Beyond Posted June 17, 2017 Author Share Posted June 17, 2017 @richter, De ce as sta eu sa-mi pierd timpul sa fac acel logo care nu-mi aduce o anumita suma de bani(dupa cum ai spus si tu). Urasc persoanele care se preamaresc, crezi ca ma intereseaza ca esti mai bun sau nu ca mine in PS? Poti sa crezi ce vrei dar eu nu accept Battle-ul tau. Si te rog sa nu mai postezi in Portofoliul meu, cum si tie nu-ti place cand cineva te critica in Portofoliul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 1 hour ago, ToVarasu Adrian said: cum si tie nu-ti place cand cineva te critica in Portofoliul tau. daca critica vine din partea celor ce stiu e oricand bine-venita, dar daca vine de la oameni ca tine nu are ce cauta acolo pentru. daca tu folosesti un stock si te consideri designer este problema ta, am mai spus si in alte categorii ale forumului ca un designer nu este cel ce lucreaza doar pe stick aplicand niste actionuri si un text banal. "designeri" ca tine am mai intalnit pe forumul asta asa ca nu ma intimidezi daca imi spui ca esti mai bun. prin battle-ul ala am vrut sa iti demonstrez public ca iti sunt superior in materie de grafica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 (edited) @richter, Te-ai laudat destul? Bravo, ai un os! Nu am facut acest topic ca sa-mi vina indivizi ca tine si sa-mi spuna ca-mi sunt superiori, l-am facut ca persoanele normale sa-si expuna parerea si sa ma ajute acolo unde gresesc. Dupa cum ti-am spus, pleaca la alta masa si canta, nu vreau sa te mai vad prin Portofoliul meu. Bafta! Edited June 18, 2017 by ToVarasu Adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
EktroSilent Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 36 minutes ago, ToVarasu Adrian said: @richter, Te-ai laudat destul? Bravo, ai un os! Nu am facut acest topic ca sa-mi vina indivizi ca tine si sa-mi spuna ca-mi sunt superiori, l-am facut ca persoanele normale sa-si expuna parerea si sa ma ajute acolo unde gresesc. Dupa cum ti-am spus, pleaca la alta masa si canta, nu vreau sa te mai vad prin Portofoliul meu. Bafta! OFF: Daca ai dorit sa iti vina persoane normale sa iti comenteze la portofoliu sa nu te astepti sa comenteze ce sa corectezi, deoarece ele nu stiu. Si un ultim lucru, nu poti sa interzici cuiva sa isi spuna parerea la portofoliul tau deoarece din acest motiv l-ai deschis, daca nu iti convine poti sa-l inchizi. ON: Ai unele probleme la text. Ai lucrari bune dar si cateva rele la care ar trebui sa mai lucrezi. Exemplu: Imi place, e cea mai buna lucrare din ultimul upload facut de tine, si text si restu, poate un pic borderul e prea mult dar in rest e foarte bine, dar ai si la care stroke-ul ce l-ai aplicat nu se potriveste deloc. KW, fara suparare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 @EktroSilent, Uite asa persoane doresc sa vad prin Portofoliul meu, nu ma supar deloc, imi place cand cineva isi exprima parerea despre lucrarile mele ca sa ma corectez, multumesc mult pentru parere! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 1 hour ago, ToVarasu Adrian said: l-am facut ca persoanele normale sa-si expuna parerea si sa ma ajute acolo unde gresesc si-au expus destule persoane normale pararea si au incercat sa te ajute, la fel si eu, si aici vorbesc de vectorul luat de pe net dar tu te crezi prea smecher si spui ca daca sunt asa bun sa iti fac eu un craniu fara sa-l iau de pe net. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 @richter, Serios? Atunci de ce vii si te lauzi ca esti mai superior ca mine? Am spus sa faci acel vector ca am vazut ca comentezi mult, si pana acum nu l-am vazut... Hai sa incheiem aceasta discutie, nu-mi place sa ma cert cu nimeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 10 minutes ago, ToVarasu Adrian said: Serios? Atunci de ce vii si te lauzi ca esti mai superior ca mine? Am spus sa faci acel vector ca am vazut ca comentezi mult, si pana acum nu l-am vazut... Hai sa incheiem aceasta discutie, nu-mi place sa ma cert cu nimeni pentru ca atunci cand ti-am spus ca trebuie sa specifici drepturile de autor ai reactionat urat. ti-am spus ca nu stau sa iti fac un vector care probabil nu o sa ma ajute cu nimic in viitorul apropiat asa ca stateam doar sa imi pierd timpul. si nu vin sa ma laud aiurea, daca tu incepi sa imi spui ca doar daca iti fac vectorul respectiv sunt mai bun ca tine, eu iti puteam demonstra ca nu e chiar asa si inca o pot face dar ai refuzat battle-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 @richter, Nu te impun sa-l faci, stiu ca esti mai bun ca mine la logo-uri, dar ce zici despre avatare/semnaturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Just now, ToVarasu Adrian said: Nu te impun sa-l faci, stiu ca esti mai bun ca mine la logo-uri, dar ce zici despre avatare/semnaturi? daca vrei sa te dezvolti in materie de grafica e timpul sa treci peste stock, pentru ca nu o sa vina nimeni la tine cu o comanda de avatar sau semnatura pe stock. daca vrei sa ramai pe forumul asta lucreaza in continuare pe stock si fa logo-uri cu un render. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 @richter, PS-ul pentru mine este un hobby, lucrez de placere si nu fac logo-uri la comanda, ma ocup cu informatica si pe baza iei imi fac bani cum faci si tu din aceste logo-uri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 18, 2017 Author Share Posted June 18, 2017 Am facut un smudge, sper ca a iesit ceva interesant, poate ca am folosit ceva mai multe efecte dar dupa pererea mea e ceva interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 19, 2017 Author Share Posted June 19, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowyy Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 4. Creatorul topicului nu trebuie să posteze în caz că are lucrări noi posturi pe o perioada mai mică de 24 de ore. În caz că are de adăugat o noua lucrare va folosi butonul EDIT. Puteai sa arunci un ochi pe regulament inainte sa postezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 19, 2017 Author Share Posted June 19, 2017 @Rowyy, Oh... am si uitat, nu e vorba ca nu stiu regulamentul dar demult n-am mai postat pe aici si se mai uita. Imi pare foarte rau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted June 22, 2017 Author Share Posted June 22, 2017 ~ Bannere pentru forum ~ ~ Din requests ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavalli Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 (edited) Sunt frumoase, felicitari. Edited July 11, 2017 by Cosmin4356 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted July 21, 2017 Author Share Posted July 21, 2017 ~ Din requests ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted August 4, 2017 Author Share Posted August 4, 2017 ~ Din requests ~ ~ My new avatar ~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinPlays Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Sunt frumoase, ciudat e ca voi faceti posturi aiurea si eu ma chinui sa-mi redeschid portofoliul, oricum GJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted August 4, 2017 Author Share Posted August 4, 2017 @FL0r3nT1N, Nu as zice deloc ca sunt posturi aiurea, ce ai vrea sa fac daca nimeni nu comenteaza in acest topic? Sa se inchida? Eu nu as vrea. Oricum, mersi de parere. Daca vrei redeschiderea portofoliului tau, da-mi un PM. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted August 26, 2017 Author Share Posted August 26, 2017 ~ Din requests ~ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted August 26, 2017 Share Posted August 26, 2017 Îmi place foarte mult textul după acele avatare, dacă îmi poţi spune şi mie print-un PM mai bagi 2 culori pe text aş fi recunoscător, ştiam să fac anul trecut, dar având o pauză mare am uitat :))), oricum îmi place cum lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberte Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Frumușel acest portofoliu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itsBiscu Posted August 28, 2017 Share Posted August 28, 2017 Frumos mane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts