Jump to content

War Interdiction & Cheater Stats

Kelton
 Share

Recommended Posts

O idee nu prea buna, cum a zis si domnul LuNg ar trebui sa se prezinta dovezi bune pentru a adauga un jucator pe lista nu sa fie propus pur si simplu pentru ca cineva are ura pe el sau a avut antecedente urate. De exemplu, sNrobert a avut antecedente dar acum el spune ca joaca curat, la testele TW a iesit curat deci ar trebui sa aduca adminii video-uri cu el sau alte dovezi, nu sa fie propus pur si simplu pentru ca este logic ca o sa fie propus pentru acea lista deoarece a detinul acel record de turfuri si in momentul de fata gangul in care este sublider se afla pe primul loc in /top.

@@Kelton, o idee ar fi sa se faca un topic in care liderii / adminii level 3+ sa propuna jucatori care par codati pe propriile lor filmari si sa le analizeze iar dupa aceea sa se voteze daca jucatorul merita sa primeasca ban sau sa fie pus pe o anumita lista de interdictie.

Edited by uSp

@@Kelton, Cred ca ar fi mai bine ca playerul respectiv sa fie pus cumva ca anonim. Adica un admin sa modifice videoclipul inainte, astfel incat cel cu pricina sa aiba skin de civil si fara nume. E de gandit la chestia asta dar ar fi mult mai corect asa.

Edited by Octavian Legend

Idei bune, pacat ca vor aduce cu sine si mai multa ura intre mafii si mai ales intre liderii de mafii cel putin asa vad eu, un lider de gang vrea sa aiba turfuri ca altceva nu are ce sa-si doreasca ca lider de gang nu ? turfurile multe vin odata cu codatii multi, prin urmare nu vad acel lider de gang care n-ar continua sa bage codati in mafie, asta bineinteles daca lasati la alegerea lor, daca le impuneti clar NU AVETI VOIE sa acceptati niciun jucator de pe acea lista atunci poate se va diminua numarul codatiilor insa daca lasati la alegerea liderilor nu prea vad o rezolvare, poate doar acum la inceput pana nu apar conflictele dupa ce apar conflictele slabe sanse sa ma functioneze aceasta idee. Cat despre abuzuri...cu siguranta vor exista.

@,Tu o să fi pe listă şi fără să joci. ;))

Exemplu:

Lung rupe aimbot-ul în Red Dragon Triad şi e prieten cu uSp, Liderul 69 pier, El Loco Cartel, Avispa şi xKay (+ Liderul Red Dragon Triad, evident). Automat sunt 6 gang-uri, degeaba vor Southern Pimps & Bratva să îl suspende pe Lung de la waruri.

Cum a zis și Mausi, se pot face "înțelegeri" între lideri si nu e ok. Ar fi ok sa fie câte un admin în fiecare mafie, nu neapărat să participe la waruri, eventual să monitorizeze activitatea fiecăruia din mafia respectivă. Sunt Pro oricum

Idei bune, pacat ca vor aduce cu sine si mai multa ura intre mafii si mai ales intre liderii de mafii cel putin asa vad eu, un lider de gang vrea sa aiba turfuri ca altceva nu are ce sa-si doreasca ca lider de gang nu ? turfurile multe vin odata cu codatii multi, prin urmare nu vad acel lider de gang care n-ar continua sa bage codati in mafie, asta bineinteles daca lasati la alegerea lor, daca le impuneti clar NU AVETI VOIE sa acceptati niciun jucator de pe acea lista atunci poate se va diminua numarul codatiilor insa daca lasati la alegerea liderilor nu prea vad o rezolvare, poate doar acum la inceput pana nu apar conflictele dupa ce apar conflictele slabe sanse sa ma functioneze aceasta idee. Cat despre abuzuri...cu siguranta vor exista.

Degeaba acceptă jucătorii de pe listă dacă ei nu pot participa la waruri. Întotdeauna se vor găsi diverse păreri împărțite cu privire la unele lucruri, niciodată neputând să-i împaci pe toți. Așadar împaci majoritatea.

Scopul sistemului ar fi ca warurile să fie mai corecte, chiar dacă asta înseamnă că pe lângă interzicerea codaților adevărați mai sunt interziși și niște persoane care mai mult sau mai puțin dăunează și ei warurilor. Poate că nu ești codat, dar poate susții codații și-i chemi la tine în facțiune.

Chiar dacă tu ca lider ești fomist de turfuri și bagi codați în facțiune, logic ar fi ca restul liderilor să nu-ți permită asta și să le interzică respectivilor codați prezența la waruri. Cum ziceam mai sus, împăcăm majoritatea nu individul.

Iar ceilalți care comentați despre învățarea adminilor să prindă codați, n-aveți decât să comentați în continuare :). Nu pușcă nimeni din degete și automat adminul are experiență în domeniul IT. Unele coduri nici măcar nu se pot găsi în calculator, dar voi știți deja asta. Am spus-o și-o repet, un jucător care-și vede de treaba lui și joacă frumos n-o să fie sancționat. Mai mult de atât nu vă zic că n-am cu cine discuta.

@@Kelton, Da, am citit pe fuga si vad ca am sarit peste chestia cu "nu vor putea participa la waruri" daca e asa atunci e foarte bine, cat timp sunt doar in mafie dar nu pot participa la waruri nu dauneaza cu nimic celorlalti mafioti, bine aproape nimic, ca poti merge sa faci DM codat fiind si daca nu esti la waruri, insa principala problema sunt codatii care participa la waruri pentru ca acolo vor sa demonstreze cat de buni sunt ei folosind coduri, best, scoruri bune, filme pe YT sa fim vedete etc.

Edited by AIM NewLife

@@Kelton, Intelegem kelton ce vrei sa spui, dar de chestia ce am spus-o cum e ? Sa se bage cate un admin in fiecare mafie, ca sa vada si ei cu ochii lor cine are cod cine e suspect. Sa se interzica ban-ul vizual. Inainte de TW sa aibe un mic video ca sa dovedeasca ca nu l-a luat la TW doar ca i-a spus cineva, ci ca are si el niste dovezi ca trage ciudat. ADica mai multe detalii ai pe prima pagina, ultimul comentariu... Poate nu te vei uita la aceasta propunere.. dar eu doar vin cu idei .

Mi se pare o idee proasta. De ce? Pentru ca daca Adminii nu pot sa gasesc coduri celor care sunt suspecti de coduri prin 10 reporturi, inseamna ca nu au ce cauta in echipa de admini. Asa vor avea si ceilalti jucatori o sansa la functia de Admin.

@,Tu o să fi pe listă şi fără să joci. ;))

Exemplu:

Lung rupe aimbot-ul în Red Dragon Triad şi e prieten cu uSp, Liderul 69 pier, El Loco Cartel, Avispa şi xKay (+ Liderul Red Dragon Triad, evident). Automat sunt 6 gang-uri, degeaba vor Southern Pimps & Bratva să îl suspende pe Lung de la waruri.

Fix cu Kay e LuNg prieten. =))

Oricum, ar fi frumos ca si playerii (nu toti, cei cu ceva vechime in mafii) sa poata deschide sondaje pentru playeri. La fel cum observi tu noua versiune de renko la unii jucatori care il folosesc, si noi, cei care jucam de cativa ani in mafii si stim cu ce se mananca jocul asta, putem observa anumite detalii specifice codului, mai ales acele "inhuman reactions" si multe alte chestii la jucatorii care au "evoluat" de la scoruri pe - la scoruri de +20 in cateva zile sau la jucatori anonimi care au ajuns vedete intr-o luna de mafii. ;)

Nu inteleg rostul acestei liste de interdictie la war. Avand in vedere ca se da voie sa joci cu N`mii de conturi pe server, cat de greu e sa faci un cont clona sa joci in gang cat timp tu ai interdictie pe contul principal? NU inteleg logica.

@, esti mai destept decat pari, daca iti aduc contra-video tu o sa incepi sa suferi ca tot e cod.

pai la tine chiar e=]] ca esti atat de disperat de joc incat i ai dat bani lui Renko sa ti dea si tie coduletu

Nu sunt eu chiar asa de bun la arme, dar totusi provoc putina ura printre ganguri din cate stiu.

Well, logica lui Kelton -> Interzicem codatii, si pe langa ei mai pica cate un fraier care n-are, ce daca n-are? Lasa-l sa stea acolo, ca sta bine! :))

Eu ma astept sa fiu pus pe acea lista, si nu pentru ca as trage cine stie ce, ca nu sunt asa bun, ci doar pentru ca exista ura :))

Ramane de vazut cum functioneaza sistemul. Sper sa nu fie pusi pe acea lista jucatori care joaca corect!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.