Jump to content

Prezentare - MarsKatoo

MarsKatoo
 Share

Recommended Posts

- Nick-ul tau: MarsKatoo

- Prenume: Adrian

- Varsta: 17

- Locatia: GL

- Ocupatie: -

- Jocul(rile) preferat(e): TF2, Payday2, SAMP

- Hobby-urile tale: Sa citesc carti Sci-fi, sa ma uit dupa benzi desenate, sa mai fac cate un screenshot.

- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): O persoana care are multe cunostinte de cultura generala, si jocuri, si sci-fi, si super eroi, de obicei imi place sa ma ocup de "holduri" sau cum se mai numesc atasamente care se pun pe masina sau pe caracter (in special pe caracter), o persoana care vorbeste despre diverse lucruri cu orele, am foarte multe idei, care asculta rock si care abia stie ce e un rpg pe samp, de ce? sa spunem doar ca am fost pe alte gamemoduri de samp si nu prea am avut ocazia de a incerca cu adevarat rpg. Imi place sa ma uit la b-vlogs si uneori ma gandesc daca o sa am ocazia sa prezint ceva acolo.. intr-o buna zi...

- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Cam de pe la alte persoane.. am vazut ca aveti si un server mix, unde se pot face filme si m-a interesat.

- Alte precizari?: Sper sa ne distram pe aici cu toti...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.