Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[B-Zone Battle] - Psk vs. Alphadores.

Psk
 Share

Recommended Posts

1. Numele meu: Psk.

2. Numele celui provocat: Alphadores ().

3. Tema luptei: Două avatare de căciulă şi amândouă reprezinte o varianta. Varianta 1 (V1) conţine două lucrări/avatari şi varianta 2 (V2) conţine două lucrări/avatare. Trebuie le facem pe amândouă. Se acceptă, este voie sau există o regulă pentru aşa ceva? Sper că nu există reguli. Poţi adăuga ce text doreşti şi poate fie legat de stock-uri (edit-ul acestui topic). Doar să accepte Ştefan: http://imgur.com/a/MLxGC

4. Dimensiuni (maximă/minimă): 150x250, 150x300 sau ce dimensiune doreşte. Fiecare lucrează după bunul plac.

5. Deadline time posting: Până când termină.

PS: Am schimbat puţin acest model şi sper nu deranjează pe nimeni. Arată foarte urât cu acele buline (puncte).

Edit: Nu ştiu dacă am voie -ţi răspund şi nu am chef -mi fie închis topicul. Aşa că o editez acest topic.

Nu, nu. Ai două stock-uri = două avatare = o singură variantă. Faci un avatar cu acea fată şi un avatar cu acel anime. În total sunt două avatare/lucrări. Amândouă o formeze o variantă. V1 o conţină două avatare. Unul cu respectiva fată şi celălalt cu respectivul personaj din desene. Lumea o voteze V1, iar prima variantă o conţină două avatare. Nu au voie voteze primul avatar din V1 şi al doilea avatar din V2. Ai înţeles acum?

Nu am treabă cu PSD-urile.
Nu îţi pot trimite PM. Ai prea multe sau ai acea opţiune închisă (dacă există una).

Edit: Tot nu ai înţeles? :| Lucrezi ambele stock-uri, imagini, poze sau cum vrei tu le zici. Nu am zis nimic legat de semnătură. Am zis facem doar avatare. Faci un avatar cu prima poză (fata) şi un alt avatar cu a doua poză (anime). O faci două lucrări. Acele lucrări o -ţi reprezinte varianta. Acum ai înţeles?

Edited by Lance ZEW

@@Psk, accept. Deci le iau pe ambele si le trimit pe amandoua cu .psd? Multumesc.

Cu a doua imagine ar trebuie sa fac 1 avatar, adica cu ambele?

Astept edit sa imi spui daca trebuie sa fac cu ambele avatare sau 1 avatar si 1 semnatura. Spune-mi cum vrei.

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

Edited by Alphadores

@@Psk, accept. Deci le iau pe ambele si le trimit pe amandoua cu .psd? Multumesc.

Cu a doua imagine ar trebuie sa fac 1 avatar, adica cu ambele?

Astept edit sa imi spui daca trebuie sa fac cu ambele avatare sau 1 avatar si 1 semnatura. Spune-mi cum vrei.

Noapte buna.

Ok, multumesc.

Multumesc, la fel.

@Alphadores, trebuie sa-mi trimiti mie lucrarile insotit de fisierul .psd (ScreenShoot).

Ma ocup de acest Battle.

Trebuie sa-mi trimiteti lucrarile insotite de .psd

Start Vot.

Cine ajunge la 10 voturi castiga.

Cine nu are un argument solid, votul i se anuleaza.

v1 -> JeIvfia.png si dSRiwZQ.png

v2 -> R6fwfAO.jpg si O2IChG4.jpg

Nu aveti voie sa votati o lucrare de la v1 si o lucrare de la v2.

Votati versiunea (1,2) cu ambele creatii.

Edited by EktroSilent

In poza cu tipa de la v2 textura aia nu-si are locul sub nicio forma, plus ca a luminat atat de tare imaginea incat nu mai are nici culoare naturala pielea. La cea cu naruto sunt neutru, una are prea mult brightness alta prea putin.

Votez v1

Edited by South Ming

Lucrarile de la v2 au luminozitate prea mare, nu da bine la ochi, totusi sunt mai muncite.

V1 are un blur cat de cat ok, chiar daca a doua lucrare este cam intunecata.

Totusi aiurea ca ati dat pe 2 lucrari, cel putin eu prefer prima lucrare de la v1 si a doua de la v2.

Votul meu merge cu v1, chiar daca sunt simple arata mai ok.

Aleg v2, deoarece nu prea multi jucatori de pe aceasta comunitate folosesc acest stil, adica sa se lucreze pe tot stock-ul, nu doar un simplu blur si un simplu efect, 3 sferturi din marii "GFX-eri" ai aceste comunitati folosesc doar un blur, un efect si un text si gata MARE DESIGNER, nu este asa oameni buni, chiar il apreciez pe cel care a facut acele 2 lucrar, imi place ce vad, tot asa.

In legatura cu v1, nu pot spune ca sunt lucrari urate, dar nu poti spune ca sunt prea atractive deoarece este doar un simplu blur, care sincer si acela este putin cam prea "HIGH", daca ma intelegeti ce vreau sa spun. Dar nu sunt muncite lucrarile ca la v2. Sper ca m-am facut inteles cu argumentele mele, bafta amandurora!

Desi nu e asa reu sa-ti dai seama care este autorul fiecarei lucrari, votul meu va merge catre lucrarea V2 chiar daca autorul a dat fail aplicand texturile respective pe prima lucrare (particulele vin peste fata centrului de interes *Ava Addams* si peste hainele acesteia), pot spune ca a doua lucrare ridica potentialul iar astfel cele doua lucrari sunt relativ bune.

La V1 s-a aplicat un simplu blur, insotit de brush-uri pe opacitate scazuta *daca nu ma insel* si atat.

// V2

Prima poza de la V1 este mult mai ok decat cea de la V2 cu mult. A doua poza de la V1 este ceva mai slaba decat cea din V2.

In final, votul meu merge catre V1.

Doar imi dau cu parerea, presimt ca sunt ale lui Psk deoarece il cunosc otara cum lucreaza.

A doua versiune este incarcata cu tot felul de texturi, ceea ce nu da prea bine pe acest stock, plus ca e si foarte luminoasa, pe mine unul ma dor ochii cand ma uit la luminozitatea aceea.

Votez v1 deoarece v2 este varza.

@Rowyy: Vezi sa nu te doara rozeta. Ai fortat prea mult sau pur si simplu ai exagerat cu vorba " ma dor ochii cand ma uit la luminozitatea aceea ". Te rog frumos! Invata sa oferi sfaturi si sa critici cu obraz. Vezi ca am folosit doar o textura, nu am folosit " tot felul de texturi ". Nu ai fost in stare sa observi asta? Si eu care aveam pretentii din partea ta. Doar esti designer si trebuie sa am asteptari mari din partea unui designer. Esti un critic mic si leguminos. Te salut!

Scorul este 9 (V1 - Alphadores) - 6 (V2 - Psk). Se poate inchide aceasta batalie. Consider ca am pierdut si la 10 voturi se termina oricum. Nu acumulez trei sau patru voturi prea curand. O zi placuta!

@Rowyy: Vezi sa nu te doara rozeta. Ai fortat prea mult sau pur si simplu ai exagerat cu vorba " ma dor ochii cand ma uit la luminozitatea aceea ". Te rog frumos! Invata sa oferi sfaturi si sa critici cu obraz. Vezi ca am folosit doar o textura, nu am folosit " tot felul de texturi ". Nu ai fost in stare sa observi asta? Si eu care aveam pretentii din partea ta. Doar esti designer si trebuie sa am asteptari mari din partea unui designer. Esti un critic mic si leguminos. Te salut!

Scorul este 9 (V1 - Alphadores) - 6 (V2 - Psk). Se poate inchide aceasta batalie. Consider ca am pierdut si la 10 voturi se termina oricum. Nu acumulez trei sau patru voturi prea curand. O zi placuta!

Tu esti propriul critic, sfatul asta e cel mai bun.

Ai dorit T/C, se rezolva.

Felicitari amandurora.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.