine in factiune am revenit. Ma bucur ca am avut onoarea sa fiu de 2 ori rank 4 al tau. M-am simtit foarte bine cu tine lider desi am acumulat 5 FW. Toate respectele mele si sper sa tinem legatura! Mult succes si cu examenele si in viitor sti ce am vorbit noi, sper sa realizam ce am planuit. Felicitari si pentru videoclip!

Felicitări amândurora pentru realizarea acestui videoclip, dar mai ales felicitări lui Undoo pentru ca a fost un lider de nota 10. In nici o factiune nu m-am simtit ca in SF Taxi si ma bucur ca putut sa contribui si eu la dezvoltarea acestei factiuni. We'll miss you Undolina mea <3 :))

Bafta la bac, o sa il iei cu 10! Sunt mandra de tine ;) puuuuuup :*

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.