Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

RPG Pokemon GO Gift&Quest

Bobo
 Share

Recommended Posts

Frumos, bravo.

Am o intrebare. Fiecare pokemon este diferit la altcineva sau sunt puse in acelasi loc, ma refer vor exista harti pentru cine termina? Sau la acest quest este ca in viata reala, fiecare pe norocul lui (Nu stiu cum este jocul, nu am jucat pokemon go) :))@@Bobo,

Edited by R a y a n

Un update destul de bun, un quest pe care multi il asteptau. Insa daca ar fi dupa mine, un slot de garaj m-ar ajuta mai mult decat un skin silver. Ati vazut ca nu le cumpara nimeni si acum ni le bagati pe gat?

Edited by RW Craym

@@RW Yuri,

@@A L E X I N O,

Spuneati ca serverul este in scadere. Una dintre motive este acela ca v-au plecat toti "Youtuberii" sa joace pe comunitatile adverse, comunitati rivale si la fel de populate ca B-ZONE.
De ce ? Acele comunitati le ofera acestor Youtuberi cate ceva in schimbul acelor clipuri / gameplay, chiar daca nu se "tocmesc", youtuberii vin sa filmeze din placere, iar fondatorii respectivelor comunitati isi arata aprecierea, date fiind aceste lucruri, youtuberii sunt motivati mai tare si uite asa vine reclama. :)
B-ZONE daca baneaza acesti oameni, daca isi bat joc de ei, pierd mult.

Cat despre update. E ok la prima vedere, insa nu prea ma pasioneaza asa tare.
Multa bafta pentru viitoarele update-uri. :)

Edited by MaDoXxX TV

E o prostie de update, ati inebunit cu pokemonii, o sa incepeti sa aveti fantezii cu ei. Nu pot sa ma uit la o stire ca vad pokemoni, nu pot sa stau pe facebook ca vad poze cu pokemoni, nu pot sa ma joc sa-mp ca vad pokemoni... O sa ma baricadez in casa fara curent.

Edited by skullempengFTW

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.