Jump to content

[Prezentare]KonaLT

KonaLT
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: KonaLT

- Prenume: Gabriel

- Varsta: Am varsta de 12 ani

- Locatia: Romania , Constanta , Techirghiol

- Ocupatie: Ei bine , eu acum trag tare la scoala pentru ca pe viitor sa pot sa imi implinesc visele .

- Jocul(rile) preferat(e): SA:MP , CS:GO si Agar.io

- Hobby-urile tale: IT si Fotbal

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Spre fericirea mea este minim 10 cuvinte . Ma numesc Gabriel si am 12 ani . Nu sunt genul care este prieten bun cu scoala , insa am doua materii preferate . Istoria si engleza . Sunt o "Carte deschisa" pentru ca ma pot imprietenii foarte repede si ma integrez usor in orice grup nou de oameni . Imi place munca in echipa si nu imi place sa fiu "Solo" . Prietenia este calea succesului . Pot fi si amuzant , defapt uneori sunt clovnul grupului de prieteni dar pot fi si serios . Sunt si putin suparacios(~Putin mai mult~) si ma enervez rapid . Visul meu este legat de Tehnlogie si Gaming si sper ca pana cand ma voi face mare , gaming-ul si tot ce este legat de ele sa nu dispara . Cam atat despre mine . Restul stiu doar prietenii .

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: De B-Zone stiu de muuuult , insa pana acum nu l-am incercat . Prieteni .

- Alte precizari?: Hai salut !

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.