Jump to content

8 Years of B-Zone [RPG Events]

Bobo
 Share

Recommended Posts

Un update de tot cacatu sa va zic sincer.

Toti astia cu bravo nice gg, nu mai pupati atat.

Asta e puru adevar, un update de rahat. Nu e normal pt 1 lvl up sa bagi 8 ore FARA AFK ca ce pui mei, mai avem 12 ani sa ne doara la cocean.

Apoi 200 de pachete cu bani random pt toata lumea, ca de, nu am raport de facut, noo.

Decat asa mai bine deloc.

SA:MP a inceput sa scada mult incepand din 2012-2013. Multi jucatori s-au lasat, multe comunitati s-au destramat si probleme din ce in ce mai mari au aparut. Dar totusi ati continuat cu munca pentru comunitate si alaturi de jucatori ati reusit sa spargeti acele bariere si sa deveniti una din cele mai mari comunitati de SA:MP din Romania.

Felicitari pentru munca depusa. Stiu de B-Zone din 2011 si pe atunci era o comunitate mica, nu cu asa multi jucatori, dar ati reusit sa faceti ceva unic si sa cresti enorm de mult pana in ziua de azi. Sunteti prima comunitate romaneasca care are respectele mele. Sper sa cresteti in continuare si sa dezvoltati comunitatea la potential maxim! :b-emo: Keep up the good work! B-)

Nice thoughts and gifts except quest :P

Thanks a lot Kelton.

#La multi ani, B-Zone!

Edited by Koi Ni Parwaa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.