Jump to content

Prezentare Deamonnn

Asdfg
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Deamonnn.

Prenume: Anca

Varsta: 17

Locatia: Bacău

Ocupatie: Liceu

Jocul(rile) preferat(e): Cs 1.6, CS-GO, Blade&Soul, World of Warcraft (obisnuiam să joc mai demult), H1Z1: King of the Kiill, Minecraft (nu mă judecați)

Hobby-urile tale: Desenul, graphic drawings, Photoshop, muzica, animes și seriale (p.s. Vikings ftw), games, evident >_>

O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Okay, so... rece și timidă ( la început `cuz niciodată nu știi cu cine ai de-a face ^.^ ), ironică uneori (iar mulți o iau personal and I feel bad) , realistă, perseverentă... umm I really like to use english in my conversations sorry about that... șiii în general îmi place să ajut, dar nu-mi place să fiu ajutată >_>, so yah sper să mă integrez printre voi ăștia mai mari hehe ^^ Ohh și îmi place să cunosc lume nouă, mai ales când am ocazia să particip cu ei la jocuri, de asta și sunt aici hahah ^.^

De unde ai aflat de B-Zone Community?: Voiam neapărat un server de deathrun calumea. Pentru că toate de acum au diverse pluginuri inutile și strică tot farmecul jocului.

Mă enervasem foarte tare și am zis "mno, hai să mai caut poate găsesc unul okay pe care să mă stabilesc și eu" , iar aparent am avut noroc tehe.

Alte precizari?: Ce alte precizări mă`, deja scriu romane, cred ca le ajunge. Hai să nu plictisim oamenii, no?

Îmi place să glumesc cu voi măă.

Welcome!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.