Andreigl Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Nick-ul tau: [cH]Shanker Server: RPG 1Descrierea bugului: Am jucat 36 de minute in total si la payday, " Nu ai jucat suficient sa primesti payday ".Screenshot(s): http://imgur.com/kdHCFAa @@F4L KillerFish Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaTaLyNN xD Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Ju e bug. Alea sunb minute jucate de la ultima ora jucata(daca iei payday iti punea o ora jucata in plus), dar aici este vorba de payday. Payday primesti daca joci cel putin 30 minute IN ACEA ora. Repet, 36 minute de la ultima ora. Ex: la 11:00 iau payday si primesc ora jucata, la 11:36 ma deloghez. Intru abia la 12:31 si joc lana la 13:00. Nu primesc payday deoarece nu am jucat 30 minute in acea ora, dar totusi aveam minutele jucate dr la ultimul payday. Sper ca te-am lamurit, bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botys Ghytza Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 @@Shanker Nebunul, s-a mai raportat de foarte multe ori acest lucru. De acum dacă ai vreo nelămurire decât să deschizi un topic nou folosește funcția Search folosind butoanele CTRL + F. Nu este bug ceea ce ai spus tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiL Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Nu este bug, trebuie să te misti in acel tip pentru a lua payday Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sider Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Te-ai conectat aproape de payday, degeaba aveai acele minute deja jucate de la deconectare, trebuie sa joci macar 20 minute sa iei payday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L KillerFish Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Minutele jucate şi minutele necesare pentru a lua payday se calculează diferit şi nu sunt dependente unele de altele. Nu e bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.