Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Posibilitatea de Stergere a Faction Logurilor / The possibility of Deleting Faction Logs

Kelton
 Share

Faction Logs Clear  

1005 members have voted

1. 1. Doriți adăugarea posibilității de ștergere a faction logurilor vechi? / Do you want us to add the possibility of deleting old faction logs?

Recommended Posts

@Andrei 13 VIP - singurii care va bateti joc de logurile voastre sunteti voi, ca nu sunteti in stare sa intelegeti un banal de regulament.

- ce replici de om uscat la minte ai.

Cumpara'ti o viata, e gratis :) decat sa'ti cumperi paysafe pentru a sterge niste loguri de cacao.

Din punctul meu de vedere e o porcarie. Ai gresit, trebuie sa-ti asumi consecintele. Daca te-ai schimbat, atunci dovedeste-o prin comportament, nu prin cash :)

Edited by Sour

Andrei 13 VIP - singurii care va bateti joc de logurile voastre sunteti voi, ca nu sunteti in stare sa intelegeti un banal de regulament.
asta nu e in toate cazurile, mai sunt si lideri "prosti" care acorda loguri pe motive la misto si care mai fac intr-un fel sa strice faction log, am patit-o, si mie mi-a sticat un lider faction logu doar din cauza unei demisii.

asta nu e in toate cazurile, mai sunt si lideri "prosti" care acorda loguri pe motive la misto si care mai fac intr-un fel sa strice faction log, am patit-o, si mie mi-a sticat un lider faction logu doar din cauza unei demisii.

Adminii 4 s'au inventat fix pentru astfel de lideri care gresesc, genius.

Este o idee foarte prosta deoarece, orice lider trebuie sa stie de ce a iesit respectivul candidat din factiunea anteriaora. Asa pot fi acceptati orice jucatori care nu stiu nici pic de regulament.

Cea mai mare prostie, cum au spus şi cei de mai sus. Gândiţi-vă că mulți care şi-au bătut joc de faction log şi au un trecut murdar vor fi cam egali cu cei care chiar au muncit pentru a realiza un faction log cât mai frumos + că la aplicațiile facțiunilor/clanurilor se ține cont foarte mult de facțion log.

Este evident că au votat cu "DA" cei care au un faction log slab.

Sunt de acord cu acest update merita sa poti sterge unele lucruri din Faction Logs.

Tu (si probabil multi altii), nu ai inteles exact cum functioneaza procesul. Stergerea nu este selectiva, ci vei sterge tot "trecutul"', fie el bun, fie el rau. Am votat cu nu, nu ma afecteaza asta.

NU sunt de acord cu aceasta ,,posibilitate'' de a sterge logurile. Sunt lider, si atunci cand un player aplica, evident ca vreau sa vad ce Faction Log are si cum s-a comportat in factiunea anterioara. Daca el a avut X FW-uri si Y demiteri pentru Limbaj/Comportament etc, evident ca isi va sterge Logurile. Si cum au spus si cei ce au postat in acest topic, am vazut un lucru asemanator pe comunitatea rivala.

Foarte proastă ideea. Sunt unii care s-au chinuit să nu aibă un FW iar alţii care au cu găleata o să-l şteargă în câteva momente, desigur cu ajutorul donaţiilor.

Spun nu,deoarece după acest update vor intra in facțiuni toți "nabii",scuzati-mi expresia si vor ocupa locuri aiurea,iar pe dinafara raman unii jucatori care si-au pastrat ph-ul.Altceva,am vazut comentarii cum ca ar fi bine ,deoarece vom avea toți sanse egal.Sanse egale au fost la inceput de server,atat.

Nu sunt de acord cu aceasta idee.

Greselile nu se sterg cu BANI.

Plus ca un lider vrea sa vada fh-ul unui player care aplica la factiunea sa.

De ce un player care a muncit pentru un fh cu 0 fw-uri sa ajunga la acelasi nivel cu unul care si-a batut joc prin toate factiunile prin care a fost.

Edited by Mosu24per7

O mare tampenie. Cum va venit asa ceva in cap ? La ce va gandeati ? Din greseli inveti. Sincer, apreciez mai mult pe cineva care a avut un inceput mai greu iar apoi s-a ridicat usor, usor.

Voi vreti sa spuneti ca preferati pentru o functie pe cineva care se ascunde si nu isi asuma greselile din trecut, in dauna celor ce incearca sa "stearga" acele "bile negre" cu "bile albe" ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.